Piazza AVM

Başlatan Sadece Samsunspor, 22 February 2008, 20:09:36

« önceki - sonraki »

berusa55

Sadece 10 gün sonra aradaki fark  :hnk: Gerçekten çok hızlı gidiyor inşaat.

ahmetsefa55

zaten temeli attın mı ustune cok kısa surede cıkıyosun.

berusa55

berusa55

21.02.2012

İnşaatta toplam 300 kişi ve 5 adet de vinç çalışıyor.

city ultras

üüüüffff burasi dehset bir yer olucak,isklandirmasi harkika olmazi lasim...su otelin ucunuda  görzek de bi sevinzek :D sonra otelden vaz gectik velan demezinler

King1965

kayacan

Burada en küçük bir dükkan olsa bile iyi kazanır.Ticaretten anlayanlara buradan dükkan kiralamalarını tavsiye ederim.

sadece55

Otel Kısmı güzel bir mimari olabilirdi Çok düz ve basit kaçmış.

atalanta8

eski hükümet binalarına benzemiş

AntZ

Birde Tanrıverdi otel projesinde olduğu gibi otellerde olabildiğince çok odanın deniz görmesine özen gösterilir. Bu projede odalardan denizi göstermeme çabası var sanki. En azından denize bakan cephe otelin geniş cephesi olsaydı... AVM nin üstü boş ve müsait... Genel mimarinin çirkinliğinide düşünürsek bu mimarın üniversitede hocası olsam mezun etmem, milyonlarca dolarlık projeyi teslim etmişler tam anlamıyla rezil etmiş...

SametYılmaz55

08 March 2012, 04:08:29 #251 Son düzenlenme: 08 March 2012, 04:39:31 SametYýlmaz55
AVM otel binasının olduğu yere,otelde AVM'nin olduğu yere yapılsa daha güzel olurmuş aslında.gözümün önüne Mardan'a giderken yanlarından geçtiğimiz otellerin dış mimarisi geldi.gerçekten mükemmeldi hepsi.bu yapılan otelin dış mimarisi çok daha güzel ve şık olabilirdi.içinde var mıdır yok mudur bilmiyorum fakat madem bu projenin adı Rönesans Samsun AVM ve Otel kompleksi,otelin ve AVM'nin dışına Rönesans döneminde yapılan sanat eserlerini temsil eden heykeller falan yapılsa daha güzel ve anlamlı olurdu diye düşünüyorum.yada Rönesans döneminin önemli sanatçıları ve onların eserlerini temsil eden bir şeyler olsa şimdikinden çok daha iyi olurdu.Otele yada AVM'ye gelen insanlar o döneme ait yapılan eserleri gördüğünde Rönesans dönemi hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirlerdi.milyonlarca para harcanan bir projenin bu kadar basit olması gerçekten çok üzücü

berusa55

Pergani 55

ne zaman bitmesi bekleniyor bilen var mı...çok özledim Samsunu tayinimi oraya bir aldırabilsem var ya...

berusa55