Şafak Başkan'a helal olsun!!!

Başlatan ultra55, 19 February 2008, 15:08:15

« önceki - sonraki »

ultra55

Haftalardır puan yüzü görmüyorduk.Ordu'da kötü hava şartları ve berbat bir zeminde oyun oynamak mümkün değildi.Keza buna rağmen ve haksız bir şekilde 10 kişi kalmamıza rağmen yinede 1 puan aldık.Orhan hoca da ilk maçında puanla tanıştı.Maçtan önceki hafta takım çok iyi çalıştı bence zemin bu şekilde olması idi iyi oynayan ve çok gol kaçıran taraf olarak orduspor'a 4 atardık(abartı değil).Orhan hoca ve yardımcısı Mehmet Gönülaçar keşke çok daha önce gelselerdi.İkiside çok profesyoneller ve tam Samsunspor'un tarzı ve Büyük Samsunspor'a yakışan insanlar.Birde maçtan önceki bütün hafta kulüpte kalıp takımı ve yeni hocaları motive eden ve aldığım haberlere göre çok güzel ve değişik şeyler yapan Şafak Başkan'a teşekkürler.Futbolcuların ve yeni hocaların kaynaşması ve Samsunsporluluk ruhunun yeniden eskisi gibi olması adına kulüp içinde çok hoş jestler yapmış ve bundada çok başarılı olmuş.Zaten futbolcuların yüzündeki tebessümü ve inancı uzun süredir görmediğimiz için bir farklılık olduğunu anlamamak mümkün değildi.İsmail Uyanık'tan sonra bence kulubümüzdeki en değerli yönetici.Teşekkürler sana yakışıklı karizmatik ve gerçek samsunsporlu başkanımız.

melek_badem

19 February 2008, 16:00:20 #1 Son düzenlenme: 19 February 2008, 20:30:34 melek_badem
ultra55 in yazmış olduğu yazının altına imzamı atarım, son  derece doğru tespitler ve yorum. maçı bende izledim futbolcularda takım ruhunu ve başarma inancını gördüm. şafak başkan nın süre gelen olumlu  çalışmaları sonuç vermiştir. teknik direktörümüz orhan hocanın ilk maçındaki takımda olumlu etkisi görüldü, özlenen samsunspor orhan hocayla birlikte çok uzakta değil. şafak başkan nın önderliğinde bu zorlu günleri aşabileceğimize inanıyorum...

US

ŞAFAK başkan yönetimi ele aldıgından beri yaptıgı işlerle kjendini belli etmişsti zaten .. yaptıgı işlerin sonucunu da almaya basladı...

inşallah takımımız bole devam eder ...

deli 55

Şafak Başkanı seviyoruz...gerçekten iyi bir Samsunsporlu.

Alemci İsmail

Ben sportif başarıya bakarım takımı sahiplenmesi takdir edilecek bir olay ama takım kümeye gidiyo arkadaşlar 5 haftada 1 puan aldık hemen umutlandık ben hala kaygılıyım kümede kalamayabiliriz.Borçler yüzünden tek transfer yapamadık.Şafak başkan bizi şampiyon yapmadan başarılı demek mümkün değil.

kenan

arkadaşlar bırakın şafak başkanı samsunspor ru konuşalım ne olacak bizim halımız

maviay55

katılıyorum ismail abime 5 haftda 1 puan aldık hemen umut bagladık elazıg hep içerde oynuor maçlarını kümede kalamayabiliriz bi kaç hafta seri yaparak puan toplamalıyız

istanbul grubu

Bu başlık şafak başkanla ilgili açılmış buraya samsunspor ne yapacak diye tartışmak istiyorsan kenan kardeşim başka bir başlık altında yapabilirsin bunu..insanlar burda yöneticiler ile ilgili de düşüncelerini yazabilirler..ultra55 arkadaşımız bu düşüncesini yazmış..sen yorum yapmaya bilirsin yada değişik yorumlar yapabilirsin..Ayrıca senin şafak başkana antipatinmi var merak ettik doğrusu..bırakın dediğin adam Samsunsporumuzun 2.başkanı ve bizimde çok çok sevdiğimiz bir kişi..doğru işler yapıyorsa alkışlarız tabiki.

ultra55

bana görede Şafak Başkan gibi düşünen bir kaç yöneticimiz daha olsaydı şu an açık ara şampiyonluğa gidiyorduk.

tolga

cenkturgut

--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bırakın şafak başkanı samsunspor ru konuşalım ne olacak bizim halımız

Arkadasım  sen  samsunspor baskanının acıklamalarını  duymadınmı sen  artık 3 ncu sınıf bır futbol kulbuusun daha ne olacak halın amator kumeye dusecek  degılsın.Takılacaksın 3-5  sene  bu lıgde ıste

melek_badem

19 February 2008, 19:31:07 #11 Son düzenlenme: 19 February 2008, 20:28:58 melek_badem
bizim geçmişi konuşup vakit kaybetmemize gerek yok, önümüze bakmalıyız nasıl çözüm bulunur bunları konuşmalıyız ve yönetimimizin yapmış olduğu güzel çalışmalarıda takdir etmeyi bilmeliyiz. yeni yönetim tarafından bir çok çalışma yapıldı, ancak taşıma su ile değirmen bu kadar dönebiliyor. burada şu ön plana çıkıyor biz samsunlular ve samsunspor lular birbirimize sahip çıkmıyor ve destek vermiyoruz, sadece olumsuz eleştirilerde bulunuyor takımımıza hiç bir katkıda bulunmuyoruz. bakın samsunspor ortada kalmıştı, bugün var olan yönetim sahiplendi. burada valiye, belediye başkanına, eski sporculara, taraftara, işadamına çok iş düşüyor. bürokratlar da bunu düşünmeli el birliği güç birliği yapmalıdır. nerede bu kentin valisi, nerede büyükşehir belediye başkanı?. futbolcularımıza duyurum; siz bu yönetim ile yola çıktınız ve maddi durum ortada, neden el birliği yapıp samsunspor u kalkındırmayalım, samsunspor un başarısı sizlerede değer katacaktır inancımızı kaybetmeyelim. biz küme düşme kelimesini ağzımıza bile almamalıyız. bu sezonu alnımızın akı ile atlatmalıyız, önümüzdeki sezona iddalı girelim, bu arada yönetimimizde boş durmayacak ve gelir sağlayacak çalışmalar yapacaktır (sizin inancınız oldukça bundan güç alan yönetimimiz motive olacaktır). lütfen destek olalım şu an herşey sizin elinizde gözüküyor, sizin için kolay olmasada bu fırsatı olumlu değerlendirelim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: melek_badem - 19 February 2008, 19:31:07
bizim geçmişi konuşup vakit kaybetmemize gerek yok, önümüze bakmalıyız nasıl çözüm bulunur bunları konuşmalıyız ve yönetimimizin yapmiş olduğu güzel çalışmalarıda takdir etmeyi bilmeliyiz. yeni yönetim tarafından bir çok çalışma yapıldı, ancak taşıma su ile değirmen bu kadar dönebiliyor. burada su on plana çıkıyor biz samsunlular ve samsunspor lular birbirimize sahip çıkmıyor ve destek vermiyoruz, sadece olumsuz eleştirilerde bulunuyor takımımıza hiç bir katkıda bulunmuyoruz. bakın samsunspor ortada kalmıştı, bugün var olan yönetim sahiplendi. burada valiye, belediye başkanına, eski sporculara, taraftara, işadamına çok iş düşüyor. bürokratlar da bunu düşünmeli el birliği güç birliği yapmalıdır. nerede bu kentin valisi, nerede büyükşehir belediye başkanı?. futbolcularımıza duyurum; siz bu yönetim ile yola çıktınız ve maddi durum ortada, neden el birliği yapıp samsunspor u kalkındırmayalım, samsunspor un başarısı sizlerede değer katacaktır inancımızı kaybetmeyelim. biz küme düşme kelimesini ağzımıza bile almamalıyız. bu sezonu alnımızın akı ile atlatmalıyız, önümüzdeki sezona iddalı girelim, bu arada yönetimizde boş durmayacak ve gelir sağlayacak çalışmalar yapacaktır (sizin inancınız oldukça bundan güç alan yönetimimiz motive olacaktır). lütfen destek olalım şu an herşey sizin elinizde gözüküyor, sizin için kolay olmasada bu fırsatı olumlu değerlendirelim...

ya bu yazdıklarını bu sitede en az 1000 defa yazdık ama yok işte yok bu takıma yine en çok katkıyı taraftar veriyor kimse destek vermiyor vermezde samsun böyle gider bu yöneticilerde nereye kadar dayanır bilmem eninde sonunda onlarda gidecekler ve biz taraftarlar yine kös kös beklicez ne olup ne bitiyo diye taraftar daha ne yapsın elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor işte kimse sahip çıkmıyor - elbet bir dün diye diye zaten ölüp gideceğiz

milinkoviç55

arkadaşlar bende sizler gibi samsunsporluyum biliyorumki hepimizin gerçek sevdasıda tabiki samsunspor evet şafak başkan gerçekten çok iyi bir insan  gerçek bir samsunlu ve samsunsporlu hemde çok büyük fanatik bir taraftarı vede (2.başkanı samsunsporumuzun)o yüzden çok mutluyuz onun gibi bir değere sahip oldumuz için fakat bence şafak başkanımızı fazla konuşmayalım nedeni ise şirinlerden bir arkadaşımızda yazmış bizler onu çok seviyoruz ama belki sevmeyenler tarafından antipati toplayabilir ve buda tabiki  hem sevgili başkanımıza hemde büyük samsunsporumuza zarar verebilir biz zaten onun hem efsane başkanımız ismail uyanık yönetiminde hemde ondan sonra ve şimdide taraftarımız ve samsunsporumuz için neler yaptını ve yapmayada çalıştını biliyoruz o yüzden biz gelin hep beraber samsunsporumuzu bu zor durumdan nasıl kurtarırız onun hesabını yapalım aslan samsunspor taraftarları yani stadımızı dolduralım ve şehrin önde gelenlerine orada tepkimizi yaptımız sesli protestolarla dile getirelim................

curvaibo55

kim ne derse desin şu yönetimde en adam gibi adam en delikanlı Şafak Başkan.Alehinde atanların da Samsunsporluluğundan şüphe ederim.o kadar.