Şafak Başkan'a helal olsun!!!

Başlatan ultra55, 19 February 2008, 15:08:15

« önceki - sonraki »

safak.gedikoglu

Sevgili kardeşlerim, burada benimle ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum.Zaten bu siteyi yakından takip eder sık sık girer yazdıklarınızı okurum.Hatta önemle üzerinde durduğunuz bazı konularıda buradan okuyarak yönetim kurulu toplantı gündemlerine aldığım bile oldu.Benimle ilgili yorum yapma zahmetinde ve nezaketinde bulunan herkese teşşekkür ederim.Ben yapı olarak olumlu veya olumsuz her türlü eleştirinize açık bir kişiyim.Kiminiz yorum yapanların yeni üye olması ilginç demişsiniz,kiminiz ne yaptı ki demişsiniz,kiminiz de daha pozitif yaklaşımlarda bulunmuşsunuz.Ama gördüm ki; yorum yapanların hepsi yeni üye değiller ve neden böyle bir düşünceye sahip oldunuz merak ettim.Aklınızdan benim yakınlarımdaki insanlara bunu benim yaptırdığımı geçiriyorsanız eğer beni yeteri kadar tanımıyorsunuz demektir.Diğer bir konuda ne yaptı ki demişsiniz bazılarınız.İçinde bulunduğumuz şartlar altında ( ki bunu hepimiz biliyoruz; kamudan,yerel yönetimlerden,işadamlarından vs. destek olmadığını) elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve bir çok kişiden daha cesur davrandığımıda gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Şimdi size burada neler yaptığımı tek tek anlatmak çok doğru bir davranış olmaz.Zaten çoğunuz aslında neler yaptığımıda biliyorsunuz.Şayet sırf Samsunsporumuz için istemeye isteme de olsa yapmak mecburiyetinde olduğum bazı icraatlardan dolayı sıkıntıda kalan hatta bana kalbi kırılanlar bile oldu ama her zaman söylerim bunu konu Samsunsporun menfaatleri ise babamın oğlunu tanımam.Çok üzüldük çok içimiz yandı son dönemlerde boynumuz bükük ayrıldık stadlardan.Bizimle sezon açılışı maçı yapmak için çırpınanların şimdi Samsunspor kümeye diye bağırmaları hiç bir zaman kulaklarımdan silinmeyecek ve bunların hesabı bir gün sorulacak.Ama sizden ricam lütfen şu an ki yönetime kızmayın.İnanın çok zor şartlarda idi bu insanlar kulübü aldıklarında.Şimdi bazıları diyor ki madem paranız yoktu neden yönetime geldiniz.Geçmişi ne çabuk unuttuk.6 ay kadar öncede kulüp kayyuma gidiyor kim olursa olsun yeterki birileri sahip çıksın ''Samsunspor yok oluyor'' diye bağıranlar şimdi de neden geldiniz diye soruyor.Sevgili kardeşlerim ben her zaman sizinle oldum,isteklerinize cevap vermeye çalıştım,sorunlarınıza duyarsız kalmadım,sizi çok ama çok iyi anlıyorum,yıllarca tribünde idim.Yönetici iken bile protokol yerine yanınıza gelmeyi tercih ettim.Ama artık burada bu konuya son noktayı koyalım.Benimle ilgili iyi ve kötü yorumlarınıza da teşşekkür ederim.Gelin yine bir ilki yapalım.zaten sık sık bakıyorum bu siteye,bana veya yönetime iletmek istediğiniz konuları yazın,Samsunspor için birlikte neler yapabiliriz,fikirleriniz düşünceleriniz her şeyi paylaşalım.Bu arada yine değinmeden geçemeyeceğim sevgili Timofte' yide rahmetle anıyorum.Çok iyi bir insan çok iyi bir samsunsporlu idi ve bunu bildiğim için yönetim yedek listesine almıştım onu ileride iyi bir yönetici olur diye.Kara talih.

Hepinize sevgilerimle...

şafak gedikoğlu

Kırmızı inancımız/beyaz mazimiz/siyah matemimiz

celebi

bu aıklama gerekliydi şafak başkanım ok sağolasınız.her zaman yanınızdayız bunu hiç bir zaman unutmayın.

CurvaSudSamsunspor

şafak başkan benim en çok istediğim samsunstore açılması bir showroom şeklinde bunu bir iş adamımız yapar örnek cemal yeşilyurt.Ayrıca formalarımızda amlem kullanımı olarak hiç güzel değil kırmızı amlem olması lazım sadece bu kullanılması lazım ben araştırma yapıyorum store açıldığında bunlardan yaptırırız diye flasıma attım resimlerini her zaman yanımda dolaştırıyorum cesaretim geldiğinde bir yönetici ile konuşup bunları paylaşmak isteyecektim ama siz gelip bize ulaştınız bundan dolayı teşekkür ederim ....

veis

paranız vardı yokdu bu konuda tartışmanın bile anlamı yok başkanım 30 trilyonluk borçlu takımı almak yürek isterdi siz bizim gözümüzde kahramansınız.kimsenin sahip çıkmadıgı kayyuma kalacak samsunsporu yine samsunlular sahiplendi.ama şafak abi sana söyledim ve yine söylüyorum taraftara in abii samsunsporu taraftarı kurtarır.bu çıkdıgınız yolda asla yanlız yürümeyeceksiniz.

Çaðrý55

Ben Şafak başkana inanıyorum kimse unutmasın ki bu takıma kim sahip çıkacak başkan adayı bile yok diyorduk bi aralar kimsede bu haldeki bi takıma başkan olmak istemiyordu sanki belediye destek çıkıyor sanki halk duyarlı Şafak başkan ne yapsın hadi hepimiz stada 5 lira verip girelim koltuk kırılmasın en azından bunu yapalım...

yönetici

Arkadaşlar bu konuyu kilitliyorum. Artık konuyu kişisel olmaktan çıkaralım ve Samsunspor asbaşkanı Sn. Şafak Gedikoğlu vasıtasıyla yönetimimize ileteceğiniz fikir, proje ve sorularınız için sabit bir başlık yapalım. Şafak Gedikoğlu bildiğimiz kadarıyla sizler, bizler gibi tribün kovalayan bir Samsunsporludur. Eleştiri ve beğenilerimizi akl-ı selim bir şekilde paylaşmaktan çekinmeyelim.