Yeni Teknik Direktörümüz Orhan Kapucu

Başlatan yönetici, 11 February 2008, 12:43:55

« önceki - sonraki »

ozkan17

cevir gaz yanmasın..tamam ya neyse bundan sonra sana cevap vermıyorum..dogru olanda o zaten ama gecen seferdekı gıbı bırdaha yonetıme laf atmaya calısmazsın ınsllah eger ıkıncı kez olursa o asıl amacını bellı etmıs oluyosun..neyse seın yuzunden de celebı abıyle tartısmaya gırdık yanlıs anladın celebı bı sen benı ozur dılerım senden..

cenkturgut

bu sıtede  yonetımın  dokunulmazlıgımı var? Bunu bılmek ıstıyorum.VArsa ben zaten bır daha buraya bırsey yazmam

celebi

est. özkanım olur mu öyle şey ama benim hep dikkat ettiğim bir mevzuydu.ondan sebep yoksa aramızda olur mu kardeşim aramızda sorulur mu ;) ;)

harbisamsunsporlu5517

artık işi gucu bıraktınızda birbirinizle kavgamı edıyorsunuz teoman abıye saygınız varsa lutfen bırakın bırbırınızı kırmayı

ozkan17

EVET BANA GORE  SIMDIKI YONETIMIN DOKUNULMAZLIGI VAR;bu ınsanlar delimi geldıler okadar borcun altına ımza attılar,bu ınsanlar delimi eskılerın pıslıklerını temızlıyolar he? bu ınsanlar cahilmi ıstanbul kurulu duzenlerının pesınden kosmayıpda samsunspor sevdası ugruna bıcok kımsenın yapmayacaklarını yaptılar..bu ınsanlar SAMSUNSPOR SEVDALISI BANA GORE NE KADAR LIGDE KALMAYA OYNASAKDA LIGDEN DUSSEK BILE HATTA,HALA SAMSUNSPOR DIYEBILIYOSAK BUNU O YONETIME BORCLUYUZ kımsenın hakkı yok yonetıme zerre söz soylemeye...

cenkturgut

cenkturgut

ve artıkta bu konuda cevap yazmıyorum lutfen zorlamayın benı.Konu kapanmıstır

ozkan17

allahını seversen cevap yaz nolur cenkturgut ..tobe yaa dalgamı gecıyon sen ınsanın sınırlerını bozma lafı atıpta ortaya susarak olmaz bu iş yakısmaz bıkere..neyse kapanmısdır konu xD

harbisamsunsporlu5517

yonetıme kımsenın laf soylemeye hakkı yoktur bırakın yorum yapmayı olabılıyorsak destek olalım

s_uzunkaya

cenk kardeşimiz bence hayal perest bir samsunspor aşığı  :P baktıki yönetim geldi, para yok pul yok,transfer yok,harçlık yok, bölee başkanlığı bende yaparım diyip başladı yönetime, başkana atıp tutmaya  ;) eminimki hayallerinde rüyalarında kendini samsunsporun başkanı olarak görüyordur :D...
yazılarının altına imzasını atmasıda bu işe verdiği ciddiyeti gösteriyor  ;)

saygılarımla

Murat Utku   ;D

ortamı yumaşatmak için yazdım cenk, umarım kızmassın  :)

veis

samsunsporun aşikar sorunu zaten belli parasızlık bunun üstüne başarı beklemek yanlış olur deplasmana gidecek para yokiken bide oradan puan beklemek saçma.orhan hoca veya otto rehagel fark etmez parayla oynanıyor artık futbol topçularımızda aylardır para alamıyorlar ve paralarını istemekde haklılar.sonra hüseyin başgöl çıkıp önce top oynasınlar sonra para istesinler diyor saçmalıgın dikalası burada.bu topçu bidaha oynarmı oynamaz demekki bişeyler ters gidiyor.hüseyin başgölde bi sıkıntı var ama çözemedim gitdi.hoca giderse bende giderim demek ne alaka.gider gider kardeşim zorlamı tutcan sen yönetim olarak getirdin babamızın oglu degilki tutalım.iyi adamkötü ama kalsın niye başgöl istedi.bana göre yönetim ve topçular arasında bagda bi sorun var yoksa samsunspor ne kocaeline ne orduya nede istanbula yenilecek bi takım degil.

cenkturgut

Murat Utku kardeşim  ben başkan  değil  samsunsporun o maraton trıbununde olmayı tercıh ederım.BIze sıra gelınceye kadar samsunspor kulubnun kasasını  bosaltacak daha cok ısım var tabı kasa kaldıysa.BAk bende  sans esprılı bır sekılde  cevap verdım.

SAmsunspor kulubu BAskanın acıklamalarıyla 3 ncu lıg takımı olmustur.Bu takımı  valı gecen sene  sattı bu senede sattı,beledıye zaten umursamıyor.Bız soyluyoruz bu kum ocagı bılmemne orayı satacaz para bulacaz  hıkayelerının aslı astarı yok.Bunlar futbolcuları sezon sonuna  kadar oynatmak ıcın .goreceksınız bakacaksınız gecen sene EVREN,GOKHAN,SERKAN,TUFAN,AKIn  gıbı cogu topcu kaybettık  bu sene  kume dusmemeye oynuyoruz  ya bu sene sonunada azotun oradakı saha  bılmemnedekı portakal bahcesıyle gıdılırse  bu takımda  kım oynar o hesaplanmalı.   ISMAIL ALTUNSABAN MI????????

MeL_55

AlıntıKapucu ve yardımcısı imzaladı

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'da teknik direktör Orhan Kapucu ve yardımcısı Mehmet Gönülaçar için imza töreni düzenledi. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törende, sezon sonuna kadar takımı çalıştıracak olan teknik direktör Orhan Kapucu ve yardımcısı Mehmet Gönülaçar ile resmi sözleşme imzalandı.

Kulüp teknik asbaşkanı ve futbol şube sorumlusu Hüseyin Başgöl ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende konuşan teknik direktör Kapucu, Samsunspor'un bir ekol olduğunu söyledi. Takımın yeniden özlenen günlerine dönmesi adına çalışacaklarını ifade eden Kapucu, ''Samsunspor bir efsanedir. Yaşanan bazı sorunlar nedeniyle zor günler geçiren takımın yeniden eski günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Mevcut kadro yapısında bulunan oyuncuların kalitesi ile bu zor dönemi atlatacağımız inancındayım'' dedi.

15.02.2008 

Kaynak : AA

durgun

Hayırlı Olsun İşallah Bu Antrenör Sayesinde Bari Geç Kalmadan Play-Off'lara Girerizde Süper Lige Çıkarız Ben Şahsen Gönülden Tuttuğum Bir Takımı Ve Anadoluda Bulunup Tek Avrupada Kupa Kazanan Takımı 2. Ligde Görmek İstemiyorum.

ozkan17

16 February 2008, 03:07:32 #89 Son düzenlenme: 05 March 2008, 05:17:59 ozkan17
Alıntı yapılan: bregenz - 15 February 2008, 23:52:05
özkan sagol gercekleri gordun icin , delikanli adamsin severim duurst insanlari
allahını seversen yazma artık cenk !!!