Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

edmontdante

1 puan  bence süper oldu.ordu'dan aldığımız bir puana sevinir hale gelmişiz ama ne yapalım şartlar şimdilik böyle.

Bu maçı da kaybettiğimizi bir saniyeliğine düşünelim  o zaman 1 puanın ne demek olduğu daha net anlaşılıyor.En kritik nokta bence bu maçtı.4 maçta 4 mağlubiyetten sonra bu maçı da kaybetmemiz herşeyi bitirebilirdi.

Bu puan bize heyecan verdi zaten başlığın ulaştığı yorum sayısına bakınca bu anlaşılıyor.Haftaya karşıyaka'yı ne yapıp ne edip yenmeliyiz.İMPARATOR'un kırmızı kartı çok kötü oldu  ama bundan sonra savaş zamanı.

edmontdante

17 February 2008, 21:04:30 #451 Son düzenlenme: 17 February 2008, 21:12:09 edmontdante
Bu arada orduspor 'un dost olmadığını zaten biliyorduk.Bugün yaşanları da maç öncesinde tahmin etmek zor değildi.

Malatya ile Giresun  puan kaybetmelerini beklediğim maçları kazanmışlar.Bu skorlar kötü oldu.GBB-Altay  ve Bolu-D.Bakır maçları Berabere.Elazığ mağlup.

cembaba

MAÇ İÇİN FAZLA YORUM YAPMAYAYIM.. YAPAN ARKADASLAR ZATEN 32 SAYFA YAPMISLAR. :)
SAMSUNSPORUMUZUN AZMI, MUCADELECI TAVRI, ICLERINDEKI TUTKU, VE TARAFTARIN INANCI 1 PUAN CIKARTMAMIZA DEGDI. ARTIK BUNDAN SONRA edmontandte abinin  DEDİĞİ GİBİ SAVAŞ ZAMANI.. BU 1 PUAN BAZI ADAMLARA DERS OLUR INS ;)

mehmet yılmaz

17 February 2008, 21:28:24 #453 Son düzenlenme: 17 February 2008, 21:37:08 samsuni

fotoğraflar forzasirinler.org

Maçı seyredemedim, gün boyu hastanede idim ve sürekli olarak maçı dinleyen Samsunkopat'tan bilgi alıyordum. 1-1'e sevindiğimi söyleyemem, anladığımız kadarıyla galip gelebilirmişiz. Ağabeyimle birlikte sürekli yorumladık maçı. Orduluların "Samsun kümeye" tezahüratını öğrenince "kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur!" diye düşündük.

İçimiz yandı geçmişi düşünürken. Hastanenin penceresinden bakıyoruz, kar yağıyor çocukluğumuzun geçtiği İlyasköy'ün üzerine... Bizim çocukluğumuz Samsunspor ekseninde geçti ve çocukluk hatıralarımızda Orduspor'un komşu bir şehrin takımı olmaktan ve bazen bizim sezon açılışlarımıza gelince sevinmelerinden başka pek bir hatırası yok.

2004'ün yazında Karadeniz Kupasında 3-1 yenmiştik onları ve oyun 3-0 iken gol atınca çocuklar gibi sevinmişlerdi. Biz de onların çocuksu sevinçlerini alkışlamıştık. 2006'nın şubatında İstanbul uçağında karşılaşmıştım Ordu kafilesi ile. Onlar da aktarmalı olarak Antalya deplasmanına gidiyorlardı. Yücel İldiz hocalarıydı. Bizde kadroya giremediği içni geri verdiğimiz Muzaffer'i tanıyordum bir tek. Yol boyunca iki çift kelam etsem diye heyecanladığım bir tek isim bile yoktu kadrolarında. Zaten konuşmaya değer kimse olmadığı için yol boyunca kitap okumuştum. Sonradan öğrenmiştim ki Antalya'da son dakikada yedikleri golle 1-1 bitirmişler maçı. Komşu şehrin takımı ya, üzülmüştüm.

Ancak futbolda dün yok, bugün var. Maalesef kader bizi rakip etti. Akşam oynanacak olan G.Saray maçının yorumunu yapan, hemen hepsi malum 4 takımı tutan insanların "Samsun kümeye" diye bağırması arıma gitti. Ordu'dan dolayı Samsunspor'dan bir kuyruk acıları olamayacağı aşikar. O halde bu acı İstanbul dolaylarından geliyor olsa gerek...

Biz Türk futbolunun bir efsaneyisiyiz, önemli bir markasıyız.

Yiğit olan çarpışır; biz İstanbul tahakkümüne karşı çok çarpıştık. Vurduk, vurulduk... Gün geldi kahpelikle küme düşürüldük ama alem bilsin ki ÖLMEDİK!..

Samsunspor 9 canlıdır... Belki vurulur ama yine dirilir... Düşse bile kalkmayı iyi bilir.

En uzak ihtimal 5 yıl sonra biz yine Süper Ligde İstanbullularla çarpışırken birileri tutukları İstanbul takımlarını desteklemek için Samsun yollarına düşecektir.

Henüz bitmiş birşey yok, bilakis herşey yeni başlıyor...

samet

arkadaşlar bu soğuk havada maça gittik çünkü takımdan çok emindik ve istediğimizide aldık samsunspor bugün çok iyidi yani galibiyeti kaçırdık...serkan-canerinde geldiğini düşünürsek bu takım düşmez...bu arada ordu taraftarıda amatör takım taraftarı gibiydi...50 kişi...orada sizi polis kurtardı samsunda kim kurtaracak...?

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 17 February 2008, 21:28:24

Bizim çocukluğumuz Samsunspor ekseninde geçti ve çocukluk hatıralarımızda Orduspor'un komşu bir şehrin takımı olmaktan ve bazen bizim sezon açılışlarımıza gelince sevinmelerinden başka pek bir hatırası yok.

2004'ün yazında Karadeniz Kupasında 3-1 yenmiştik onları ve oyun 3-0 iken gol atınca çocuklar gibi sevinmişlerdi. Biz de onların çocuksu sevinçlerini alkışlamıştık.

Ancak futbolda dün yok, bugün var. Maalesef kader bizi rakip etti. Akşam oynanacak olan G.Saray maçının yorumunu yapan, hemen hepsi malum 4 takımı tutan insanların "Samsun kümeye" diye bağırması arıma gitti. Ordu'dan dolayı Samsunspor'dan bir kuyruk acıları olamayacağı aşikar. O halde bu acı İstanbul dolaylarından geliyor olsa gerek...

Biz Türk futbolunun bir efsaneyisiyiz, önemli bir markasıyız.

Samsunspor 9 canlıdır... Belki vurulur ama yine dirilir... Düşse bile kalkmayı iyi bilir.

En uzak ihtimal 5 yıl sonra biz yine Süper Ligde İstanbullularla çarpışırken birileri tutukları İstanbul takımlarını desteklemek için Samsun yollarına düşecektir.

Henüz bitmiş birşey yok, bilakis herşey yeni başlıyor...

Üstad yine döktürmüşsün.Henüz bitmiş birşey yok bence de ama bakalım bizim topçular bu işe ne der?Az ümit verseler bize yeter.

Bugün maç için yapılan yorumlar  özellikle CEM BABA'nın yorumu bu ümidi veriyor ama  bu ümitle satada gittiğimiz hemen hemen her maçta hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Biz taraftar olarak desteği artırmalıyız.Bugün SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ maçında az bir atmosferle takım maça ortak oldu son dakikada.Takımın durduğu inancını kaybettiği zamanlarda devreye girmeliyiz.Gruplardan sorumlu arkadaşlar yada grup mensubu kardeşlerim buna dikkat etmenizi rica ediyorum.Çünkü takım maç içinde oyundan düşüyor,zaten inançları az,taraftarında az  ama biz bu noktada devreye girip takımı ateşleyebiliriz.Geçmişte böyle çok maç oldu.Taraftarı desteğiyle,gitmiş maçları döndürdüğümüzü hatırlıyorum.Gazeteler dahi yazmışlardı maç sonrasında.

Samsuni ,Sen hatırlarsın MİLİNKOVİÇ'in açılış maçında ordu ya 35 metreden attığı frikik golünü.Kaleci topu görememişti bile.

ozkan17

dusunuyomya acaba para falan mubabbetlerı pırım falan sozlerı olustukdan sonra ayrı bı motıve olusdu sanki takımda..acaba para bunların hırslarınıda mı bürümüş?

mehmet yılmaz

17 February 2008, 22:03:38 #457 Son düzenlenme: 17 February 2008, 22:05:28 samsuni
Alıntı yapılan: edmontdante - 17 February 2008, 21:51:33
Üstad yine döktürmüşsün.Henüz bitmiş birşey yok bence de ama bakalım bizim topçular bu işe ne der?Az ümit verseler bize yeter.

Bugün maç için yapılan yorumlar  özellikle CEM BABA'nın yorumu bu ümidi veriyor ama  bu ümitle satada gittiğimiz hemen hemen her maçta hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Biz taraftar olarak desteği artırmalıyız.Bugün SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ maçında az bir atmosferle takım maça ortak oldu son dakikada.Takımın durduğu inancını kaybettiği zamanlarda devreye girmeliyiz.Gruplardan sorumlu arkadaşlar yada grup mensubu kardeşlerim buna dikkat etmenizi rica ediyorum.Çünkü takım maç içinde oyundan düşüyor,zaten inançları az,taraftarında az  ama biz bu noktada devreye girip takımı ateşleyebiliriz.Geçmişte böyle çok maç oldu.Taraftarı desteğiyle,gitmiş maçları döndürdüğümüzü hatırlıyorum.Gazeteler dahi yazmışlardı maç sonrasında.

Samsuni ,Sen hatırlarsın MİLİNKOVİÇ'in açılış maçında ordu ya 35 metreden attığı frikik golünü.Kaleci topu görememişti bile.

üstat o dediğin maç 9-1 bitmişti yanlış hatırlamıyorsam.

bir de 1995-96'nın sezon açılış vardı, hatırlarsın burada ordu ile oynamıştık. serkan, cenk, a.bouker, celil, isa, ercan, vural, TİMOFTE... iki penaltı kaçırmıştık maçta serkan ve cenk ile. kalecileri ( galiba onun ismi de serkan'dı. ) kurtarmıştı. sonra bir gol attılar ve 1-0 kazandılar maçı. nasıl da sevinmişlerdi, bizim tribünler aferin çocuklara diye alkışlamıştı onları. sonra üç gün sonra biz onların sezon açılışna gittik. hatta rakibin sezon açılışına Samsunspor taraftartı bile gitmişti. ( Hakkı Yeşilyurt anlatır halen :) ) orada 2-0 yendik. ordulalr büyük samsunspor'u ayakta alkışlamışlardı.

samsun kümeye diyebilecek birilerinin derdinin ne olduğunu yazdım üstte. eskilerden kalan istanbul merkezki kuyruk acıları vardır.bizim dengimiz değiller asla.

Allah'ım, bitsin artık bu ızdırap.. Dayanamıyorum; o eski güzel günlere dönelim.

veis

samsuni tek kelimeyler süpersin ellerine saglık.

CeLL-O

Deplasman Otobüsü Timofte Abimiz İçin Yaptığımz Beste

alperen_55

orduspordan alınan 1 puana bile sevinir hale geldik.bizi bu hale getirenler utansın...her ne kadar galibiyeti arzu etsekte bu beraberlik takıma ilaç oldu, gerçekten ihtiyacımız vardı.inşaallah bir puan gelecek 3 er puanların habercisi olur.''SAMSUNSPORUN SAMSUNSPORDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR.''kardeş takım kardeş şehir hikaye....

HaSaNCaN

orduspor - SAMSUNSPOR (SÖMEŞİLER aranıyoruz)      : http://www.youtube.com/watch?v=BjLG3lxR-70
orduspor - SAMSUNSPOR (SÖMEŞİLER stada giriyoruz) : http://www.youtube.com/watch?v=i7UytZHGAxY
orduspor - SAMSUNSPOR (SÖMEŞİLER)                 : http://www.youtube.com/watch?v=aIhTKkg5XGU
orduspor - SAMSUNSPOR (SÖMEŞİLER 2)               : http://www.youtube.com/watch?v=IOdjFuVG90M
orduspor - SAMSUNSPOR (SÖMEŞİLER 3)               : http://www.youtube.com/watch?v=J2f_aaDpXYw
orduspor - SAMSUNSPOR (olaylar)                   : http://www.youtube.com/watch?v=Ysd18Z2-1W4

çerkez55

bu yağan kar engelmi sandın karşlıksız sevgimizee.kar değil taş yağsaa yine seninle her zaman her yere geliriz SASUNSPORUM!!!zatüre oldum ama senin için için canım feda SAMSUNSPORUM
                           CİHAN

bafradan55

Futbolculara verilen 30 bin ytl lik prim 1 puan
                           90 bin ytl lik prim 3 puan
                            ALLAH KAHRETSİN.

bafradan55

Alıntı yapılan: Tuqberk - 17 February 2008, 18:04:03

ULAN ŞEREFSİZ KAYNAK BİZİM TARTARIMIZ JANDARMANIN KORUMASINDA GİRDİ NEDEMEK  >:(

Bu arada Ordu dost diyen var mı başka??????????