Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

METE

MeL_55

;D ;D karsiyaka macinin yorumuna baksaniza  ;D ;D 

dur buraya koyim   ;D 

AlıntıYorum : Karsiyaka bu hafta istanbulu 1-0 yendi. celil yok ins serkan oynar bu mac. bu maci yenersek kimse tutamaz bizi daha ORHAN HOCAM BENIM BE  ;) SÜPER LIG GELIYORUZ  !!

( arkadaslar costum ben )   ;D ;D ;D ;D

Sadece Samsunspor

arkadaşlar en çok cevap yazılan konular arasına girdi bu konu bir rekor

heee bide en çok online bugün oldu 60 kişi birden online oldu sitede

coştur samsunsporum

Çaðrý55

ya arkadaşlar durumumuz kötü afiş filan yaptırıp asmaklazım heryere şehir desteği lazım bu durumda gelirler millet heyecan istiyo alsınlar işte heyecen düşmemeye oynadımmı geliyolar artık fullememiz lazım nasıl süperligden düşerken full oluyodu şimdi biraz daha erkenden bildirmek lazım herkeze durumu

MeL_55

SAMSUNSPORUM YENSE DAHA NE REKORLAR KIRILACAK  ;D ;D ;D

yasemin 5516

allahımıza şükürler olsun kaç haftadır puan alamıyorduk bi puan bile yetti bize ayrıca ordu bizim kardeşimiz olamaz adamlar samsun kümeye diye bağırıyordu samsunun samsundan başka kardeşi yoktur.

MeL_55

Orduspor'a son dakika şoku!

Bank Asya 1. Lig 22. hafta mücadelesinde Orduspor evinde Samsunspor'u ağırladı. Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan ve Hakan Sivriservi'nin yönettiği
mücadelenin ilk yarısında gol olmadı. İkinci yarıda iki takımın bulduğu golle maç 1-1 berabere bitti. Ordu puanını 34'e, Samsun 24'e çıkarttı.

ORDUSPOR: 1 - 1 SAMSUNSPOR
Stat: 19 Eylül
Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Murat Öztürk  
Orduspor: Şenol, Serkan Mert, Ercan, Yiğitcan, Gökhan Kolomoç, Ali, Mehmet, Muhammet  (Dk. 80 Mülayim), Ümit, Emre  (Dk. 69 Emrah ), Cafercan  (Dk. 88 Cihan)
Samsunspor: Ercüment, Hakkı, Kenan, Marciel  (Dk. 84 Ramazan), Zafer  (Dk. 58 Sinan ), Fatih, Can, Sefa, Feridun, Doğan, Celil  
Goller: Dk. 82 Mehmet (Orduspor), Dk. 90 Doğan (Samsunspor)
Sarı kart: Dk. 44 Muhammet, Dk. 87 Emrah, Dk. 89 Ali (Orduspor), Dk. 27 Feridun, Dk. 28 Celil, Dk. 44 Zafer, Dk. 49 Hakkı (Samsunspor)
Kırmızı kart: Dk. 73 Celil (Samsunspor)

17.02.2008  

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

samsunmania

Oh be bi 90.dk golü de biz atalım artık.Bu puan moral açısından iyi oldu. Ksk yı yenebiliriz yeter ki bugünki gibi bir şeyleri istesinler.

Sadece Samsunspor

bizim golü doğan mı attı onların golünü mehmet mi attı

sanki 2 golde de yanlışlık var bizimki önemli gerçekten turgut doğan attıysa helal olsun

King Of The North

Ordu'ya giden kardeşlerimiz inşallah resim ve video çekmiştir,bu aralar zayıf kaldık gene video olaylarında.

MeL_55

turgut attiysa tabi cok iyi oldu. zaten orhan hoca güveniyordu turguta o oynayinca beni görüyorum diye :)) hadin gencler samsunspor sizin elinizde

Baþkent_55

helal olsun be turgut belliydi bu patlaman zaten her zaman dedik diyoruz şu gençlere biraz güvenin diye yaw......haydi baba orhan öl de ölürüz be altını üstüne getir şu ligin

Baþkent_55

samsunspor sen çok yaşa canım feda olsun sana hiç birşeye değişilmez senin sevgin bu dünyadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............olm geliyoruzzz lan tutmayın bizi

Alemci İsmail

Ulen Ordu sen kim Samsun kümeye bağırmak kim,gün gelecek bbütün hesaplar görülecek.

Baþkent_55

bu takımı düşme potasında gören sevgili samsunspor taraftarları biz ankaradan kalbimizi koyduk bu işe yaa koca efsane için ne klasmanından bahsediyosunuz .........bu takım süper ligden de düşmezdi .....herkes gördü 17 takım bizi düşürmek için kıçlarını yırttılar hakemler yıllardır kinini kustular .............GİDİŞİMİZ SUSKUN OLDU AMA DÖNÜŞÜMÜZ ÇOK SESLİ MÜKEMMEL OLACAK .....bu skor orduyu samsunda desteklememize rağmen bizleri kümeyi layık gören vefazıs ORDU SEYİRCİSİ DEMİYORUM ORDUDAKİ YAŞAYAN HERKESE KAPAK OLSUN YAZIKLAR OLSUN SİZLERE.......