Bank Asya 1.Lig, 22.Hafta | Orduspor 1 - 1 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 09 February 2008, 15:54:20

« önceki - sonraki »

aydın uzun

SAMSUNSPOR'UMUZUN BUGÜN MAÇDA GÖSTERDİĞİ ARZUDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.HERKESE SELAMLAR.

Atakumlu

biz cok buyuk bir  takımız bunu gelen hocalar bilemedi ama deli orhan bizi gecmisten bildigi icin futbolculara o ruhu vermeye calısıyor.yıllardır bu ulkeye fabrika gibi topcu yetistirdik neden sıra takımımızdaki genclerde olmasın.

only55

Maçta son dakika golü gelene kadar "bu nasıl hoca nerden buldunuz" dendi.Gol olduktan sonra herkes hoca süper falan diyo. ;) İşte bu ülkede futbol bu... >:(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: only55 - 17 February 2008, 19:40:48
Maçta son dakika golü gelene kadar "bu nasıl hoca nerden buldunuz" dendi.Gol olduktan sonra herkes hoca süper falan diyo. ;) İşte bu ülkede futbol bu... >:(

kim dedi onu ben niye rastlamadım ben hep burdaydım

benim tek bi lafım vardı  ;D

DELİ ORHAN BİZİ BURALARDAN KURTAR  :)

only55

Genelde yazılanları okudum ve maçın son dakikalarına kadar aynen bu laflar geçti.Ama şimdi bakıyorum da herkes birden değişti.Dün akşam ki beşiktaş taraftarının rüştüye yaptığı gibi, bizim ülkemizde herkes futboldan anlıyor, ama bildik ;Dleri tek şey HİÇBİRŞEY...

ozkan17

ooo orhanla ıyı bı hava yakalıcaz anlasılan..turgutun gol atmıs olmasıda sevındırıcı:=)  arka arkaya 3mac 5mac alırız derken bıraz yavas yazalım arkadaslar onumuzdekı hafta ıcerde kskyla berabere kalırız bence ole hemen heveslenmeyelım caner celıl serkan olmadan potansıyelımızı hepımız bılıyoruz demı :-X

onurbas

17 February 2008, 20:11:18 #441 Son düzenlenme: 18 February 2008, 00:38:50 onurbas
Arkadaslar oncelıkle bu karda kısda bu maca gıttık toplam 3 otobus harbıden oraya geldımızde polıslerın bıze dedi tek laf suydu SİZLER MANYAKMISINIZ BU KARDA GELINIRMI bizler herzamankı gıbı samsunspor askı banbaska anlatılmaz yasanır dedik neyse gelelelım maca ordu taraftarını burdan kınıyoruz...onların stadda  bız son dk golunu attıktan sonra ki ordu taraftarının halını gormenızı isterdim bizler hep bır agızdan SAMSUNUMUN FORMASIDA ASLANLARIN FORMASI NE GUZELDE OLUYO OH OH ORDUYADA KOYMASI deyınce mal mal hepsı bıze baktı valla hallerını gormenızı isterdim...

saygılarımla söğütlübahcelıcılgınlar

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: onurbas - 17 February 2008, 20:11:18

NOT:SAMSUNSPOR TARAFTARLARIN OTOBUSUNUN CAMI FILAN KIRILMADI BUNU KIM DIYOSA KENDINI BI BOK SANIYO GALIBA KLAVYE DELIKANLILIGI YAPAN KİŞİDİR ORDUDA DELIKANLILIK YAPAMADILAR KLAVYEDE YAPIYOLAR GALIBA ..
                                                         saygılarımla söğütlübahcelıcılgınlar

ben haberi www.ajansspor.com  dan bakarken gördüm baktım otobüslerin camlarını kırmışlar yazıyodu  az önce yeniden baktım haberi düzeltmişler

jean

oley be cok iyi oldu moral bakimindan arkadasi aradim 1-0 yenilmiz samsun dedi sonra netten 1-1 i gorunce sevincten ucacaktim ustelik son dk golu birde 10 kisi hani ordulular diyorduya ilk macta 10 kisi kalmasaydik yenerdik diye ne oldu ustelik bu sefer biz on kisi gol attik oley be yenemediler

SaMsUnSpOr 55

ben bir kere niye yalandan söyleyeyim ki ben manyakmıyımda ajansspor da öyle yazıyodu bende ordan gördüğümü yazdım  şimdi baktığımdada o yalan haberi değiştirmişler

sbc_emir

arkadaşlarr öncelikle orduya gidip bi puan çıkarttık geldik ama konuşulanlara bakıyorumda kordulular yok bizi taşlamış yok bizi çıkartmamış falan filan bunlar düzmece biz gittik oraya stada girer girmezz onlar bize sataşmaya başladılarr biz kardeş dedigimiz ordudan böyle muamele gördük hele onların yaptığını bize başkası yapmaz o neydi öylee samsunspor kümeye diye hep bi agızdan bagırdılarr ben herzan söylüyorumm bırakın bu kardeşim işlerini samsunun samsundan başka dostu yok he bide artı adamlar malatya die bagırıolarr bu nedirr sizce kardeş olanlar bunları yaparmıı

SaMsUnSpOr 55

ajansspor un düzenlemeden önceki yaptığı haber

AlıntıKaradeniz derbisinde saha karıştı!
Bank Asya 1. Lig'de 'Karadeniz Derbisi' niteliğini taşıyan Orduspor-Samsunspor maçının ardından futbolcular birbirine girdi.

Kar yağışı nedeniyle zemini hayli bozuk bir sahada oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte futbolcular arasında tartışma çıktı. Ordusporlu Ümit ile Samsunsporlu Ramazan arasında başlayan kavgaya diğer futbolcular da katılınca saha karıştı. Uzun süre sinirlerine hakim olamayan futbolcular, birbirlerine karşılıklı küfürler yağdırdı. Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden yatıştırıldı.

Gergin geçen karşılama sonrası Samsunsporlu seyirciler, jandarma ile  yola camları kırık devam ettiler
KAYNAK - AJANSSPOR

HaSaNCaN

Evet arkadaşlar kardeş dediğmiz ordu kalleş ordu oldu. ama bunlarla düşman olduk desem aleme rezil oluruz. çünkü adamların bağaran taraftarları bizden azdı. Bi şey sanmıştım orduyu ama hiç bişey deilmiş. Kaale almaya gerek yok bunları. Gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum Donuma kadar su girdi ama SAMSUNSPOR için değer. Videolarıda yüklüyorum koycam.

onurbas

ben bu konuyu bu raya ordulu bır kısının koydugunu  zanettıgım için boyle bir tebkı verdım ne olursun kusura bakma kalbın kırdım ozur dılerım kardesim

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: onurbas - 17 February 2008, 20:49:52

ben bu konuyu bu raya ordulu bır kısının koydugunu  zanettıgım için boyle bir tebkı verdım ne olursun kusura bakma kalbın kırdım ozur dılerım kardesim

önemli değil onurum bu suç ajansspor un