İşte Tanju Çolak'ın Gerçek Yüzü

Başlatan fanatik, 29 January 2008, 12:36:10

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Tanju adam olsaydı şayet,şu an bizim müzemizde lig şampiyonluğu kupası olurdu.Bizden uzak olsunda nereye yakın olursa olsun.

kerem55

yine mi tanju? konuşmaya bile değmez fanatik gsliyi.

US

tanju ne biçim adamsın ya sn ...

adam olsaydın zaten bizi satıp gitmezdin

esedullah

ben tanju çolağın samsunsporun başına geçmesini çok isteyen biriydim ama şimdi fikrim değişti

Kais

11 April 2008, 23:45:57 #34 Son düzenlenme: 11 April 2008, 23:56:47 berusa55
Tanju Samsunluysa ben Samsunlu ve Samsunsporlu değilim!!!

Adnan Mesadonoviç

eskiler bilir fener forması giydiği zamanlarda fenerde yine bi samsunlu ümit vardı ümiti tribünlere çağırmıştık tanjuyada gereken tepki verilmişti peki o ne  yaptı samsun taraftarına neresini tutup gösterdi dersiniz?hatırlayanlar bilir

mehmet yılmaz

Evet, 5-2 kaybettiğimiz maç. 7 numaralı Ümit'i çağırmıştık tribüne. Irmak Sanayiinin çocuğuydu Ümit. Altay'dan Fener'e gitmişti. O gün küme düşmüş bir takım olarak maçı kaybetmiştik ama Fevzi, Tanju'yu acayip tutmuş ve gol attırmamıştı. Gol kralı da o maçta bize 4 gol atan Aykut Kocaman olmuştu.

Adnan Mesadonoviç

Alıntı yapılan: samsuni - 12 April 2008, 00:23:00
Evet, 5-2 kaybettiğimiz maç. 7 numaralı Ümit'i çağırmıştık tribüne. Irmak Sanayiinin çocuğuydu Ümit. Altay'dan Fener'e gitmişti. O gün küme düşmüş bir takım olarak maçı kaybetmiştik ama Fevzi, Tanju'yu acayip tutmuş ve gol attırmamıştı. Gol kralı da o maçta bize 4 gol atan Aykut Kocaman olmuştu.
ewt aynen öyle kardeşim ama ne oldu aradan yıllar geçti adam adamlığıyla kaldı bak tanjuya samsunsporda herkes görev aldı bi o alamadı niye ADAM DEĞİL çünki?

maço

allah askına su tanjuyu samsunda goren dove dove öldursun yaa yokmu aramızda delıkanlı adam uff yaa ıstanbulun aq.

nomak55

12 April 2008, 02:31:54 #39 Son düzenlenme: 12 April 2008, 12:01:24 samsuni
tanju da biliyor bu takıma yanasamayıp rant saglayamayacagını kedi misali cok mırnavlarsın hadi yavrum nassssss

Pergani 55

Şu Tanju denen adamın ne mal oldugunu bilmeyen yok çok büyük bir futbolcuydu ama büyük bir insan degil. Büyük Atatürk'ün (R.A.) 'Ben sporcunun başarılı olmasının yanında ahlaklı olanını severim' sözüne layık degil başarılı ama dürüst degil. bunun gibi insanlar heryerde var 1996 da ts asbaşkanı olan Muhittin Öztürk Cine 5'de canlı yayınlanan Stadyum programında defans oyuncusu okan'ın 15000 dolara kaleci Metin Mert'in de bogazdan bir ev karşılıgı ts yi fenere sattıgını ileri sürmüştü ts nin beli o sene kırıldı daha beter olurlar inşallah ama öylesi futbolcular Anadolu takımları için büyük tehdit. Tanju da bizi satmasaydı bugün Türk futbolunda bir marka olurduk. Parayı Samsuna tercih ettigini ispatlayan biri olarak onun aramızda yeri yok

selahattin55

arkadaşlar bu konunun başlığı yanlış.TANJUNUN GERÇEK YÜZÜ.diye bir başlık olamaz çünkü adamda ne yüz var nede karakter.

fýrtýna

Artık Tanju Çolak Samsun'la ve Samsunspor'la ilişiğini kessin ve mümkünse Samsun sınırlarına dahi girmesin...Biz bunu istiyoruz.

veis

ya zaten tanjunun samsunsporumuzla pek ilişigi yok ama şu menajerlik oyununa son verse iyi olucak.hayır bide anlamadıgım konu çık kardeşim seni adam yapan samsun için evet ben samsunsporluyum de bu bukadar zormu.

Sempatik Bengülü

19 April 2008, 10:55:58 #44 Son düzenlenme: 19 April 2008, 10:59:17 sempatik bengülü
Alıntı yapılan: Kais - 11 April 2008, 23:45:57
Tanju Samsunluysa ben Samsunlu ve Samsunsporlu değilim!!!

Bu lafın altına imzamı atarım.Yakında bizdeki bütün gençleri başka takımlara yönlendirmesse şaşırmayın ben herşey bekliyorum artık