İşte Tanju Çolak'ın Gerçek Yüzü

Başlatan fanatik, 29 January 2008, 12:36:10

« önceki - sonraki »

fanatik

Asbaşkanımız yaptığı açıklamalarla bir geçeği gün yüzüne çıkardı.

Başgöl: ''Futbolcularımız koşmayı unuttu''
Samsunspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, 3 haftadır mağlup olan futbolculara ateş püskürdü. Başgöl ''Futbolcularımız sahada koşmayı unuttu, önce aldıkları paranın hakkını versinler'' şeklinde konuştu.
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle 4 aydır paralarını alamadıkları için oynamadıkları ileri sürülen futbolculara tepki gösteren Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Böşgöl, "Futbolcuların kulüpten öyle afaki bir alacağı bulunmuyor. Futbolcular önce aldıkları paranın hakkını versin. 3-4 tane futbolcu haricinde diğerleri sahada istenilen mücadeleyi vermiyor. Koşmayı unutmuşlar" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında futbolcuların durumunu değerlendireceklerini belirten Başgöl, bazı futbolcuları uyaracaklarını ifade ederek, "Para isteyen futbolcu önce sahada mücadele ederek hakkını verecek. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor" dedi.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu haricinde hiçbir Samsunlunun Samsunspor'a sahip çıkmadığını, aksine köstek olduğunu kaydeden Başgöl, "Samsunspor'da yetişip Avrupa gol kralı unvanına sahip olan Tanju Çolak, menajeri olduğu futbolcu Evren Kürtçü'nün 53 bin YTL'lik alacağı nedeniyle TFF'ye yaptığı şikayet nedeniyle transfer yapamıyoruz. Biz önümüzdeki transfer engelini kaldırmaya çalışırken, Tanju Çolak da TFF'yi arayıp engellin kaldırılmamasını istiyor" şeklinde konuştu.

s_uzunkaya

şampiyonluğu satıp giden adamdan başka ne beklenir. ismini bile anmayın şunun dedikce bazı genç arkadaşlar bunun savunuculuğunu yapıyorlar. hadi diyelim para için sattın ee be beyinsiz sen samsunsporu şampiyon yapsaydın tarihe geçen takımdaki başrol oyuncu olarak hiçbirzaman unutulmuycak ve hatta daha fazla paralara transfer olabilcektin. ama küspeee kafalı işte... şimdi bu adamın amacı ne biliyonuzmu? süper lig deyken alamadığı ant. lüğü birinci ligde almaya çalıştı olmadı! baktı olmadıı düşsünler grublarada ordan kesin bana verirler diye düşünüyordur.... bi insan bu kadar .......... olabilirmi? söz konusu adam buysa fazlasıyla olur... bidahada bu adamı bırakın savunmasını yapmayı adını bile buralarda yazmayın....

samsunmania

Slazenger'ın dediği gibi genç arkadaşlar bu gerçekleri bilmediğinden Tanju'nun karizmasının Samsun'u ayağa kaldıracğını düşünüyorlar. Biz dilimiz döndüğünce geçekleri açıkladık bu olay da sağlaması oldu.

son nefes55

zaten bu adamın samsunsporun başına teknik adam olarak gelmesinin en büyük sebebi rant peşinde koşmasındandı çünkü samsunda potansiyel var ve bu takımla 4- 5 hafta maç kazanırsa diğer takımlara gitme yolu açılacakdı ama yemedi
ilk önce insan ol ondan sonra herşey istediğin gibi olur rahat ol tanjuu

red_white

samsunsporu basamak olarak kullanmaya çalışıyo tanju

selahattin55

29 January 2008, 15:56:58 #5 Son düzenlenme: 29 January 2008, 22:33:09 samsuni
TANJU futboldan anlasaydı şu an herhangi bir takımı çalıştırırdı.değil samsunsporu çalıştırmak onu kulüb binasında bile görünce kovacaksın

körfez55

tanju t.direktör olsun dienlere bu da kapak olsun.

ozkan17

tanjunun gercek yuzunu bılmeyenler ıcın bu guzel oldu..tabı haberın ayrıntısı bızler ıcın hernekadar ıyı olmasada hala tanju tanju dıye bagıranlarda artık susarlar..

harbisamsunsporlu5517

adam olmadıgını bırkez daha gostermiş

Sadece Samsunspor

Alıntı BANA TEŞEKKÜR ETSİNLER

Samsunspor'un eski futbolcusu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, Samsunspor yönetimin tarafından kendisin hakkında ortaya atılan iddialara kırıldığını belirterek, "Bana teşekkür etmeleri yerine, ismimi karalıyorlar" dedi

BAŞGÖL SUÇLAMIŞTI
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, önceki gün yaptığı açıklamada takımın transfer yapamamasında tek sorumlunun Tanju Çolak olduğunu iddia etmişti. Başgöl, "Tanju Çolak Erven'in menajeridir. Kendisi bizzat federasyonu arayarak, Samsunspor'un transfer yapmasını engellemiştir. Bize destek olmuyor, bari köstek de olmasın" demişti.

ÇOLAK AÇIKLADI
Başgöl'ün bu açıklamasının ardından Tanju Çolak, hakkında ortaya atılan iddialara açıklık getirdi. Çolak, "Bıraksınlar küçük yalanları dolanları. Samsunspor elden gidiyor. Samsunspor'un sadece Evren Kürkçü'ye borcu yok. Onun gibi 15 futbolcuya var. Evren benim ortağı olduğum menajerlik şirketinin oyuncusudur. Beni Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç aradı, -Evren'e ana borç 60 Bin YTL, bu para faiziyle 85 Bin YTL'ye çıkmış. Bize yardımcı olur musun? Transfer yapabilmemiz içim imzası gerekiyor- dedi" diye konuştu.

BORÇU 20 BİN YTL'YE İNDİRDİM
Çolak, "Bende Evren'i aradım. 85 Bin YTL'lik borcu 20 Bin YTL'ye indirdim ve borcu 2-3 aylık çek karşılığından ödenmesi konusunda ikna ettim. Bunu Bahadır Saraç'a anlattım. Bana teşekkür etti. Bir sıkıntı olursa yine arayın dedim. Bir daha aramadılar. Bana teşekkür etmeleri gerekirken gazetelerde çıkan bu tür haberlere çok üzüldüm" dedi.

YÜZYÜZE KONUŞALIM
Ben bu külübe mal olmuş ve ekmeğini yemiş birisiyim diyen Çolak, " Ben Samsunspor'un askeriyim. Böylesine bir şerefsizliğin içinde olmam veya adımın bu olay içine çekilmesi beni derinden yaraladı. Ancak şunu söyleyeyim. Olay çarpıtılmak isteniyor, Birlikte TV kanalına çıkalım ve neyin ne olduğunu anlatalım. Adam gibi açıklasınlar gerçekleri. Samsunspor'u çalanları çırpanları birlikte açıklayalım" diye konuştu.

ACI AMA BU TAKIM DÜŞER
Ayrıca Çolak, "Şunu açıklıkla söyleleyim, efsane Samsunspor mum gibi eriyor. Küme düşmeye en yakın aday. Hala bunun farkında değiller. Takım S.O.S veriyor. Kimsenin umrunda değil. Kimse karnından konuşmasın, dost acı söyler. Ben Samsun'un askeriyim. Her zaman yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Gündemi değiştirmeye gerek yok. Gündemimizde Samsunspor'u nasıl kurtarırızın hesapları yapılmalı ve konuşulmalı. Tüm Samsun buna yoğunlaşmalı ve düşünmelidir" dedi.

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR
Çolak sözlerine şöyle son verdi: "Burada Valiye, belediye başkanına, eski sporculara, taraftara, işadamına çok iş düşüyor. Bürokratlar da bunu düşünmeli el birliği güç birliği yapmalıdır. Nerede bu kentin Valisi, nerede Büyükşehir Belediye Başkanı. Sahipsizliğe isyan edeceğimize küçük hesapların içine giriyoruz. Şimdi şunu herkes iyi bilsin. Ben Samsunsporluyum ve Samsun'un çocuğuyum. Bu takım için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Hiç bir beklentim olmadan bunları yaparım. Yeterki istesinler, yeterki bizleri küstürmesinler. Bu kulübün askeri olmayan namerttir".

NE DİYOR BU Ya ?

HIRÇINLAR

BİLGİNİZ OLSUN...

Geçmiş tarihte SAMSUNSPOR küme düşer ve dönemin en yetkili  2 yöneticisi Tanju Çolak' ın yanına giderler ve geçmişte yaşanan olayları unutacaklarını kendisinin SAMSUNSPOR'da top oynamasını daha sonrada hocalık yapabileceğini, SAMSUNSPORUN kendisine ihtiyacı olduğunu söylerler.
          Tanju çolak gelen bu samimi teklifi reddederek galatasaraydan, fenerbahçeye geçer.Bu arada arkadaşalar rahmetli NURİ ASAN'IN gözünü kırpmadan galatasarayı bırakıp SAMSUNSPOR'a geldiğinide hatırlatmak isterim.
                              BİLGİNİZE.

ozkan17

bırak bu işleri tanju..samsunlu degılsın,samsunsporlu degılsın,samsunspora GE-LE-MEZ-SİN!!!!

Northone

30 January 2008, 19:29:56 #12 Son düzenlenme: 30 January 2008, 19:34:09 Northone

SAMSUNSPOR KULÜBÜ BASIN BÜLTENİ

1. Tanju çolak ile ilgili basında çıkan haberler gerçek dışıdır. Sayın teknik As başkanımız ve Futbol Şube sorumlumuz Hüseyin BAŞGÖL'ün bu konu ile ilgili herhangi bir beyanı olmamıştır.Kaldı ki transfer izni alabilmemiz için kulübümüze gereken para miktarı 720.000-YTL'dir. Sayın Tanju Çolak ile ilgili olan kısmı bunun çok az bir kısmıdır.
2. Basında tarftar'dan sorumlu yöneticimiz Sayın Recep Öztürk'ün bu görevinden ayrıldığı şeklinde haberler çıkmıştır. Böyle bir durum sözkonusu değildir. Bu arkadaşımız görevini en iyi şekilde yapmaktadır ve tüm Yönetim kurulu olarak kendisini yürekten desteklemekteyiz.
3. Futbolcumuz Feridun Sungur'un geri dönmeyeceği konusunda yine basında haberler çıkmıştır. Bu futbolcumuz kulübümüz tarafından izin verilerek Ankara'da tedavisini sürdürmektedir. Ve Cuma günü takıma katılacaktır.
4. Futbolcumuz Furkan İlker Baştan disiplinsiz davranışlarından dolayı 10.000-YTL para cezasına çarptırılmış ve kadro dışı bırakılmıştır. Kendisine gösterilecek olan yer ve saatte Altyapı hocalarımızdan birisi ile idmanlarını sürdürecektir. Aynı şekilde daha önce kadro dışı bırakılan Sinan demircioğlu da çalışmalarına altyapıda Furkan ile beraber sürdürecektir.
5. Futbolcumuz Emre Balak disiplinsiz davranışlarından dolayı 5.000-YTL para cezası ile cezalandırılmıştır.
6. Futbolcumuz Murat Duman 25.000-YTL para cezası ile cezalandırılmıştır.
7. Basında çıkan gerçek dışı haberler özellikle bu günlerde yoğunluğunu arttırmıştır. Yönetim Kurulumuz olarak aldığımız karar neticesinde bundan böyle basın mensupları sadece maç öncesi son idmanı izleyebileceklerdir. Bunda da 15 dakika görüntü alabilecekler, akabinde tesislerden ayrılacaklardır. Bu konuya sevgili basın mensuplarının gereken önem ve hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz.
8. Kocaelispor ile oynayacağımız maç 09.02.2008 Cumartesi Saat: 13.00 olarak Tff tarafından açıklanmıştır.

Saygılarımla
Can AYDIN
Basın Sözcüsü

:-\  ne şimdi bu  :-\

Tanju´nun aleyhinde konuşmadım

Samsunspor Teknik As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, Tanju Çolak hakkında hiçbir açıklama yapmadığını ve bazı basın organlarında bu konuda çıkan tüm haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Başgöl, "Ben hiçbir zaman Tanju için öyle şeyler söylemedim. Tamamen asılsızdır. Kimseye veryansında etmiyorum. Bizim sorunumuz sadece 53 bin YTL değilki. Tanju Çolak 53 bin YTL´yi almazsa bile sorunumuz yine çözülmüyor. Çünkü ödenmesi gereken miktar 720 bin YTL. Birileri beni kullanarak asılsız haberler yapıyor. Transfer yapmamızı Tanju engelliyor, federasyonu aradı şeklinde hiçbir açıklama yapmadım. Bunu özellikle belirtmek istiyorum" diye konuştu.

:-\ :-\

ozkan17

Alıntı yapılan: Northone - 30 January 2008, 19:29:56
1. Tanju çolak ile ilgili basında çıkan haberler gerçek dışıdır. Sayın teknik As başkanımız ve Futbol Şube sorumlumuz Hüseyin BAŞGÖL'ün bu konu ile ilgili herhangi bir beyanı olmamıştır.Kaldı ki transfer izni alabilmemiz için kulübümüze gereken para miktarı 720.000-YTL'dir. Sayın Tanju Çolak ile ilgili olan kısmı bunun çok az bir kısmıdır.
2. Basında tarftar'dan sorumlu yöneticimiz Sayın Recep Öztürk'ün bu görevinden ayrıldığı şeklinde haberler çıkmıştır. Böyle bir durum sözkonusu değildir. Bu arkadaşımız görevini en iyi şekilde yapmaktadır ve tüm Yönetim kurulu olarak kendisini yürekten desteklemekteyiz.
3. Futbolcumuz Feridun Sungur'un geri dönmeyeceği konusunda yine basında haberler çıkmıştır. Bu futbolcumuz kulübümüz tarafından izin verilerek Ankara'da tedavisini sürdürmektedir. Ve Cuma günü takıma katılacaktır.
4. Futbolcumuz Furkan İlker Baştan disiplinsiz davranışlarından dolayı 10.000-YTL para cezasına çarptırılmış ve kadro dışı bırakılmıştır. Kendisine gösterilecek olan yer ve saatte Altyapı hocalarımızdan birisi ile idmanlarını sürdürecektir. Aynı şekilde daha önce kadro dışı bırakılan Sinan demircioğlu da çalışmalarına altyapıda Furkan ile beraber sürdürecektir.
5. Futbolcumuz Emre Balak disiplinsiz davranışlarından dolayı 5.000-YTL para cezası ile cezalandırılmıştır.
6. Futbolcumuz Murat Duman 25.000-YTL para cezası ile cezalandırılmıştır.
7. Basında çıkan gerçek dışı haberler özellikle bu günlerde yoğunluğunu arttırmıştır. Yönetim Kurulumuz olarak aldığımız karar neticesinde bundan böyle basın mensupları sadece maç öncesi son idmanı izleyebileceklerdir. Bunda da 15 dakika görüntü alabilecekler, akabinde tesislerden ayrılacaklardır. Bu konuya sevgili basın mensuplarının gereken önem ve hassasiyeti göstereceklerine inanıyoruz.

Bana gore boyle bır davranıs sergılemesı yonetımımızın artık bıserylerı yoluna koydugunu samsunspor ıcınde bıseylerın daha dıkkatlı,ciddi yapıkdıgının gostergesıdır..

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: körfez55 - 29 January 2008, 16:11:37
tanju t.direktör olsun dienlere bu da kapak olsun.

sonuna kadar katılıyorum.