İşte Tanju Çolak'ın Gerçek Yüzü

Başlatan fanatik, 29 January 2008, 12:36:10

« önceki - sonraki »

jean

Lazoli

dogru olsun olmasin bu adam bizi ozamanlar satmasaydi 5. büyük biz olacaktik. bu durumlara düsmeyecektik. samsunspor gercek bi marka olacakti. bi efsane kalmiyacakti. avrupaya sesimizi duyuracaktik. ama o sahsiyetsiz sahsiyet yüzünden bütün bunlar olmadi. samsunsporun askeriyim diyosan önce dön mazinede samsunspor icin NE YAPABILIRDIM NE YAPTIM de kendine. eger zerre kadar seref haysiyet ve sahsiyet varsa sende ozaman hatali oldugunu anlarsin. yoksa seni allaha havale ediyorum. t.direktör olamama davasinida ben "alma mazlumun ahini cikar aheste aheste" sözüne bagliyorum. anlayan anladi...

fanatik

Gerçekten adam olsaydı butaraftar onu omuzlarda taşırdı.Bu sözleride ona söylemezlerdi.Tanju Samsunspor da hocalığı rüyasında bile göremez.

ozkan17

Alıntı yapılan: jean - 30 January 2008, 23:35:57
erken hakaret ediyoruz gibime geldi

daha ne yapmasını bekleyelım jean? adamın takımımıza zamanında etmedıgı kalmadı..!!!

ozkan17

01 February 2008, 17:09:51 #19 Son düzenlenme: 01 February 2008, 19:06:34 ozkan17
KÜRKÇÜ: ARAYAN OLMADI
Samsunspor'dan ana para olarak 60 Bin YTL alacağı olan Evren Kürtçü, "Ben takıma fedakarsızlık ..
30 Ocak 2008 Çarşamba 13:55
Samsunspor'dan ana para olarak 60 Bin YTL alacağı olan Evren Kürtçü, "Ben takıma fedakarsızlık yapmadım. ne dedilerse kabul ettim, ancak daha sonra beni arayan olmadı" dedi

Başgöl'ün açıklamalarına kulüpten alacağı olan Evren Kürtçü yanıt verdi. Kürtçü, "Samsunspor'un ekmeğini yedim. Sezon sonunda beni düşünmediklerini söylediler ve bende başka külüple anlaştım. 60 milyar lira alacağım vardı. Ödemeleri için konuşmak istedim ancak muhatap bulamadım. Doğal olarak hakkımı federasyonda aradım. Beni Tanju Çolak aradı ve -Ne kadar alacağın var- dedi. Bende faizini bilmiyorum ama 60 Bin YTL alacağım var dedim. Tanju Çolak, bana -Samsunspor'dan 20 Bin YTL alacaksın ve bunu da 2-3 ay çek karşılığında ödeyecekler-dedi. Bende kırmadım ve çek karşılığı 20 Bin YTL'yi kabul ettim. Daha sonra Kulüp Müdürü Bahadır Saraç aradı ve durumu anlattım. Saraç -Tamam anlaştık. Biz sana döneceğiz- dedi. Ancak bir daha arayan olmadı" diye konuştu.

eee neye ınancaz bız sımdı? not:halk gazetesı haberı ona gore dıkkat etmek lazım!!!

Sadece Samsunspor

yukardaki haber gazetesi değil halk gazetesi haberi  ;) 2-3 gün önceki haber  ;)

ozkan17

pardon dalgınlıgımıza gelmıs..+ sureklı takıp etmıyorum ben ole havadan gazetelerı sadece konuyla ılgılı oldugundan gozume carpdı o yuzden ekledım ;)

berusa55

27 March 2008, 22:17:07 #22 Son düzenlenme: 27 March 2008, 22:21:44 berusa55
AlıntıTanju Çolak: Fenerlileri omuzumda taşırım

Antalya'da düzenlenen Meyve, Sebze, Lojistik ve Teknolojileri Fuarına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak, futbol gündeminde yer alan konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
Fuarda memleketi Samsun'un Bafra İlçesi standını gezen Tanju Çolak, "Bafraspor'a yapılan silahlı saldırı, beni çok üzdü. Çok talihsiz bir olay. Şaşırdım ve hayretler içinde izledim. Bafra sosyal yönden gelişmiş bir ilçedir keşke bu şekilde anılmasaydı. Orada ölen ve yaralananların belki de hiçbir günahı yoktu. Yapılanları kınıyorum" dedi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, İngiltere'nin Chelsea takımına transfer olacağı şeklindeki haberler ile ilgili olarak Çolak, "Umarım asparagas bir haber değildir. Fatih Terim hocamızın transferi gerçekleşmesi halinde başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü daha önce Milan ve Fiorentina'da başarılı olmuştu" şeklinde konuştu.
A Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerini de değerlendiren Çolak, "Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda herkesi yenebilir, yeniledebilir. Umarım bizim için en iyisi olur" dedi. Teknik direktörlük yapmayı çok istediğini, ancak Türkiye'deki kulüp yöneticilerinin yönetilecek teknik direktör aradıklarını ileri süren Çolak, "Denenmişleri yeniden deniyorlar ve kovulan teknik adamları takımların başına getiriyorlar. Ben yönetilecek bir teknik adam değilim. Ben, Galatasaraylı'yım. Galatasaray'a teknik direktör olmak isterim, ancak çok zor" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea ile ilgili olarak da Çolak, "Chelsea yenilebilecek bir takım, ama Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok zor. Çünkü Chelsea çok iyi defans yapıyor. Chelsea daha avantajlı görünüyor. Fenerbahçe turu geçerse Ahmet Çakar gibi bikini giyerim demiyorum ama bütün futbolcuları tek tek omuzumda taşırım" dedi.

Kaynak: http://www.kuzeyhaber.com/read.asp?id=4625

Yorumsuz!!!

mehmet yılmaz

Tanju artık yoruma yer bırakmayacak beyanatlara başladı demek ki. Hoş, zaten ne olduğunu iyi biliyorduk ya... Konuşmaya değmez bir adam. Bizim için 1980'lerin eski güzel bir anısı olarak kalacak. O kadar...

Lazoli

rezilsin olum sen rezil kepaze birisin sen iste

celebi

kumkoylu ahmet

ya arkadaslar birakin su tanjuyu onun kendine faydasi yokki samsunspora olsun.
10-03-2008 tarihinde ben istanbuldan samsuna THY ile gecdim saat 18:30 Ucagi ile icinde TANJU COLAK da vardi.havalimi havali herkezin gozunun icine bakiyodu benimle konussunlar bana laf atsinlar diye.yemin ediyorum bir kisi bile tarafina bakmadi serefsizin almis agzina bir sakiz gari gibi cigneyip duruyordu.o arada samsunsporun hakkindada iyi seyler soylemiyordu ben hemen yanindaki koltukdaydim.yani bos laflari birakalim ne hali varsa gorsun it herif.araba kacakciligina baslasin adi cikmis birkere samsuna gelmesen hemde omur boyu bize oyle adamlar lazim degil.samsunspora yakisan namusu ile para kazanmakdir.

saygilar
Ahmet
Hollanda

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 28 March 2008, 13:00:22
ya arkadaslar birakin su tanjuyu onun kendine faydasi yokki samsunspora olsun.
10-03-2008 tarihinde ben istanbuldan samsuna THY ile gecdim saat 18:30 Ucagi ile icinde TANJU COLAK da vardi.havalimi havali herkezin gozunun icine bakiyodu benimle konussunlar bana laf atsinlar diye.yemin ediyorum bir kisi bile tarafina bakmadi serefsizin almis agzina bir sakiz gari gibi cigneyip duruyordu.o arada samsunsporun hakkindada iyi seyler soylemiyordu ben hemen yanindaki koltukdaydim.yani bos laflari birakalim ne hali varsa gorsun it herif.araba kacakciligina baslasin adi cikmis birkere samsuna gelmesen hemde omur boyu bize oyle adamlar lazim degil.samsunspora yakisan namusu ile para kazanmakdir.

saygilar
Ahmet
Hollanda

Ayrıntılarına girmeyeyim ama bunun hemen hemen aynısını ben de yaşadım. İlgi odağı olmaya çalışan ama kimsenin iplemediği bir Tanju; üstelik Samsunspor hakkında da aşağılayıcı ifadeler kullandı. Eğer ortam uygun olsa idi gereken cevabı alırdı ama maalesef susmak zorunda kaldım.

Resmen iğrenmiştim o akşam ondan.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 28 March 2008, 14:03:22
Ayrıntılarına girmeyeyim ama bunun hemen hemen aynısını ben de yaşadım. İlgi odağı olmaya çalışan ama kimsenin iplemediği bir Tanju; üstelik Samsunspor hakkında da aşağılayıcı ifadeler kullandı. Eğer ortam uygun olsa idi gereken cevabı alırdı ama maalesef susmak zorunda kaldım.

Resmen iğrenmiştim o akşam ondan.

söyle istersende öğrenelim daha ne çirkefliği var.

Kadir ÇELEBİ

Tanju şunuda bilsin Galatasaraya Baskan olma gibi soylemlerde buluna bilir Soz konusu SAMSUNSPOR ise kulubun guvenlik gorevlisi, otobusumuzun Şöförü dahi olamaz..