Sizce Samsunspor teknik direktörlüğüne kim getirilmeli

Başlatan enezzz, 20 January 2008, 18:18:30

« önceki - sonraki »

enezzz

arkadaşlarr bu böyle gitmez sizcce başa kim gelmeli ben tanjudan yanayım bu takımı tek o ayağa kaldırır gibi gelio siz ne dersiniz?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: enezzz - 20 January 2008, 18:18:30
arkadaşlarr bu böyle gitmez sizcce başa kim glemeli ben tanjudan yanayım bu takımı tek o ayağa kaldırır gibi gelio siz ne dersiniz?

tanju gelmesin istemeyiz. adam gibi, tecrübeli ve takımın her futbolcusunu kapasitesinin sonuna kadar kullandıracak bir teknik adam istiyoruz

SaMsUnSpOr 55

Alıntı yapılan: enezzz - 20 January 2008, 18:18:30
arkadaşlarr bu böyle gitmez sizcce başa kim glemeli ben tanjudan yanayım bu takımı tek o ayağa kaldırır gibi gelio siz ne dersiniz?

bırakın ya siz şu tanju yu herkes onun ne mal olduğunu biliyor   hakkı bayrak olsun  o daha iyi birkere

samet

körfez55

önce tff borcunu ödeyip kaleciye lisans çıkaralım.sonra da tanju gelsin diyenleri getirelim.

CurvaSudSamsunspor

nomak55

beyler giray bulak bosta onu getirsek on numara olur..

jean

selahattin55

bence TANJU bu takımın başına enson gelecek adam.hatta hiç gelmeyecek bir adam.bizim hocaya değil paralı bir yönetime ihtiyacımız var şuan kim gelirse gelsin başarılı olacağını zannet miyorum.ayrıca her maça kalecisiz çıkıyoruz hata hata.bu seneden geçti.eğer bu sene düşmessek iyi bir paralı başikan da gelmese biz olduk sıradan bir takım.hedefimizde tff linde kalıcı olabilmek.para para para lazım.

maviay55

ne tanjusu ya tanju kim oluo da bu takımın başına gelio  >:(

55cagod55

BANA KALIRSA EN IYI SECIM HAKKI BAYRAK HERKES TANJU  DIYO MAVIAY'IN DEDIGI GIBI TANJU KIM?

55cagod55

BURAYA BURAYA HAKKI BAYRAK BURAYA BURAYA BURAYA HAKKI BAYRAK BURAYA

yönetici

yönetim ve para anlamında da sorunlar var hatta belki daha önemli sorunlar ama bu teknik direktörün önemini azaltmıyor.

muhammet dilaverle bir şey olacağına inanmıyorum. ayrıca ortaya atılan isimlerle ilgili birbirimizin düşüncelerine saygılı olmak bize daha çok yakışır.

ozkan17

bence teknık dırektor ıkıncı lıgde mac skoruna pek etki etmıyor..sonucda ıkıncıı ligi kabul eden hocanın kalıtesı kapasıtesı bellı samsunspor gıbı buyuk bır takıma ıkıncı lıg hocası ne verebılırki? nasılk bır artıda bulunabılırki?.. o yuzden bırbırımızı kırmanın mânâsı yok burda..

Tanju konusunda hepımız aynı dusuncedeyız samsuna hocalık ıcın degıl mısafırlık ıcın bıle gelecek en son kişidir tanju..Zaten Muhammet Dilaverle devam kararı alındı..Daha biz neyin tartısmasını yapıyoruz..

Aslında az sakin kafayla,pozitif dusunerek bir şöyle kendimize bakarsak bu senede lige cıkmamamız bıraz ekonomımıze katkıda bulunuyor bana gore..cunku yonetımımız daha ekonomık gucu yuksek kısılerı getırıp borcları azaltma hatda silme durumuna kadar bile getirebılır bizi..

Muhammet Hocanın katkısı olacagına bende ınanmıyorum..Surprizi zoru imkansızı basarmak gibi biseyde kalmadı artık..orta sıralarda devam etmenın yollarını bulmalıyız..

US

Arkadaslar bizim takıma hangi hoca gelse taktik belli celil le serkan ne yaparsa o bizim için basarıdır yanı hocayı bizim takım için konusmak gereksiz...