Sizce Samsunspor teknik direktörlüğüne kim getirilmeli

Başlatan enezzz, 20 January 2008, 18:18:30

« önceki - sonraki »

samsunmania

Öncelikle maddi konuları halletmemiz lazım.Önerilen isimler Tanju hariç çok güzel ama hiçbir hoca bu durumda gelmez.

celebi

bence teknik adam olaark ümit kayıhanda olabilir ama raşit çetinerde olabilir ancak şunuda ifada etmek gerekir tanjuyu bende istemiyorum ama bize gelmesi demek medyada yer edinmemizi sağlayabiir.

veis

ercan kol-imdat aslan-isa turan- başka yolu yok.artık paramız yoksa bizi samsunlular samsunsporlular kurtarır.tanju meselesinde ben hocalıgına karşıyım ama maddi anlamda destek versin çok samsunluysa.

bregenz

YANCI hakki gelsin kuklali iyi yapiyor.....iyi beceriyor...yanic hakki buraya..hey yavrum be....yada ..pinti yücel gelsin ..he ..sikecei yücel var ya.......iyi satarlar maclari iyi oranlar veriliyor samsun aleyhina ..8 ..7 ...4.5 veriyor demi ....

iyi be aq takim iyi ce dandiklesdi...

Tribün_ali

Bu takımın başına ronaldiyoyuda getirsen bir şey olmaz her şey maddiyattttttttttttttttttttt

erkan55

tanju gelirse (ne kadar istemesekte) yaninda bazi futbolcular getirir

Baþkent_55

tanju bu kulüpten zorla kopartıldı...........çarşamba daki eski menteşolunun fabrikasına gelirdi sürekli başkanım beni satmayın diye yalvarırıdı ama ne oldu satıldı suçlu o oldu yazık çok yazık

samsun155

bana kalırsada tanju.geçen dönemlerde getirin beni teknik direktörlüğüne diyodu

ali ihsan

celebi

bizde para kaynağı oluşmadığı sürece isim zikretmek mgereksiz ve zor gibi ama sürpriz olur mu bilemem

veis

ercanlar imdatlar varken ne gerek tanjuya kafası bandaşlı tekmeye kafa uzatan gönüllerin kaptanı ercan abi varken tanju olmamalı bence.hakedene vereceksin hakkını.

jean

tanju colagin gelmesini cok isterim yanliz bir huyu var her defasinda beni getirin diyor ne zaman kulup zor durumda ols apiyasada yok madem goster istedigini

celebi

Alıntı yapılan: jean - 21 January 2008, 21:24:20
tanju colagin gelmesini cok isterim yanliz bir huyu var her defasinda beni getirin diyor ne zaman kulup zor durumda ols apiyasada yok madem goster istedigini

işte zaten mesele burda gerçek samsunsporlu olsa piyasalarda olurdu :-\

veis

ya adam bi demeç veya yardım adına hiçbirşey yapmamışken kalkıp ödül verir gibi takımı ona emanet edemeyiz ama yardım ederek taraftarın gönlünü kazanmış olsaydı bu sitede herkes tanju derdi.ama olmaması gerekn birisi ve samsunsporda asla görev almamalı.çünkü geömesi gereken daha çok dere var.hemen denize girmek olmaz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 22 January 2008, 08:45:50
ya adam bi demeç veya yardım adına hiçbirşey yapmamışken kalkıp ödül verir gibi takımı ona emanet edemeyiz ama yardım ederek taraftarın gönlünü kazanmış olsaydı bu sitede herkes tanju derdi.ama olmaması gerekn birisi ve samsunsporda asla görev almamalı.çünkü geömesi gereken daha çok dere var.hemen denize girmek olmaz.

yüzme bilmiyorki  >:(