TFF 1.Lig, 16.Hafta | Sakaryaspor 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 02 December 2007, 16:04:08

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Arkadaşlar ben sadece Tuğberk'e katılıyorum.

1. Takım gerçekten eksik! Sahaya çıkan kadroda olmadığı gibi yedeklerde de santrafor yok, 2.yarı gol için Hakkı'dan forvet yarattık!

2. Takımın sahada savaştığını düşünüyorum. Sakarya beklediğimden zayıf bir takımmış, ama yine de bizimkiler savaşmasalardı, sonuç çok vahim olurdu.

3. Ben Sakarya'nın öyle çok pozisyon bulduğunu falan da düşünmüyorum! Kalecinin son dakikalarda kurtardığı 1 top dışında (ki o da üzerine geldi) bir kurtarışı yok. Ek olarak 1 tanede Eray'ın auta giden şutu var.

4. Bizim, direkten dönen 1 topumuz, Hakkı'nın kafası (ki tesadüfen kaleci çıkardı), Turgut'un karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, ve pekçok, son pas yapılamadığından yada kötü ortalandığından rakip ceza sahası çevresinde biten hücumumuz var.

5. Gollere gelince biri duran top (hem Sakarya çok iyi kullandı, hem de savunma hatası vardı). 2.si kaptırılan bir topla gelen kontraatak. Rakibin oragnize olmasına meydan vermeyen bir mücadelenin takımımızda olduğunu düşünüyorum.

Oyunculara gelince:
Edmondante'nin dediği gibi spiker hep Murat Duman dedi, ama aslında Murat gerçekten de oynamadı. Bu adam ilk 2-3 maç çok iyiydi, sonra ise hep kötü.
Sefa mücadele etti ama çok kötüydü. En az 20 pas hatası yaptı (ama buna aşağıda tekrar değineceğim).
Furkan direkten dönen müthiş bir şut çıkardı. Onun dışında o da inanılmaz sayıda pas hatası yaptı.
Zafer'in pas yüzdesi yüksekti ama hiç bitirici pas denemediği için. Bence yetersizdi.
Artık ben de Feridun'dan futbolcu olmayacağı fikrindeyim.
Can yine savaştı, ama bence şansız günündeydi, birkaç önemli top kaybetti ve kötüydü.
Sercan (birisi onun için demişti) gerçekten de "bal yapmayan arı" etkisizdi.

Yukarıda hep kötüleri yazdım. Ama;
Sefa (18 ), Turgut, Samet, Emre, Sercan (19), Zafer, Ercüment (22) yaşında. Takımı ileriye doğru taşıyacak biraz olsun deneyimli oyuncu yoktu.
Ayrıca Sefa çok sayıda pas hatası yapsa da, önemli bir artısı var: tüm topları derinlemesine ve takımı atağa kaldırmak için kullanıyor. Evet, bu gece "beceremedi", ama bence bu cesaretli oyun tarzı çok önemli.

Sercan, Emre, Samet, Turgut... Bu çocukların hepsi gerçekten de çok yetenekliler. Bu oyuncular "iyi bir Samsunspor"da parlarlar, ama kabul etmek gerek, Samsunspor'u kendi başlarına iyi yapamazlar. Bu onların yeteneksiz olduğu, yada "ruhsuz" oynadıkları anlamına gelmiyor. Bence bu çocuklar, bu klübün geleceği. Onları desteklemek gerek.

Emin olduğum, Serkan-Celil-Caner (tam olarak beğenmesek de Caner) olsaydı, biz bu maçı alırdık. Hem de bu gençlerle... Bu gençlere sahip çıkalım, ama bunun en iyi yolu bu takımın birkaç transferle güçlenmesinden geçiyor...

yk55

arkadaşım bizim kalecinin yediği 2. gol çok vahimdi. insan kapattığı köşeden yermi be kardeşim. yok böyle bi kaleceilik.

Sadece Samsunspor

Sol Açık - benim yorumlarıma katıldığın için teşekkür ederim  :wink:

Sol Açık

O zaman bu sefer de yk55'e katılayım.  :wink:

Sakarya'nın 2.golü gerçekten de iyi bir hücum ve iyi bir şutla geldi. Ama iyi bir kaleci o golü yememeli...

edmontdante

Alıntı yapılan: "Sol Açık"
Sercan, Emre, Samet, Turgut... Bu çocukların hepsi gerçekten de çok yetenekliler. Bu oyuncular "iyi bir Samsunspor"da parlarlar, ama kabul etmek gerek, Samsunspor'u kendi başlarına iyi yapamazlar. Bu onların yeteneksiz olduğu, yada "ruhsuz" oynadıkları anlamına gelmiyor. Bence bu çocuklar, bu klübün geleceği. Onları desteklemek gerek.

Ben biraz gençlere takmış gibi görünüyor olabilirim 2 haftadır aleyhlerinde düşüncelerim.Ama yediremiyorum .SAMSUNSPOR forması bu ya.Vur,kır,parçala sahadaysan.Biz bu formanın hayaliyle yaşadık.Rüyalarımda gördüm yüzlerce kere   SAMSUNSPOR'da futbolcuydum.Ama o zaman takımdakiler  bunlara göre insan üstü adamlardı.Ercan'lar,Bünyamin'ler,Osman'lar,Ertuğrul'lar.Öncesinde diğerleri.Onları görünce futbolculuk  bizim yanımızdan geçmezdi.Ama şimdi bakıyorum kimler top oynuyor ve neler yapıyorlar.Pasifler,saldırmıyorlar.Demek istediğim bu tabiki gençler ve sahip çıkmalıyız ama önemsediklerini göstermeliler bize.Bunu gördükten sonra destek vermeyen zaten SAMSUNSPOR'lu değildir.

Sadece Samsunspor

Sol Açık

Alıntı yapılan: "edmontdante"
Ben biraz gençlere takmış gibi görünüyor olabilirim 2 haftadır aleyhlerinde düşüncelerim.Ama yediremiyorum .SAMSUNSPOR forması bu ya.Vur,kır,parçala sahadaysan.Biz bu formanın hayaliyle yaşadık.Rüyalarımda gördüm yüzlerce kere   SAMSUNSPOR'da futbolcuydum.Ama o zaman takımdakiler  bunlara göre insan üstü adamlardı.Ercan'lar,Bünyamin'ler,Osman'lar,Ertuğrul'lar.Öncesinde diğerleri.Onları görünce futbolculuk  bizim yanımızdan geçmezdi.Ama şimdi bakıyorum kimler top oynuyor ve neler yapıyorlar.Pasifler,saldırmıyorlar.Demek istediğim bu tabiki gençler ve sahip çıkmalıyız ama önemsediklerini göstermeliler bize.Bunu gördükten sonra destek vermeyen zaten SAMSUNSPOR'lu değildir.

Seni kesinlikle anlıyorum. Ama yanlış hatırlamıyorsam, örneğin Serkan ilk kez oynadığında 20, Celil 21 yaşındaydı ve takım arkadaşı olarak kimler yoktu ki.

Yani bizim bugünkü kadromuz, o günkülere göre oldukça zayıf. Yoksa bence bu çocuklar, daha iyi bir kadroda çok parlarlar... Sahip çıkalım demem ondan, bu çocuklar henüz bu takımın kurtarıcısı olamazlar, ama geleceğindeki yıldızları olabilirler...

edmontdante

Alıntı yapılan: "Sol Açık"
Seni kesinlikle anlıyorum. Ama yanlış hatırlamıyorsam, örneğin Serkan ilk kez oynadığında 20, Celil 21 yaşındaydı ve takım arkadaşı olarak kimler yoktu ki.

Serkan ve Celil  dünyanın neresinde olursa olsun futbolcu olacak isimlerdi.O zaman PAF takım maçları  A takım maçından önce oynanırdı.Serkan AYKUT o maçlarda bile  neler yapardı.Multescu Serkan'ı  hafta arası olnanan kupa maçlarında son 15 dakika oyuna sokardı ve her seferinde Serkan gerekeni yapar golünü atardı.Ama şimdikilerde  şans verildiği halde (Samet hariç ) hiçbir ilerleme ve  müspet hareket yok.

Celil ise  benim çocukluğumda (Ki  aramızda 1 yaş fark var) konuşulan adamlardandı.O zamanın başarılı takımı Boluspor'un Celil'i çocukken bağladığı söylenirdi.

Serkan ve Celil'in yanında  kimlerin olduğu çok doğru ama  o zaman futbol kalitesi yüksekti.Şimdiki gibi sıradan adamlar futbolcu olamazdı.Dolayısıyla rakiplerde  yetenekliydi.

Bunlar  tabiki benim fikirlerim.Karşılıklı  fikir alışverişi yapıyoruz.

Ladikli

Takım dün elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştı,ama basit gol yeme alışkanlığımız devam ettiği için yine mağlup olduk.Tatangaların, Kalbimizdesin Şirin Anamız pankartı anlamlı ve güzeldi,ellerine sağlık.Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayıda teşekkürler.

pitbul055

lan ercüment bir maçdada gol yemesen kurban kesecem.senin yüzünden saçlarım beyazladı.lan sana y.ziyamı gol ye diyor.başımıza bela oldu ya.allah seni bildiği gibi yapsın

selahattin55

dünkü maç kalecilerin ön plana çıktığı bir maç oldu.martinez tek başına bir takım takımını kurtardı.bizim öküze gelince sezon başından beri kaleciler bizi yakıyor.değil sakarya amatör bir takımla oynasak bile her amatör takım bize en az 2atar.kalecisiz oynuyoruz malesef.nereden geldi bu g..t ler.yani şuan bu takım maç kazanamaz.Kardeş takım arayan arkadaşların dikatine kardeş lazımsa bu SAKARYASPOR olmalı.tatangalara teşekkür ederim göstermiş oldukları ilgiden dolayı.biz de onları iyi ağarlayalım samsunda.

ÇaÇa

Öncelikle Sakaryaspor Taraftarlarına Şirin Ana için açtıkları pankart için bir kez daha teşekkür ediyoruz eksik olmasınlar Serkan Aykut ve Celil'in eksikliğini bu maçtada gördük onlarsız bu takım bir hiç sadece sahada 5-6 topçu mücadele etti başta ne dicek ki zaten

ali ihsan

Takımı gol pozisyonuna sokacak bir orta sahamız yok.Bu işi bireysel olarak sa dece Celil yapabiliyor.Birde oyun zekasıyla Kral.ikiside olmayınca bırakın gol atmayı pozisyona bile girmekte zorlanıyoruz.Genç oyuncularımız bu eksiği giderecek klasta değiller,biraz Sercanda var bu yetenek oda çok güçsüz.Takviye şart ama bu koşullarda zor gibime geliyor.

nomak55

Bu takımdan feridunun ve zafer in acilen gitmesi şart bunlardan topçu falan olmaz zafer takımı yavaşlatıyor aptalca şeyler deniyor feridunun bizim topçumuza attığı bir tek pas yok..yücel hocama söylemek istiyorum hocam lütfen şu sercanı furkanın yerine ortada oynat adam yetenkli belli ediyor kendini yırtınıyor bişiler yapmaya çalışıyor..ayrıca sefa ve sameti de oynat öteki futbolcu bozmalarını oynatacağına bunlar oynadıkça deneyim kazanacaklar bu genç futbolcularımız bi serkan bi celil olabilir ama şans verilsin üstünde durulsun zaten pekte devre arasındatransfer olacakmış gibi durmuyor

körfez55

beklediğimizden iyi mücadele ettiğimiz düşünüyorum.ben bu takımın ilk 6 ya kalacağıan inanıyorum.

ayrıca sakaryasporlu arkadaşlara teşekkürler.takım desteklemenin rakip takım taraftarına sataşmamak oldunu gösterdiler.