TFF 1.Lig, 16.Hafta | Sakaryaspor 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 02 December 2007, 16:04:08

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

inadına daha iyi oynamalıyız bizi buhale getirenlere karşı ne olursa olsun eger baskanımızın geri gelmesini istiyorsak bu maçı alması lazım oyuncularımızın eksikte olsak

mehmet yılmaz

sakaryaspor taraftar grubu tatangaların şirin ana için hazırladıkları pankart; sağolsunlar var olsunlar!..

maça gelince, taraftarlık bu olsa gerek, her şartta bir yolunu bulup kazanabileceğimizi düşünüyoruz. ümittir insanı yaşatan diye boşuna denmemiş. işimiz zor hatta çok zor ama bu oyunun da adı futbol...

HoLiGanisT

helal olsun Sakaryaspor taraftarına.bazıları gibi sahte taraftarlık,kolpalık biz sizin dostunusuz diyip maç esnasında küfür peşinde koşmuyor anlayan anlar!!!
uzun zamandır sakarya ile karşılaşmamıştık görünen oki tahmin ettğimiz gibi bu maçta sorun çıkmayacak ve buraya geldiklerindede en iyi şekilde ağırlanacak.almış olduğum duyumlara göre tatangalardan bir kaç kişi bizim taraftarları maçtan önce karşılayacaklarmış.sakarya güzel bir adım attı bizde onlara en iyi şekilde karşılık vermeliyiz.

Ladikli

Takımda ki eksikler yetmiyormuş gibi birde başkanımız istifa etti.Nezaman iyiniyetli birileri çıkıp birşeyler yapmaya çalışsa,mutlaka önlerini kesmek içinde hazırda bekleyen şeyler var.Hepsine lanet olsun.Sakarya'ya gidip takımımızın yanında olacağız.

Tribün_ali

maço

arkadaslar bu macta gruplar gıttımı maca gıttıyse kımler gıttı bılgısı olan varsa yazsın lutfen

Çaðrý55

tatangalar forumuna bi göz attım gayet samsunspor için olumlular inş maç güzel geçer en azından 1 puan alrırıs ama hayal gerçi ne olcağıbelli olmaz ama nerden çıktı bu aksilik :cry:

berusa55

hadi bismillah...insallah bozulan morallerimiz iyice bozulmaz.alacağımız puan veya puanlar yüzümüzü biraz güldürür.

harbisamsunsporlu5517

erkan55

kadromuz
ercüment
murat
hakki
kenan
can
sefa
furkan
zafer
feridun
sercan
fatih

erkan55

ya arkadaslar bu canli anlatim bende olmuyor bi bilgi verirmisinis nasil oluyor diy.e :cry:

Cagdas Ünver

harbisamsunsporlu5517

winamp la dınlıyorum bırdaha tıklayın calışır

erkan55

SaMsUnSpOr 55