TFF 1.Lig, 16.Hafta | Sakaryaspor 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 02 December 2007, 16:04:08

« önceki - sonraki »

erkan55

mctlçy

sakaryada azcık şans olsa maç 6-7 olurdu şmdiye kadar inş daha fzla yemeyiz..

mctlçy

ama hakkı forvete geçince biraz etkili oynamaya başladk...voleler,dönerek vurmalar :lol: serkanın yanına iyi bir alternatif bnce :lol:

erkan55

mctlçy

adamlarda birkere kaleci faktörü var martinez süper bir kaleci...ama 2,devre ayrılacakmş takımdan ozman işleri zor

jean

beklenilen bir maglubiyet sasirmadim ikinci yari hersey belli olacak artik

King Of The North

Geçmiş olsun hepimize ne diyelim zaten kimse de galibiyet beklemiyodu bizi yanıltmamış oldular sağolsunlar.Bu sene ite kaka ligi bitirsek bari.

Sadece Samsunspor

1.yarı furkanın topu üst direkten döndü - 2.yarı çok etkili oynadık hakkı forvete geçti hakkı çok iyi kafa vurdu topa ama martinez biraz da şansıyla elleriyle çıkardı topu bir pozisyonda turgut kaleci ile karşı karşıya kaldı ama aşırtamadı - şu takımımızda biraz şans olsa bu maçı alabilirdikde. açıkcası ben daha kötü bi futbol bekliodum bayağı mücadele ettiler 5 eksikle böyle oyanayn serkanla celille canerle bu takıma fark atardı. birde çok kolay sarı görüyoruz bunları yapmamamız lazım bakın serkan ve kemal kart cezalısı olduğu için oynamadı.

diyarbakırın seri galibiyetlerini durdurabiliriz  :wink:

edmontdante

Şimdi herkes diyecek ki,yok  başkan istifa etti takım konsantre olamadı,yok çok eksik vardı.Bu profesyonellik denilen ve her şeyin buna bağlandığı ülkemizde artık bu söylemlere inanmıyorum.O kadar alıştık ki bunlara sanki değişmez kanun haline geldiler ve sanki bir anayasa hükmüymüş gibi milletin beynine işlendi bu açıklamalar.

Gördük işte karşıdaki takım 3 pası üst üste yapamıyor.Lider takıma karşı oynuyorsun denilebilir ama oyun ortada.Adam olan oynayacak,yüreğini sahaya koyacak.Oysaki bizim gençler mağlubiyeti çoktan kabul etmiş.Şu takıma karşı mevcut kadromuzla bile  iş yapabilirdik ama gel gör ki mücadele eden 3-4 kişi var takımda.

Bugün sonuç ne olursa olsun hoca hakkında bir şey söylemeyecektim ama Murat Duman'ı forvete yakın serbest adam gibi oynatan hoca malesef bu işten hiç mi hiç anlamıyor demektir.Sağ bek oynarken bile  dili dışarıda oyunu tamamlayan,yanından  geçen her oyuncunun 5 metre arkasında kalan bu adamı bugünkü pozisyonunda oynatmak tam bir fiyasko.Bakmayın spikerin her pozisyomda Murat DUMAN dediğine hepsinde top başka bir oyuncumuzdaydı.

Bir söz de Zafer için söylemek istiyorum.Gardı düşük sahaya çıkan takımın  yenilgiyi kabullenmiş ismiydi.Oysa ki mevkisinde tek isim.

Sefa,Samet ve Sercan için ise  bu takımın geleceği olduklarına inanmıyorum.Adamlar 16 yaşında  nerelerde ne işler yapıyorlar ama bizimkiler ayakta zor duruyorlar.SAMSUN'lu olarak SAMSUNSPOR forması giymişler ama  bunu değerlendiremiyorlar çünkü bu takımın ne olduğunu bilmiyorlar.Milli denilen adam 3 metreden ıska geçiyor,diğeri maç boyunca bir tane olumlu pas atamıyor.Allah yollarını açık etsin ne diyeyim.

bengülü

fazla diyecek bir şeyimiz yok ama sakaryanın kalecini bizim kalede olsaydı samsunspor maçı 3-0 alırdı tv de izledğim görüntü sakarya iki defa geldi ikiside gol oldu bana göre samsunsporumuzun gol pozizyonu olarak sakaryadan üstündük tabiki kaleci martinezi geçemedik.feridun denilen adam ne yapar sahada maçla hiç alakası yok hoca halem onu oyunda tuttu gençlerimizin oynamasına sevindim sercan ilk yarıda iyi işler yapıyordu hoca ikinci yarıda oyundan çıkardı takım birde forvetsiz oynadı ikinci yarı hakkı forvette oynadı iyiydi bana göre oda sakatlandı yerine turgut girdi sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı martinez kurtardı turgut belki heyacanlandı ama iyide vurdu topa bu çocuklarda iş var sabır göstermemiz lazım....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Tuqberk"1.yarı furkanın topu üst direkten döndü - 2.yarı çok etkili oynadık hakkı forvete geçti hakkı çok iyi kafa vurdu topa ama martinez biraz da şansıyla elleriyle çıkardı topu bir pozisyonda turgut kaleci ile karşı karşıya kaldı ama aşırtamadı - şu takımımızda biraz şans olsa bu maçı alabilirdikde. açıkcası ben daha kötü bi futbol bekliodum bayağı mücadele ettiler 5 eksikle böyle oyanayn serkanla celille canerle bu takıma fark atardı. birde çok kolay sarı görüyoruz bunları yapmamamız lazım bakın serkan ve kemal kart cezalısı olduğu için oynamadı.

diyarbakırın seri galibiyetlerini durdurabiliriz  :wink:

Alıntı "Kaleci Martinez'i geçemedik"

TFF 1. Lig'de haftanın son maçında Sakaryaspor'a 2-0 yenilen, Samsunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, eksik kadrolarına rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Çok eksik kadromuza rağmen buraya puan veya puanlar kazanmak için geldik. İlk yarıda yediğimiz goller oyun planımızı bozdu. İkinci yarı daha iyi mücadele ettik. Pozisyonlar bulduk. Ancak kaleci Martinez ve defansı geçemedik. Sakaryaspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

hocamız ile aynı görüşleri paylaşmışım  :)

Atakumlu

arkadaslar bırakın bu kaleciyi gecemedik islerini simdi mactan geldim ben bu takım da ruh yok futbolcu olarak 1 tane topcu gosteremez kimse..bu oyuncular oynamaktan bıkmıs artık...gencler desen erkenden tukenmis hepsi bu takıma transfer mutlaka sart..acil kan degisikligi lazım..bu takımı kaybetmeyelim bu takım bizim takımımız..

mehmet yılmaz

İçimizde bir umut, oturduk ekran karşısına.
Aslında çok şey yazabilirim ama sadece şunu söyleyeyim, 2-0'lık mağlubiyete teknik heyet de futbolcular da sevinmişlerdir.

Samsunspor sadece maçları değil ufkunu kaybetmeye başlamıştır maalesef!..

Sempatik Bengülü

Belki bir umut yeneriz diye düşünmüştüm ama aslında şaşırmadığım bir sonuç çıktı sakaryadan

yk55

yaw arkadaşlar bırakın bu ayakları yok takım eksik, yok yönetimin ne olacağı belli değil falan filan. diyarbakır bizden çok mu iyi durumda, bu akşam yenildiğimiz sakarya daha mı iyi durumda. bu takımlarda da yönetim sorunu var, para sıkıntısı var. ama bizde ki fark, oyucular ruhsuz,kayıtsız kalıyorlar bu durumlara. çünkü zerre kadar umurlarında değil beyfendilerin. salla başını al maaşını. oh ne güzel dünya be.

(bu arada sempatik bengülü kuzenim öyle başkasıyla senden küstüm falan demek yok :))