TFF 1.Lig, 16.Hafta | Sakaryaspor 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 02 December 2007, 16:04:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı TFF 1. Lig'de haftanın hakemleri ve programı

TFF 1. Lig'de 16. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. İşte zorlu maçlarda düdük çalacak isimler ve haftanın programı şöyle..

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, TFF 1. Lig'de bu hafta düdük çalacak hakemler şöyle:

8 Aralık Cumartesi:
Altay-Kayseri Erciyesspor: Mustafa Öğretmenoğlu
Giresunspor-Kocaelispor: Serkan Bal

9 Aralık Pazar:
Eskişehirspor-Karşıyaka: Sinan Cem İyihuylu
Antalyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Abdullah Kalafatoğlu
Mardinspor-Elazığspor: Eray Yurtseven
Diyarbakırspor-İstanbulspor: Hakan Özkan
Kartalspor-Orduspor: Bülent Yıldırım
Malatyaspor-Boluspor: Yıldıray Arslan

10 Aralık Pazartesi:
Sakaryaspor-Samsunspor: Zafer Demir

Program:

8 Aralık Cumartesi:
13.00 Altay-Kayseri Erciyesspor (İzmir Atatürk)
13.00 Giresunspor-Kocaelispor (Giresun Atatürk)

9 Aralık Pazar:
13.00 Eskişehirspor-Karşıyaka (Eskişehir Atatürk)
13.00 Antalyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Antalya Atatürk)
13.00 Mardinspor-Elazığspor (21 Kasım)
13.00 Diyarbakırspor-İstanbulspor (Diyarbakır Atatürk)
13.00 Kartalspor-Orduspor (Kartal)
13.00 Malatyaspor-Boluspor (Malatya İnönü)

10 Aralık Pazartesi:
19.00 Sakaryaspor-Samsunspor (Adapazarı Atatürk)

İNŞ. ALTAY MAÇINDAKİ GİBİ BİR İBNE HAKEM DEĞİLDİR BU ZAFER DEMİR

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsun'da hedef 26 puan

Samsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, ilk yarıyı 26 puanla kapatmak istediklerini söyledi. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Sakaryaspor maçında zorluk çekebileceklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, "Her şeye rağmen hedeflerimiz doğrultusunda Sakarya'dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Hafta boyunca oyuncularımız Sakaryaspor maçının önemini bilerek hazırlıklarını ona göre çok iyi yaptılar. Eksik ve cezalı oyuncumuzun fazla olması önemli değil. Önemli olan sahada yüreğini ortaya koyacak 11'in mücadele etmesidir. Hangi oyuncumuza görev verilirse verilsin sahada elinden geleni yapacağına inanıyorum" dedi. İlk yarıyı 26 puanla kapatmak istediklerini dile getiren Hüseyin Başgöl, iyi bir kamp dönemi geçirerek 2. devre hedeflerine ulaşacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Samsunspor, sağanak yağış altında Sakaryaspor hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 1.5 saat antrenman yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Serkan Aykut, Celil Sağır, Caner Altın ve Sinan Demircioğlu yer almadı.

SaMsUnSpOr 55

King Of The North

Şimdi diyoruz ki buna ben de dahilim,Serkan Aykut,Celil ve Caner olmadan maç kazanamıyoruz.Şimdi çıksınlar babalar gibi oynasınlar da alsınlar şu maçı artık ya bizde mahçubiyetimizle kalalım.

cembaba

ewet yaa gerçekten onlar olmadan kazanırlarsa biz mahçup oluruz ama zor kardeş ;)

sbc_emo

Çaðrý55

birde güvensem şu takıma ahhh :evil:  nasıl bjk yi uçuran taraftarı varsa onlarında var :cry:

ozkan17

hayırlısyla beraberlıgı koparsak yaw surdan..

maviay55

giresun 3-2 kocaeli ,,altay 2-1 erciyes

bizim için çok ii skorlar die düşünüyorum pztsi bi beraberlik koparırsak ii olcak işler..çok öneml, eksiklerimiz var ama beraberlik sürpriz diğil kazanabiliriz kazanmalıyız

Kadir ÇELEBİ

Sakaryanın son istanbul macını ve daha once birkac macını izleyenlerdenim 4 onemli eksik oyuncumuzun takım icindeki onemi gercekten cok onemli fakat istanbulspor macındaki sakaryayı gorursek karsımızda kesinlikle kaybetmeyiz.. ben inanmıyorum sakarya takımı ligin sonunda basarılı bir grafik cizsin..
tribundede yerimi alıcam insallah bu macı kaybetmicez..!

Sadece Samsunspor

altay maçının primleri dağıtıldı - erciyes ve kocaeli yenildi - e artık galibiyet için oynamamız gerekiyor  :wink:

ali ihsan

Ne kadar eksiğimiz olsada bence çatır çatır maç olacak.3 puan ilaç olur ilaç...

ozkan17

kac yıl oldu sayamadık sampıyon olmadın
mevsımler geldı gecdı kupa almadın
taraftarla yonetım elele versin
turkıyenın kupası SAMSUN'a gelsın..

Haydi samsunum beee sen ne zor macları atlatdın..bu macda guldur su gulmeye hasret yuzumuzu..

kadifekaleli

Çok zor ve çok kritik bir maç bulunduğumuz yer itibariyle aynı zamansa sakaryaspor'un lider olması itibariyle.Bu maçı alamazsak puan farkı 12 ye çıkıyorki bu çok kötü olur.En azından berabere kalıp puan farkını korumamız gereken bir maç.İnşallah erken bir gol yemeyiz ve deplasmanda puan almak için gol atmamız gerektiğini unutmayız 90 dk gelen topu ileri vurmayla maç bitmez allah yardımcımız olsun.

Çaðrý55

antalya berabere kaldı sakarya yüklenecek işimiz çok zor çook bu hafta güzel sonuçlar oldu adımıza bi galibiyet olsa müthiş olur ama zor :(