Yücel Ildiz istifa etmeli mi ? (25.11.2007)

Başlatan simsar, 25 November 2007, 18:22:53

« önceki - sonraki »

ozkan17

melıhh adamım yaw ne gerek var bole sylere hepımız burda samsunspor ıcın bıseyler yapmaya calısıyoruz..arada olacakdır bole tartısmalar..degerlı dusuncelerın yazacagın daha nıce haberler var senın..daha super lıge cıkımısımızın mansetını atacaksın yaw daha dur bi:=)))

yönetici

Takımın kötü gidişi hepimizin moralini dengesini bozuyor. Bazen olaylara farklı farklı açılardan bakıyor olsak bile, ama hepimiz bu durumdan nasıl çıkılır onu düşünüyoruz. Bu arada yanlış anlamalar, kırgınlıklar olabilir ama Samsunsporlu olduğumuza göre takımı bırakacak değiliz, bir tartışma yüzünden de buradan ayrılmak çocukluk olur Melih gerek yok böyle şeylere..

simsar

benim hakkımda  ileri  geri konusanlar  utanacaklar  bu forumda  bir gun.Samsun  bu yonetımle  ılk 6   hayal  herkes kafasına  soksun bunu.Bu hoca ıse  rezıl  efendılık  olmuyor  arkadas  futbolcu takacak  sevecek  senı.Yonetım  bence oncekı  mazhar basoglu  yonetımınden de  kotu.Soonumuz  hayır olsun.
ayrıca  ben kımsenın  adamı  falanda degılım .

SAygılar

*Not:ozkan  arkadas  o yazıların yarısını  yayınladı  o forumda. Ben sonra tamamını  o konusmanın  yayınladım. Yureklı arkadaslar  yazının tamamını  okusunlar  lutfen  tereddudu  olanlar.

mctlçy

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"Melih kocum kızma ya sen lazım sın bize senin verdigin haberleri okuyoruz hepimiz bu aralar gerginiz ortak yanımız samsunspor hepimiz bunun için ugraşıyoz kayahan kardeş bu sene cıkayayız dogru ama görünen köy kılavuz istemez 3.lig falan zor bunlar koskoca samsunspor bu kimse kimsenin kuyusunu kazamaz kimse sahip cıkmadımı biz taraftalar samsunsporlular olarak her türlü şavaşa hazırız samsunspordan başka mutlu olacak neyimiz var

süper ligden düşerken kuyumuz kazılmadımı??neden savaşamadık??bu belli bir şey fırsatı bldkları anda düşürecekler bizi

Sol Açık

Ne kolay arkadaşlar, o gitsin öbürü gelsin?

Zaten takım kötüyken en kolayı 1 adamı değiştirmekte gözüküyor, sanki takımın kendisi çok iyi gibi.

Takıma iyi oyuncu gerek ve bu konuda yazarken hep mali sorundan bahsediyoruz, ama hoca olunca bol keseden atıyoruz (ertuğrul sağlam vs). Artık gerçekçi olalım, Serkan-Celil ve Caner gibi 4-5 oyuncu dışında, bu takımın oyuncularının kalitesi bu ligin ortalamasının üzerinde kesinlikle değil. Ve bu oyuncuların yokluğunda (hepsi yada bazılarının yokluğunda) son 3 maçı kaybettik. Eğer kazansaydık, şu an liderle 1 puan farkımız olacak ve averajla 2. veya 3. olacaktık.

Yani "kötü" olma hali ile "Hoca" bağlantısını abartmayalım. Abartacaksak "son 3 yenilgi" ile "3 oyuncumuzun yokluğu" bağlantısını abartıp, esasen ara transferde oyuncu alınmasını konuşalım.

Çünkü gerçek çözüm burada!!!

celebi

Alıntı yapılan: "simsar"benim hakkımda  ileri  geri konusanlar  utanacaklar  bu forumda  bir gun.Samsun  bu yonetımle  ılk 6   hayal  herkes kafasına  soksun bunu.Bu hoca ıse  rezıl  efendılık  olmuyor  arkadas  futbolcu takacak  sevecek  senı.Yonetım  bence oncekı  mazhar basoglu  yonetımınden de  kotu.Soonumuz  hayır olsun.

SAygılar

*Not:ozkan  arkadas  o yazıların yarısını  yayınladı  o forumda. Ben sonra tamamını  o konusmanın  yayınladım. Yureklı arkadaslar  yazının tamamını  okusunlar  lutfen  tereddudu  olanlar.

bak arkadaşım bu takım bu sene süper lige çıkamasa bile sen dedin diye olmaz bu iş.kendini bu kadar yırtma başka kişiler için. :evil:  :evil:

ne kavgam bitti ne sevdam

bu takım bu senede zor gorunuyo cıkması bu gidişte kararsız kalıyo ınsan kaybettımız puanlara aglıcaz aglıcaz

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "simsar"benim hakkımda  ileri  geri konusanlar  utanacaklar  bu forumda  bir gun.Samsun  bu yonetımle  ılk 6   hayal  herkes kafasına  soksun bunu.Bu hoca ıse  rezıl  efendılık  olmuyor  arkadas  futbolcu takacak  sevecek  senı.Yonetım  bence oncekı  mazhar basoglu  yonetımınden de  kotu.Soonumuz  hayır olsun.

SAygılar

özkanı tanımam seni hiç tanımam aranızdaki muhabbet beni ilgilendirmez de şimdide hocadan sonra yönetimemi giydirmeye başladın.madem öyle bu yönetimle olmaz gel takıma el koy.alın şu futbolcuyu parayı de.kolay mı sanıyorsun bu işleri.bilgisayar başından sallamakla olmaz bu işler.takımın 32 trilyon borcu var ne yapsın daha bu adamlar sanki klübü sıfırdan aldı.saçma sapan konuşma.takımın geliri yok destek yok belediye kendi karnını eşini doyurmaya bakıyo.belediyenin s.kinde bile değil Samsunspor.bir kaç isim çıkmış takıma sahiplenmeye kalkıyor sende bu adamlarla olmaz diyorsun.ulan bu adamlar olmasa takım kapanıyordu ya 3 ay önce ne çabuk unuttun onları.varmı 40 trilyon paran varsa gel seni görelim yoksa hiç konuşma simsar.bu işler kolay değil bilgisayardan millete giydireceğine al sezgin gümüş bu para benden size de.senin Samsunsporluluğuna inanmıyorum tam bir sahtekarsın nicin gibi simsarsın

Kadir ÇELEBİ

HoLiGanisT bireysel tavırladan kacınmalısın.. burada acılan baslıgın ne maksatla ve kimin tarafından acıldıgı belli aynı zamanda baslıgın adı altında gosterilen tavır ve durus ortada bu yuzden sayın admin bu konuyu kapatmalıdır.. adı gecen kisininde ihracı konusunda islemleri uygulaması gerekir..

forzasamet

hayır yücel hoca gitmemelii
sorun onda degil
hem takımın yetersiz olmasıı hemde sakatlıkların çok olmasıı
samsunspor gibi takımın en önemli 3 futbolcusu sakat olunca bu kaçınılmaz oluyoo hele bi sakatlar iyileşsin 2.yarıda takviyeler yapılsın bu takım en kötü ilk 6 içinde yer bulur kendinee

nomak55

Beyler bi takımın başarılı olması için istikrar lazım biz son 5 senede hangi teknik direktörle iki senemizi geçirdik açın bakın belki ertuğrul..bu adam tam takımın sorunlarını anlamışken ve bişeyler yapabilecekken ötekini getirmek neyi çözecek..yenisi gelsin diyenlere söylüyorum hadi getirdin diyelim kimi getirecen bu takıma ferguson gelse iki haftada hiç bişeyi düzeltemez..hem yücel hocanın sıkıntılarını bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz takımın savunması aksıyor kale desen hava alanı bi tek celil var bide her maç neredeyse sakat oynayan serkan var adamlar özveri ile oynuyorlar bu işler o kadar kolay değil herşey iki kelimeyle olmuyor.Sonra bizim kadromuz daha yeni kurulmuş bi kadro biraz sabır Lütfen destek olalım ne olursa olsun destek olalım..

ozkan17

Alıntı yapılan: "nomak55"Beyler bi takımın başarılı olması için istikrar lazım biz son 5 senede hangi teknik direktörle iki senemizi geçirdik açın bakın belki ertuğrul..bu adam tam takımın sorunlarını anlamışken ve bişeyler yapabilecekken ötekini getirmek neyi çözecek..yenisi gelsin diyenlere söylüyorum hadi getirdin diyelim kimi getirecen bu takıma ferguson gelse iki haftada hiç bişeyi düzeltemez..hem yücel hocanın sıkıntılarını bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz takımın savunması aksıyor kale desen hava alanı bi tek celil var bide her maç neredeyse sakat oynayan serkan var adamlar özveri ile oynuyorlar bu işler o kadar kolay değil herşey iki kelimeyle olmuyor.Sonra bizim kadromuz daha yeni kurulmuş bi kadro biraz sabır Lütfen destek olalım ne olursa olsun destek olalım..

bravo  :wink: bu takım için istikrar lazım ..
YÜCEL hoca istifa etse baskası gelcek o hoca 2 mac üstüste yenılınce yıne gelen hoca ya istifa istifa sesleri kesinlikle cıkacaktır ..
Yanı bu takım senenın basında kapanıyordu bunları unutmayalım zor şartlarda bu hale geldik ..
yucel hoca gitse yenıu teknık direktor getirmek için de para lazım...

nomak55

ozkan kardes 7 yasından beridir babam saolsun onun sayesinde samsunpor stadındayım..surekli birileri gidip birileri geliyor...hersey iki gunde olmuyor malesef bizim karadeniz insanı hersein hemen olmasını istiyor bugün herkesin gıptayla baktığı sevilla takımı 7-8 sezon önce düsmemeye oynuyordu..ama adamlar istikrar yakaladılar doru taşları doru yerlere koydular ve bi teknik direktörle sonuna kadar devam ettiler yanlış hatırlamıyorsam tottenhama giden teknik direktörleri4-5 senedir o takımdaydı...HEP DESTEK TAM DESTEK..Bu takımın bizden başka sahibi yok

radikal-fma

bu takım serkan celil yokken top oynamıyorsa teknik anlamda sorun vardır bence değişmeli  hakkı hocanın hakkını yedik

mctlçy

geç hakkı hoca işlerini...bafrasporda bile iş yapamadı samsunspor u kaldırabilecek kapasitede değil henüz...