Yücel Ildiz istifa etmeli mi ? (25.11.2007)

Başlatan simsar, 25 November 2007, 18:22:53

« önceki - sonraki »

cem 55

sen kac yasındasın da benımle böyle konusuyosun önce büyü cocukca yorumları bırakıp adam gibi yorum yapacak akıl yasına gel sonra bana cevap yaz olur mu seninle polomige girip sana bişeyler anlatacam diye burda çene yordugum için hatalı olan da benim aslında ya neyse coluk cocukla muahtap oluyoruz

ozkan17

bakalım operasyonda kımler kalacak kımler gıdecek..en onemlısı bakalım alınacaklar lıstesınde hocamız kalede kımın adını vercek

veis

sevgili cem relax kardeşim germe kendini ya.yücel hocaya sonuna kadar destek veriyoruz biz yapacak bişey yok umarım oda bunun karşılıgında takıma savaşmayı hızlı oyun oynamayı ögretir.

salihcakir

Alıntı yapılan: "erhançakır"ben bu kadronun çok yetersiz bir kadro olduğunu düşünmüyorum bizim kadromuz bu lige rahat yeter ama bu hocanın bu takıma verdiği hiçbirşey yok hiçbir artı yönü yok bu takım zaten en kötü böyle oynar ben bu hocayla bu ligin bitmeyeceğini düşünüyorum gerçekler ortada bunu görmemiz lazım yücel ildiz bu takımal uyuşmamıştır uyuşamazda bence biran önce takımın önünü açması lazım yani istifa etmesi en doğru karardır şimdi lig başladığından bu yana iki maç kazanamamışız şu ligin en kötü takımlarından mardin bile iki maç üst üste kazanmış birde hücel hoca mardin deplasmanından sonra bir puan iyidir diyor hocam sen samsunspor antönörüsün mardispor gibi yöneticisi ve doğru düzgün topçusu olmayan takıma karşı bir puan iyidir diyemessin nitekim mardin bizden bir puan aldıktan sonra içerde dışarda en az 3-4 gol yiyor görünen köy kulavuz istemez tek doğru yücel ildiz istifa

erhan arkadışımın ben de tespitlerine katılmıyorum, bunun nedenlerine aynı başlık altında bir kaç kere değinmeye çalıştım zaten.

aynı görüşleri bu konu üzerinde paylaşmamamıza rağmen düşüncelerini ifade ediş biçiminden ötürü teşekkür ediyorum kendisine.

herkes aynı fikri savunacak diye bir şey kesinlikle yok, olamazda. fakat art niyetli veya salla pati yazılan mesajlar(özellikle bu konu başlığı altında) bu konu üzerinde bu kadar takılmama ve yeni sözler söyleme ihtiyacı hissetmeme sebep oldu.

veis

bu konunun özeti şu.yücel hoca çok aman aman bi hoca degil bunu herkes kabul ediyor.ama dere geçerken at degiştirmemeliyiz ve yeni gelse bile hoca uyumdu alışmaydı derken lig biter oyüzden artık yapıcı msj lar vermekden yanayım.umarım yücel hocada yazılarımızı okur ve hatalarını oda gözden geçirir.çünkü iyi veya kötü herkes burada samsunspor için bişeyler yazıyor.umarım kazanan büyük samsunsporumuz olur.

bafradan55

Alıntı yapılan: "MeL_55"
simdi kavga cikmasin diye sana cvp vermiyorum!

Bi de verseydin.
Bu takımda birileri gitmeli ama bu hoca olmamalı, bu ligi en iyi o tanır, yönetimimiz de iyi niyetli ancak eldeki malzeme zenginleşmeli. Hcamız kalsın derim ben.

Kadir ÇELEBİ

Bilgisayarımdaki problem nedeniyle birkac gun siteyi ziyaret edemedim.. baslıgı ve yapılan yorum sayısını gordugumde sasırdım biraz herkesin gorus bildirmesi kadar dogal bisi olamaz bazı arkadaslar gorus bildirmenin dısına cıkmıs ortamı germeye calısan yorumlarda bulunmus hoş birşey degil.. herkesin cok degil sezon basına gitmesini kulubun hangi durumlarda oldugunu dusunerek bu yorumları yapması gerekirdi..

Sadece Samsunspor

admin bu konu uzar gider böyle her maçtan sonra. onun için konuyu kilitle derim ben zamanı gelince açarsın yine konuyu. yönetim hocamızla birlikte 10 hafta üstüste yenilsek bile hocamız bizimle beraber demişti. tabiiki hocayı eleştiriceksin eğer hoca ile ilgili bişey yazmak isteyen olursa maçlarımız bölümündeki oynanan maçla ilgili konuya yazar yoksa bu konu daha çok tartışmalara sebep olur benden söylemesi  :wink:

kayacan

Öncelikle fikirlerime katılmayanların özelden bana mesaj atmalarını rica ediyorum karşılıklı tartışma ortamı yaratarak klasik Samsunlu hareketiyle bir kavga ortamına sebep olmak istemiyorum.Bana sorarsanız teknikdirektör devam etmeli.Şu aşamada herkes yönetime ve klübe destek olmalı. Çünki tekrar bir kongreye gidilmesi ihtimali fısıltı gazetelerinde kulaktan kulağa yayılıyor.Bu sezon Samsunsporun çıkması bir hayalden ibarettir.Kimse kendini kandırmasın.Teknikdirektörde değişse kim gelirse gelsin hayaldir.Diğer bir başlıktada belirttiğim gibi çıkacak takımlar bellidir.Eskişehirspor ve Antalyaspor çıkacaktır.3. takımın Sakaryaspor olacağı düşüncesindeyim. Samsunumuz gibi samsunsporumuzda malesef 3. lige düşürülmek isteniyor.Biz çıkmayı bırakalım bu sezon düşmemeye bakalım bence.Çünki kalemimiz kırılmak üzere bazı karanlık ellerde ilk fırsatta kırımayı bekliyor.Biz Samsunlular olarak bölünürsek o kalemi kırmak çok kolay olacak.Bizde takımımıza yardım yapıp futbolcu alacak birilerini bulursak çıkarız.Teknikdirektör için değilde seneye bir destek bulmak için şimdiden çaışmamız lazım.Yoksa termik santral yaptırıp Samsunu mahfedecekleri gibi Samsunsporuda mahfederler.

merkez

Sevgili Kayacan'ın düşüncelerine tamamen katılıyorum.Samsunsporun içinde bulunduğu şu durumdan istifade ederek büyük bir kaos ortamı oluşturma çabası içindeki Samsun ve Samsunspor düşmanı bazı kişi veya kişilerin Samsunsporu zor günlerinden kurtaran taşın altına elini sokan Başkan ve Yönetim kurulunu yıpratma çabası içinde olduğunu ve ellerindeki imkanları kullanarak asparagaz haberlerle bu emellerine ulaşmaya çalıştıklarını hatırlatmak isterim.
Hiçbirimiz alınan sonuçlardan memnun değiliz,elbette peşpeşe gelen mağlubiyetlerden inanılmaz üzüntü ve ıstırap duyuyoruz.Ama zaten eldeki kadro kısıtlı iken birde bu takımın en banko ve iş yapan 3 futbolcusunun olmadığını,oynayamadığını düşünürsek hocayı bu kadar yıpratma derecesinde hedef noktası yapmamalıyız diye düşünüyorum.Tabiki hocanın da yanlışları vardır ama gün birlik olma günüdür,takıma bu zamana kadar nasıl sahip çıkıldıysa bundan sonrada sahip çıkma günüdür.Çok zor şartlar altında maddi sıkıntıları bir şekilde kendi içinde halletmeye çalışan başkana ve yöneticilere destek olma günüdür.
Devlet bakanlarının yardımlarından nasibini alan,hükümet tarafından el altından beslenen takımlardan değil Samsunspor,Gücünü sadece taraftarından alan içindeki samsunspor sevdasıyla taaa İstanbullardan kalkıp gelip bu takıma sahip çıkanlardan başka sahip çıkanı olmayan bir takım Sanmsunspor.
Tüm bu ayrıntıları dikkate alıp sezon sonuna kadar kayıtsız şartsız bu takıma destek vereceğiz,inadına Samsunspor diyeceğiz.
Düşmanlarımıza aman vermeden,kol kırılır yen içinde kalır misali sabredeceğiz ve en azından daha ilk senesini dahi doldurmamış Yönetime güç verecek onları küstürmeyeceğiz.

Sabaha en yakın an,Karanlığın en koyu anıdır.Büyük Samsunspor mutlaka bu günleri de aşacak cefakar taraftarına bu günlerin acısını çıkarttıracaktır.

körfez55

zaten bütün başarısızlıkların sebebi teknik direktör olur nedense.işin kolayı bu belkide,ama doğru olanı değil.sezon öncesi bütün takımların transfer haberleri haber sitelerine düşerken samsunsporun kapanacağı haberlerini görüyoduk.birisi sahip çıksın ve bu sene küme düşmeyelim diye yalvarıyoduk.şimdi başımızda iyi niyetli bir hocamız var ve cefakar yöneticilerimiz.onlarda bugünkü duruma en az bizler kadar üzülüyordur eminim.şimdi nankörlük yapmadan takımda işler yoluna girene kadar köstek değil destek olalım.aklı selim sahiplerininde savunacağı davrabış da budur zaten.biliyoruzki o gün gelecek ve yüzümüz gülecek.

MeL_55

Alıntı yapılan: "bafradan55"
Bi de verseydin.
Bu takımda birileri gitmeli ama bu hoca olmamalı, bu ligi en iyi o tanır, yönetimimiz de iyi niyetli ancak eldeki malzeme zenginleşmeli. Hcamız kalsın derim ben.

sana noluyor?? herkez bana karsi zaten bu forumda artik ne bu foruma yazacagim nede girecegim yeter artik ben burada 21 aralik 2005 den beri üyeyim bugüne kadar ben genc bir kardes olarak,olsun der daha genc... sevindir.sizler tam tersini yaptiniz. samsunspor hevesimi kirdiniz...

bu burda benim son yazsim ve girisim
hakkinizi helal edin..

samsunmania

Arkadaşlar lütfen sakin olalım.Mel kardeş biz burada senin de değerli fikirlerine saygı duyuyoruz.Sitede hiç kimse sana düşman değil diye düşünüyorum.Bu benim de başıma geldi.Bazen duygularımızın ve üzüntülerimizin esiri olup birbirimize sarabiliyoruz.Her birmiz bu forumun ve sitenin ayrı ayrı renkleriyiz.Gün destek günüdür.Lütfen aramızdan ayrılma ve takımımızı karşılıksız desteklemeye devam et. Bana sorarsan da hocanın çok fazla suçu yok. Ama biraz daha beklemekte fayda var.Zaten zor durumdayız, yıllardır kan kusuyoruz bari şurada birbirimizi üzmeyelim.

ozkan17

@Kayacan..

Harfiyen dedıklerının altna ımza atarım..kalemımızı kırmak ıstıyolar dedıgınde ıcımden neler koptu neler..daha da bı baglanmak geldı ıcımden klubumuze..

Konuyla ılgıli seslenmek ıstıyorum sızlere..Herkesınde tek tek cevap vermesını ıstıyorum..Çevrenızdekı samsunlu yada samsunsporlu iş adamı,mılletvekılı,saygıdeger bır buyuk,maddı durumu ıyı bırısi,tekıl olarak yardımda bulunabılecek kımse vsvsvs bu gıbı ınsanların bulunanlara bu kısılere SAMSUNSPORUMUZ ıcın yardımda maddı yada manevı yardımda bulunması gıbı bı kampanya baslamasını ıstıyorum..herhangı bı transfere sponsor olabılır mesela bu kısıler yada uc bes kısı bı arada klubun bı borcunu kapatabılır vsvs..rıca edıyorum..yalvarıyorum..sevgılı ısmaıl uyanıga,safak baskana,galıp baskana samsunspora hayatını adamıs kısılere mesaj atarak yada telefon ederek bır yardimda bulunabılınecegını belırtmesını ıstıyorum..Kaldı ki bu duyumları aldıkları anda saygı deger onemlı yonetıcılerımızınde calısma azmını bır dusunun..Arkadaslar kalemımızı gercekden de kırmak ıstıyorlar..Bızı yok etmek ıstıyorlar.Bu sekılde olusabılcek yardımlardan damlaya damlaya göl olacagını unutmayalım beyler..sahsen sezon bası reklam fıyatları azcık daha uygun olsaydı babamın calıstıgı ısyerıne soleyıp reklam almasını saglıcakdık samsunspordan..ama bıraz kucuk caplı olması nedenıyse ıs yerının olmadı bu..Beyler nolur yalvarıyorum sızlere..Hersey SAMSUNSPORUMUZ ıcın..Baska SAMSUNSPOR yok!!!

Tribün_ali

Melih kocum kızma ya sen lazım sın bize senin verdigin haberleri okuyoruz hepimiz bu aralar gerginiz ortak yanımız samsunspor hepimiz bunun için ugraşıyoz kayahan kardeş bu sene cıkayayız dogru ama görünen köy kılavuz istemez 3.lig falan zor bunlar koskoca samsunspor bu kimse kimsenin kuyusunu kazamaz kimse sahip cıkmadımı biz taraftalar samsunsporlular olarak her türlü şavaşa hazırız samsunspordan başka mutlu olacak neyimiz var