TFF 1.Lig, 15.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Altay

Başlatan celebi, 25 November 2007, 15:48:44

« önceki - sonraki »

faust

Eskişehirde seyrettiğim Altay,bu sene gördüğüm en zayıf takımdı,defansı rahatsız eden bir tek Mehmet Şenleri vardı,sanırım o da kadro dışı.Eskişehirin karamboller hariç laubalilikten kaçırdığı 4-5 net pozisyonu vardı.Üstelik Altay deplasmanları hep farklı kaybetti.Karşıyaka maçlarını da 90 dakika seyrettim,3 yediler,en az 5-6dan kurtuldular.Üstelik çok zor pozisyona giriyorlar.Geçen hafta İstanbulu bile büyük kısmetle yendiler.Sizin o beğenmediğiniz Caner bile sakin oynarsa bu defansı dağıtır.Serkanı hiç saymıyorum.Altay,biran önce toparlanmaz ve ben büyük takımım,nasılsa düşmem havasından kurtulmazsa,çok zor günler geçirir.İlk 6 için bile iddia sahibi olabilmek,Altayı rahat geçmeyi gerektirir.Futbolda her zaman herşey olasıdır,ama sezonun en rahat maçını oynayacağınızı düşünüyorum,eğer ilk başlarda sürpriz bir gol yemez ve zorla kendinizi strese sokmazsanız...

cem 55

insallah es-es li kardes dedigin gibi olur ama bizim takımda serkan ve celile endeksli onlarda sakatlar oynama ihtimalleri var ama ben yinede tam kapasiteyle oynayacaklarını sanmıyorum altayı bu sene hiç izlemedim ama gecen sene izmir deplasmanına gitmiştim yasin gibi merter gibi yakup gibi kaliteli orta saha oyuncuları vardı ve bu oyuncular bu senede kadroda ayrıca 1.ligden tanıdıgımız cem baki gibi hızlı ve iyi bi oyuncuda kadrolarında biz ise celil ve serkanın yoklugunda orta sahada organize olamıyoruz bu macta insallah bazı futbolcularımız işin ciddiyetine varıp patlama yaparlarda bu haftayı kayıpsız geceriz.

Ladikli

Bu maçı mutlaka kazanmalıyız.Aksi taktirde üstekilerle puan farkı fazla açılacak.Sahaya çıkan her oyuncu Samsunspor forması giydiğinin farkında olup,ona göre mücadele etmeli,varını yoğunu ortaya koymalı maç bittiğinde gerekirse yorgunluktan düşüp bayılmalı.Altay bu sene oynadığı 6 deplasman maçının 5 inden mağlup ayrıldı,deplasman karneleri hiçde iyi değil.İnşallah kazanacağız.

cem 55

td de şimal arkadasımız caner ve celilin sezonun ilk yarısını kapattıklarını söyledi özellikle celilin kritik son 3 karsılamada oynayamayacak olması cok cok kötü bi haber moralimiz bozuk bi şekilde saat 13.00 ü bekleyecez samsunda olmayıp macı internetten takip edecek gurbetteki samsunspor sevdalılarını siteye bekliyoruz

erkan55

evet beyler mac basladi..takimimiza bol sans

cem 55

samsuniden aldıgım bilgiler bu sezon ilk defa maca parcalı formayla cıkmısız insallah sans getirir mac öncesi şirin anamız için 1 dakıkalık saygı durusu yapılmıs sirinler ve mekansızlarda anamızın resmının oldugu pankartlar varmıs tribunlerde 5 bin civarı coskulu taraftarımız macı takıp ediyomus ilk 11 miz kalede ercument defansta murat duman kenan hakkı sinan orta saha sercan furkan zafer fatih ileri ikilide serkan ve kemal miş serkan kaptan olarak sahadaymıs.

cem 55

defansın solunda sinan degil can oynuyormus bizim bi frikigimiz altayında uzaktan attıgı 2 sut var ilk 10 dakıkada mac hareketlı baslamıs

erkan55

cem 55

erkan55

Alıntı yapılan: "cem 55"golllllllllllll fatih aytekin

hadi be kaynak neresi :lol:

cem 55

gole sevindik gol sevıncını yasayan serkan aykuta hakem sarı kart gösterdi serkan haftaya cezalı

berusa55

celebi

çok şükür rabbim .gooooollllllllll fatih be

gnc bengülü

dk. 20 golllllllllllll samsun 1-0 önde

erkan55

golollllll serkanin sari kart görmesi kötü oldu