TFF 1.Lig, 15.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Altay

Başlatan celebi, 25 November 2007, 15:48:44

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Ne 10 kişisi? Neler oluyor maçta??? Golü nasıl yedik?

Sol Açık

Alıntı yapılan: "cem 55"kornerden gol yedik samsuni abinin deyimiyle tam bi malak hakem var sahada kemal akbaba topu sürerken yere düsmüs hemen sarı göstermiş kemal akbabada cezalı haftaya forvette mehmet bölükbasını koyarız artık forvetsiz oynayacak haftaya samsuni bu macta daha cok gol olur dedi takımda gecen haftalara göre derli toplu oynuyomus

Sağol hocam, tüm sorularımı sormadan yanıtlamışsın...  :wink:

samsunmania

stada bağlanan yok mu ne 10 kişisi ya.

berusa55

anlasılan bizi katletmekle görevli bir hakem var sahada! özellikle kim cezalı duruma düsecek onu biliyor ve ona kart veriyor bu acık! haftaya durumumuz harap!

cem 55

beyler mackoliki bırakın adam klavye basında atıyo izmirden yok öyle 10 kişi kalma filan

cem 55

beyler bu hafta takım iyi oynuyo altay defansıda agır kalıyomus insallah gol gelecek herkes inansın haftaya zaten 0 puan kesinlesti ayrıca kemal akbaba cok ofsayta düsüyomus

samsunmania

Beyler tabii ki 3 as futbolcumuzun olmaması kötü ama ben de şimdi Sakrya maçını seyrediyorum.Onlarda da bi numara yok.Yenerlerse bile beleş olur. Karamsarlığa kapılmayalım.

körfez55

sakaryaspor düşüşte iyi futbol oynamıyo.bu hafta 3 puan alırsak ki zor görünüyo,haftaya 1 puan almamak içten bile değil.

gnc bengülü

ilk yarı bıttı ınş. ikinci yarı patlama yaparız

ozkan17

ılk yarı bıttı 1-1 hayırlısı..bakalım nolcak ıkıncı yarı atabılcezmı yemeden bı gol

erkan55

beyler bu arada avrupa sampiyonsi kuralari belli oldu
isvicre
türkiye
portekiz
cek cumhuriyeti

ozkan17

ıptaliz bu grupda..solım.. 0 puanla sonuncuyuzx..

cem 55

ilk yarı cok pozisyon bulmusuz iyi oynamısız altayın golden sonrada hiç pozisyonu olmamıs golde kornerden gelen topun arkaya asırtılması sonucu arka dırekte bombos kalan oyuncudan gelmiş serkan attıgı paslar ve oyunuyla oyunda farklılık yaratıyomus 2.yarı son vuruslarda ıyı olursak kazanma sansımız yusek diyo samsuni ayrıca hakeme hakkı ve murat dumanda sarı kart sınırında onlarada kart gösterde tam olsun demek istiyorum

berusa55

onlara da ikinci yarı gösterir haftaya paf takım takviyeli cıkarız

Sol Açık

Bence en güzeli Celil'e bir sarı kart göstermesi olur, o da sınırda. İlk 18'de değil, ama hakem bu, bir yolunu bulur...  :lol: