TFF 1.Lig, 15.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Altay

Başlatan celebi, 25 November 2007, 15:48:44

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Eskişehir devre başında beraberlik golünü attı...

berusa55

bu arada beyler sanırım bu macta da 3 puanı göremeyeceğiz. isimizin ikinci yarıya kaldığı maclar bizim için hep sıkıntı malum!

cem 55

2.yarı baslamak üzere kapılar acılmıs sögütlubahce maratona gecmiş samsuni abiyle birbirimizi duyamadık telde cok güzel tezahrat vardı bu takıma olumlu yansır galibiyet gölunu atarız insallah

salihcakir

ikinci yarı başladı. skor 0-0. oyuncu değişikliği yok. söğütlübahçeliler taraftarı hareketlendirmek için maratona gelmişler. o bölgede tezarühatlar başlamış.

cem 55

salihim kardeşim hosgeldin diyarbakıra gitdin diyar cosmaya basladı kardeşim artık bitirde gel su askerligi ilk yarı yoktun 2.yarı ugurlu gelirsin insallah dostum

ozkan17

kondosyon da yok nası olsa..altay uyuttu bızı ılk yarı ınsallah yemeyız golu..haydı samsunum be al su macı beeee

Kadir ÇELEBİ

Arkadaslar macın 2nci yarısını takip edebiliyorum takım kadromuzla ilgili ve genel anlamda sahaya yansıyan oyunumuz hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. kazanabilirmiyiz bu macı ?

berusa55

erkan55

cem 55

cem 55

salihcakir

Alıntı yapılan: "cem 55"salihim kardeşim hosgeldin diyarbakıra gitdin diyar cosmaya basladı kardeşim artık bitirde gel su askerligi ilk yarı yoktun 2.yarı ugurlu gelirsin insallah dostum

evet akrdeşim adamlar top oynamadan sadece duran toplardan iki haftadır liderleri yeniyor. bakalım nereye kadar götürecekler. futbol şansı cidden yanlarında. inşallah geleceğim görüşeceğiz kardeşim.

berusa55

erkan55

ozkan17

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLA TTIK BEEEE ATTIK HELAL SAMSUNUNMAAAAA