Ara transferde (2007/08) kimler alınmalı ?

Başlatan ali ihsan, 12 November 2007, 00:35:51

« önceki - sonraki »

erkan55

daha deplasmana gitmeye 10 bin ytl bulamazken nasil oluyorda federasyona 260 bin ytl ödüyoruz ???

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: erkan55 - 23 January 2008, 17:31:17
daha deplasmana gitmeye 10 bin ytl bulamazken nasil oluyorda federasyona 260 bin ytl ödüyoruz ???

Tahminim var samet ve Lig'e sponsor olan bankasyadan gelen parayla.. tabi samet kılıç transferinden para alındıysa...

ozkan17

hani bu sezonki tüm deplasman giderlerimize sponsor bulunmusdu karsılıcakdı biri yada benmı yanlıs hatrlıyom  ::)

MeL_55

alindi alindi baya bi para aldik 500.000 ytl fln adik diye duydum

MeL_55

23 January 2008, 17:38:51 #259 Son düzenlenme: 23 January 2008, 17:42:15 MeL_55

samet en sagdaki  ;D

körfez55

23 January 2008, 17:56:15 #260 Son düzenlenme: 23 January 2008, 18:01:21 körfez55
tövbe tövbe bu adamlar ya bizle dalga geçiyolar yada psikolojimizi bozmaya yeminliler.sabah real madrid olduk akşam real mardin oluyoruz anlamadım gitti.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: ozkan17 - 23 January 2008, 17:35:25
hani bu sezonki tüm deplasman giderlerimize sponsor bulunmusdu karsılıcakdı biri yada benmı yanlıs hatrlıyom  ::)

birde benzinci vardı hani karının bir bölümünü verecek ti ondan da haber yok ..

cem and naz55

haber gazetesine arpa tanesi kadar inanmam ama halk gztesi transfer haberlerini verdiği için doğruluk payı vardır diye düşünüyorum

MeL_55

AlıntıTRANSFER AKIN'A BAĞLI

Samsunspor yönetimi, transfer yapabilmek için borç olan futbolcularla tek tek görüştü. Bütün oyuncular çek karşılığı alacaklarının ödenmesi kabul ederken, Akın Dağdelen bunu reddetti. Bu futbolcu da kabul ederse federasyonla ilgili sorun çözülecek

YOĞUN TRAFİK
Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde dün yoğun bir trafik vardı. Geçen yıl Samsunspor forması giyen Erol Kapusuz, Ömer Ateş, Serkan Özkan, Akın Dağdelen ve Burhan Kırmızı- Beyazlılar'dan paralarını alamadıkları için federasyona başvurmuş ve takımın transfer yapmasını engellemişti. Dün yöneticiler bu futbolcularla tek tek görüşüp, sonuca varmaya çalıştı.

CENK DEVREYE GİRDİ
Bütün futbolcular çek karşılığı paralarının ödenmesini kabul ederken, sadece şu anda Antalyaspor forması giyen Akın Dağdelen'de pürüz çıktı. Önce çek almayı kabul eden file bekcisi, daha sonra nakit para istedi ve çeki reddetti. Yönetim kurulu da yine Antalyaspor forması giyen eksi Samsunsporlu futbolcu Cenk İşler'i devreye sokarak bu sorunu çözmeye çalışıyor.

TEK SORUN AKIN
Akın Dağdelen sorununun da çözüldüğü takdirde transfer yolunun açılacağını söyleyen Samsunspor Genel Müdürü Bahadır Saraç, "Bu futbolculara 260 BiN YTL borcumuz var. Yönetim kurulu olarak bu parayı kendi aramızda topladık. Eğer Akın'da çek almayı kabul ederse, federasyonla ilgili sorunumuz kalmayacak. Bu durumda transfer işlemlerini hızlandıracağız." diye konuştu.

ÜÇ FUTBOLCU ALACAĞIZ
Üç futbolcu alacaklarını söyleyen Saraç, "Federasyonla ilgili sorunları çözer çözmez, şu anda görüştüğümüz üç futbolcuyu Samsun'a çağıracağız ve resmi sözleşmeyi imzalayacağız. Bu üç oyuncu, kaleci, orta saha ve forvet mevkiinde oynuyor. Onları da kadromuza dahil edebilirsek, play-off için emin adımlarla sahaya çıkabiliriz. Ancak öncelikle Akın'ın çek almayı kabul etmesi lazım" dedi.

Lazoli

gecin bu transfer gündemini deplasmana gidecek para yok transfer bizim neyimize ki? su ise bak sivas istanbulu rumistani aglatiyor bizde burda kendi kendimize agliyoruz. ama sadece samsuna has bi durum degil bu. bakin ordu giresun rumistan ve rize de öyle yani tüm karadeniz milleti takmiyor takimini. lanet olsun böyle insanlara

MeL_55

habergazetesi

Sevindirici gelişmelerin ardından önlerinde yeni transferlere lisans çıkarmak için engel kalmayan yönetim, Eskişehirspor´un kalecisi Cenk ile kesin anlaşma sağladı. Cem Demir  ise bugün Samsun´da olacak. Yönetim, Harun defterini ise tamamen kapattı.

ozkan17

oncelıkle sunu unuymayalım haber gazetesının yazısı bu ona gore düşünmek lazım hemen havaya gırmeyelım..benım tek ıstegım bu sene bızı rezıl etmeden ona buna lıgı dusmeden tamamlayalım transfer faan beklentımız yok..yeterkı rezil rüsva bir sonuc almayalım..Samsunspor Formasını gururla gıymeye biz ne olursa olsun devam edecegız!!!

celebi

ben hala inanmıyorum ama bilermiyorum artık

veis

cem demire para verilecegine malatya spordan taner kadro dışı o alınsa daha iyi olur bence.hem ikinci lig için hemde performans anlamında süper bi transfer olur ama maddi boyutu fazla da olabilir oda ayrı bir sıkıntı.

Sadece Samsunspor

ya arkadaşlar görmeden inanmayalım daha dün deplasmana gitcek para yoktu şimdi 3 oyuncu alıyoz bizle dalga geçmesin şu gazeteler artık görmeden inanmak yok artık - boşuna hayal kurmayalım maddi yönden zayıfız