Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

O'neal

Alıntı yapılan: sbk_foReveR - 27 March 2008, 14:17:09
downbeat de kim???? timek ne kadar şakil ise davnbit de o kadar sbk_forever olabilir..alçak yaramaz vatan haini bir fenerliyle beni nasıl aynı kefeye koyarsınız?????

yaşasın milliyetçi muhafazakar basketbol!!! kahrolsun diğerleri!!!

sporla politikayı birbirine katan (karıştıran) bir zihniyete napılır???? sadece tebessüm:).. Allah ıslah etsin.. Aminnnnn

sen beni nasıl T-Mac'le aynı kefeye koyuyorsan bende öyle yapıyorum işte. basit yalın seninde anlayabileceğin cinsten bir cevap.Sende forum yönetimi ve diğer üyelere güzel bir mesaj verdin böylece. Daha benim burada keseceğim çok ahkam var ne olur atmayın beni dercesine. Helal sana be kocum. Döndü yine .......
      Milliyetcilik ve muhafazakarlık çok geniş bir arka plana sahip çok derinlikli konular. ben bunu benle tartışabilecek kalibrede bir adamla yapmak isterim.Bunu geçiyorum.
  sporla politikanın birbirine katılması gelince zaten iyice geçmiş birbirine. sen gülmeye devam et kardeş.
  milliyetçi muhfazakar insanlar tabiki fikir ayrılığına düştükleri insanlara karşı aşağılayıcı bir tavır içerisine girmezler. Ama karşısındaki insan her fırsatta kendisi gibi düşünmeyen insanı ezmeye hakaret etmeye kalkarsa ki senin yaptığın budur buna aynı yöntem ve metodoliji ile cevap verirler. Yani çalma kapımı çalarım kapını muhabbeti.
   Amacım ne birini korkutmak nede tehdit etmek olabilir. ben sadece belli kelimeleri laf ebeliği yapacam derken uluorta kullanmaman ve bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenden ibaretti.
    Evet milliyetçi muhafazakar olduğum doğrudur. Ancak bunu basketbol forumlara taşımayı vazife edinmem ancak sanin hezayanlarındır.
    Heralde en talihsiz açıklamalarından birini daha yaptın. Eğer sen birine Latent-gay diyorsan bunun cevabı son derece kolaydır. Yani yine zor olanı sen söyledin kolayı bana bıraktın. AmA buna verilecek cevabı ikimizde bildiğimizden ben burada bunu söylemeyecem sana.
    Ben milliyetçi muhafazakarım dedim . Irkçıyım demedim . Dedim ya bunlar derinlikli konular okumak gerek. Yoksa senin dediğin ortakul düzeyinde matematik bilgisine sahip olmakla anlayamazsın bunu.
   EL ÖPME MESELESİNE GELİNCE. Ahlaki Zafiyet içerisinde olanlara el öptürmek gibi bir geleneğim yok benim.Ama yine açıkca görülmekte ki sen kimin elini öpeceğinide kimin eteğini yüz süreceğinide iyi biliyorsun.Böyle devam et kardeşim.
   sen sana küfredenlere küfretmiyor değilsin kardeş. Sen sadece senden daha çok küfredenlere karşı eziksin.insanlığa terfi etme meselesine gelince. Ne demiş ünlü bir düşünür İnsanlarla hayvanlar arasında artık nitelik değil nicelik farkı kaldı. Galiba galiba evet evet eminim bundan bu lafı senin gibiler için söyledi üstad. Ben dARWİN TEORİSİNE İNANMAM . AMA EĞER SEN İNANIYORSAN kimbilir belkide ilerde sağlarsın bu geçişi. Sevgili kardeşim benim.

Sioux

@sbkforever
örümcek ağı temizliyiciliği ise hiç sevmediğim uğraşlardan birisi..bu nedenle isteyen istediği devirde yaşamaya devam etsin, güruh müruh
laflarına dikkat et, haddini bil.
ayrıca bu basket forumu ne iş anlamadım, paso kavga paso gürültü
SAMSUNSPOR'UMUZ hakkında bir not bile yamayan insanlara neden tahammül edelim, üstelik bir tanesi FeBe kangren üyesiymiş. gitsin antuda yazsın.

sbk_foReveR

ona buna tekerlek diyenlerde (buna kendini zorlayanlarda)latent-gaylik (örtülenmiş eğilim) olma yüzdesini sosyopsikolog bilim adamları araştırmış, yazmış, çizmiş biz de okuduk öğrendik siz zat-i alilerine aktardık.. kendinizi dinleyin..iç sesinize kulak verin diye...yoksa haddimiz mi sizin eğilimlerinizi yargılamak sayın bay(!) şakiLoniyiL.. herkes istediğini yaşar

ben kimseye tekerlek demedim..ağırvasıtayla-hıztutkusu arasında gidip geliyor birileri burada dedim..bu söylemden derhal taşımaaracı-hareket-otoban-lastik-tekerlek çıkarımını büyük beceriyle ortaya döken sizsiniz.. yorum da sizin elbette..saygılar bizden:)

söğütlübahçeli arkadaşım.. senin bu lafa nereden ve neden girdiğini anlamak mümkün değil..mail adresini gizlemeyecek kadar medeni olsaydın tanışırdık da:)

edmontdante

Alıntı yapılan: sbk_foReveR - 27 March 2008, 20:54:28
söğütlübahçeli arkadaşım.. senin bu lafa nereden ve neden girdiğini anlamak mümkün değil..mail adresini gizlemeyecek kadar medeni olsaydın tanışırdık da:)

Ben Söğütlübahçeli adına yazayım.Basketbol forumunun bu tartışmalarından  ve  her yeni üyenin SAMSUNSPOR'la ilgili bir tek kelime yazmadan,basketbolu ben bilirim,siz bilmezsiniz muhabbeti yapmasından sıkıldık.

Çaðrý55

27 March 2008, 21:13:43 #1069 Son düzenlenme: 27 March 2008, 21:15:56 Çaðrý55
Yahu SBK 1.ligde başlığı altında dönen muhabbete bakın.

Takımımız çıktı tv de deplasmanlarını izlemekten zevk alıcaz içerde gidip destekleyecez her zamanki gibi... Hepsi süper oyuncular keşke bizde kalsalar yine bi kaçta takviye süper olur.(şuna benzer yorumlar yeter kimse uzman değil bu işte nedir bu bilmişlik birazda siz futbol bölümüne gelin orada görüşlerinizi yazın)

veis

federasyona mail atında baframız bu sezon maçlara çıkmasın ve seneye 3.ligden devam etsin koca bir şehir yok uluyor.

Sioux

SamsunBK
medeniyet dersi vereceğine, önce sen mail adresini yaz
ben bu muhabbete neden girdim
1- sen febe maçlarını izlerken ben samsunspor deplasmanlarına koşuyordum
2- sen bu forumu rüyanda bile görmezken ben burada takımımın küme düşmemesi için gözyaşı döküyordum
3- sen kimsin bilmiyorum ama ben bu forumda kurulduğundan beri yazan ve elbette söz hakkı olan birisiyim
4- basketbol başlığıdaki bu sanal saçmalaıklar hiç hoşuma gitmiyor, burası basketbol dergisi değil,burası SAMSUNSPOR TARAFTAR SİTESİ
5- millyetçi insanlara konuyla ne alaksı varsa örümcek beyinli, güruh diyorsun elbetteki beni rahatsız ediyor bu. bu forumda her politik görüşten SAMSUNSPORLU kardeşimiz var ve biz birbirimize SAMSUNSPORLU olduğumuz için saygı duyuyoruz ama senin bu damdan düşer gibi her konuda ahkam kesmelerin bana cevap hakkı verir.
6- icap ederse her türlü tanışırız, mekanımız belli bizim. ama tanışmayı ben istemem, sen de istemezsin.

mehmet yılmaz

27 March 2008, 22:33:03 #1072 Son düzenlenme: 28 March 2008, 01:29:00 samsuni
Alıntı yapılan: sbk_foReveR - 27 March 2008, 13:21:22

Kendi basketbol bilgini ispatlamak için illa da birilerine hakaret mi etmen lazım? basketbol bilgim yok, aksine bu konuda cahilim.. bilgim kendi uzmanlık alanımda.. kendi uzmanlık alanımda (İŞİMDE) iddialı bile denebilir hatta bana, yurtiçinde de yurtdışında da bunu kanıtladım defalarca..çok şükür ... hakaret mevzuuna gelince, UM55 seninle hem fikirim ve bundan memnuniyet duyorum anlamına gelen yazımın hakaret içeriğini bulup çıkarmak için senin gibi artniyetli bakmak gerekiyor sanırım dünyaya ve şahıslara..Yani, bugüne kadar bu forumda basketbolla ilgili yazan herkes boşuna kürek sallamış; hiç birimiz basketboldan zerre kadar anlamıyormuşuz. Sayenden aydınlanma çağına girdik... Sağolasın. Lise ve ünversite yıllarında bir miktar basketbol oynamış...ailesi basketbol camiasının içinde olan..haftada 8-10 nba maçını nefesini tutup izleyen bir sporseverden öteye de basketbol bilgim yok...yani senden daha az biliyorum bu işleri... ama sevgim var..hem spora karşı, hem samsun şehrine karşı, hem de hakaret ediyorsun diye söze girip artniyetli yazı yazanlara karşı (sana bile)..çünkü 12 seneden fazladır internet kullanmak bana şunu öğretti.. burada astığım astık kestiğim kestik dümdüz gidenler.. reel hayatta önünün iliklemeden odama giremeyenlerden ibaret bir güruh.. işte tam bu nedenle tebessümle bakıyorum hepinize:)

bu tür yazılara verdiğim son yanıttı bu..bu forumda.. çünkü az önce dışarıdan bir ses dönüp dolaşıp penceremden odama girdi.. bizim evin karşısında bir ilköğretim okulu var..çocuklar avaz avaz ant içtiler: BÜYÜKLERİMİ SAYMAK!!! KÜÇÜKLERİMİ SEVMEK!!!!!......

12 senedir internet kullanan bir kişisin demek. Hangi sitelerde aktif olarak yazdığını öğrenebilir miyiz? Ayrıca alıntı yaparken sürekli mesajları iç içe geçiriyorsun. Pek tecrübeli işine benzemiyor.

"nihayet basketboldan anlayan birinin bu forumda yazdığına şahit oluyorum" demişsin
yani, o ana dek burada yazmış olan kimse basketten anlamıyordu demek değil midir bu? 

şahsım adına kimseye dümdüz gittiğim yok, güruhun ne demek olduğunu iyi bilirim ama bu kadar kişiyi güruh kalıbına sokmak gibi bir yanlışa girdiğine göre sen pek bilmiyorsun kullandığın kelimenin manasını demektir. Burada kimse güruh mensubu değil! Nasıl bir ruh haline sahipsin çözemedim. Hiç tanımadığın insanlara karşı bu nasıl şişkin bir egodur? Ayrıca o "ceketinin önünü ilikleyip huzuruma çıkanlar güruhu" cümlenin sana misliyle iade ederdim lakin reel hayatta muhatabım olmazsın bile, o yüzden şimdilik kalsın.

ben artniyetli bir kişi değilim, bilakis bu foruma gelen herkese karşı gayet misafirperver davranmaya çalışırım. Ancak bu edilen hakaretleri görmezden geleceğim anlamına gelmiyor. Üstelik bir de ilgili şahsın Samsunsporlulukla ilgisi yoksa tabii ki cevap vereceğim.

veis

27 March 2008, 22:37:31 #1073 Son düzenlenme: 27 March 2008, 22:45:00 veis
bu siteye yazan herkes öncelikle kurucusunu düşünsün ondan sonra yazılarını yazsın.bu siteyi kuran insanların efendiliklerini düşünerek yazılarını yazsınlar.yeter artık insanlar sogumaya başladı ne anlamsız tartışmalar içine giriiyorsunuz.

jean

ne ise yarayacakki son hafta macin samsunda olmasi simdiden sponsor bulsunlar bizde rahatlayalim bos islerle vakit gecirmeyelim

jean

samet kardesim biraz abartmisin sanirim bjk fb milyon dolarlar harciyor bu kadar ucmaya gerek yok ilk sene ligde kalalim playy offa kalirsa extra olur

Yalnızca BİZ

SEEEELVİİİİN SEEEELVİİİİN SEEELVİİİİN

HoliganSamSunLu

arkadaşlar manevi duygularımızı siyasi görüşlerimizi fikri düşüncelerimizi konularımıza dahil etmeyelim bence bu büyük sorunlara yol açacaktır.buna imkan vermemeliyiz herkez düşüncesini yazmakta hürdür ama bu sitenin açılma sebebi samsunspordur. bunuda unutmamak gerek şimdi herkez her fikre birşeyler söylerse eee herkezin bir fikri var sever veya sevmez sen seversin yada sevmessin bu sefer günümüzde ülkemizde yaşanan sıkıntılar sitemizdede yaşanacaktır... buna imkan vermeyelim lütfen samsunspor ve samsun dışında yorumalrımızı bire bir muhataplarına yapalım saygılarlaa abu benim fikrim..

alWays

biz burda basketten anladımız için yazmıyoruz.. hem samsun basket bölümünü rahmetli teoman abi açtı için hemde samsun adını taşıdı için giriyoruz destekliyoruz yoksa hiç birimizin basketi iyi biliyo kötü biliyo tartışmamız olmamıştırda olmazda.. yıllardır üyeyim bu siteye o kadar çok şeyi tartıştık kavgasını ettik ama böle başkalarını aşşalayan bir uslupla ilk defa karşılaşıyorum tek kelime ayıp...

celebi

28 March 2008, 08:49:49 #1079 Son düzenlenme: 28 March 2008, 12:06:35 celebi
varya teomanın hatırı olmasa inan zaten yazmıyorum buraya da en azından okuyordum.ama görüyorum ki arkadaşlar bazı şeylerin ispatı niteliğinde, egoları tatmin etme veya bir takım şeyleri biliyormuşcasına yazıyor gibime geliyor. buda gereksiz tartışma ve sürtüşmelere sebebiyet veriyor. ben zamanında da demiştim. basketsever kardeşlerimiz veya arkadaşlarımız kendilerine bir forum yapsalar orada tartışsalar ve en azından teomana saygısızlık yapmasalar.