Samsun Basket Kulübü 2007/08

Başlatan Cagdas Ünver, 04 November 2007, 00:28:48

« önceki - sonraki »

ozkan17

Alıntı yapılan: "samsuni"Samsun BK önemli bir figür. Çünkü bir kere isminde Samsun var. Sonra renkleri kırmızı-beyaz. Takımın ana sponsoru Beyaz Ev restoran. Yani, Beyaz Evin sahipleri takımın adını Beyaz Ev Spor koysalardı ve rengini de örneğin siyah-beyaz yapsalardı... Hangimizi engelleyebilirdik? Adam parayı vermiş, takım kurmuş kendine. Ancak onlar bir Samsunluluk hatta ondan da önce bir Samsunsporluluk şuuru göstermişler ve kırmızı-beyaz renkli Samsun BK'yı seçmişler. Hem tebrik hem de teşekkür etmek lazım.

Zaten geçen gün Beyaz Ev'den çıkarken bundan dolayı teşekkür ettim. Yüzlerindeki memnuniyet belki de almak istedikleri tek ödüldü!

Nasip olursa cumartesi biz de görelim Kuzeyin Perilerini bakalım..

abicim valla bıcogumuz bılmıyorduk bu bılgılerı..bunları soylemen cok ıyı oldu..resmen samsunlu bırısı samsuna bır sportif a.ş. hedıye etmıs durumda ya..bu sehırde bu kadar karaktersızler varken bu guzel ınsanlara ne kadar tesekkur etsek azdır..

cembaba

ewt gerçekten de sonsuz teşekkürler. inş. 1. lige çıkıp fener cimbom la oynarken gormek de nasip olur. süper olur hatta :)

ibocan_55

Arkadaşlar;

Samsun'a gönül veren herkesi cumartesi günü Yaşar Doğu Spor Salonu'na bekliyoruz... Bu maç bizim için çok önemli... Son dakikada transfer ettiğimiz iki oyuncu Deniz Boz ve Tuğba Kılınç ilk kez Samsun'da maça çıkacaklar... Bana, 'Seyirci nasıl' diye sordular... Onlara, 'Cumartesi günü tıklım tıklım dolu tribünlere oynamaya hazır olun' dedim... Lütfen arkadaşlar beni mahçup etmeyin... Tribünde boş yer bırakmayın...

ibocan_55

Sevgili Özkan;

Güzel sözlerin için kulübümüz adına teşekkür ederim... Samsun Beyaz Ev'in sahibi olan Hüseyin Tayıncı kulüp başkanımız... Kendisinin fedakarlıklarını en yakından bilenlerden biriyim... Başkanımız ve şirketin diğer ortakları olan ağabeyleri ve kardeşi inanın bu kulüp için yatıp kalkıyolar.. Ancak şu düzeltmeyi de yapmak zorundayım... Samsun Basketbol Kulübü 11 asil 11 yedek üyeden oluşmakta. Yönetim içinde yer alan arkadaşlarımız kulüp için imkanları ölçüsünde katkıda bulunmakta... Başkanımızı taktir ederken onların da hakkını yemeyelim... Ne dersin?

Bu arada kuzeyin perileri ifaden çok hoş... Onu da belirteyim...

ibocan_55

Sevgili dostlar;

Sizinle Tarsus Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yaşananlar sonrası burada yaptığımız konuşmaları takımımızın ikinci kaptanı olan Selvin Türkmen ile paylaştım... Kendisi sizin onun hakkında söylediğiniz sözlere teşekkür etmek istediğini söyledi... Beni bir kardeş ya da bir abla gibi kabul ettiğiniz için size minnet duyduğunu belirtti... Ve son olarak da Mersinli olmasına rağmen kendisini bir Samsunlu gibi gördüğünü, Kırmızı-Beyaz için oynamaktan da büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi...

körfez55

Alıntı yapılan: "ibocan_55"Sevgili dostlar;

Sizinle Tarsus Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yaşananlar sonrası burada yaptığımız konuşmaları takımımızın ikinci kaptanı olan Selvin Türkmen ile paylaştım... Kendisi sizin onun hakkında söylediğiniz sözlere teşekkür etmek istediğini söyledi... Beni bir kardeş ya da bir abla gibi kabul ettiğiniz için size minnet duyduğunu belirtti... Ve son olarak da Mersinli olmasına rağmen kendisini bir Samsunlu gibi gördüğünü, Kırmızı-Beyaz için oynamaktan da büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi...

öncelikle burda olmanız sevindirici.biz samsunspor taraftarı olarak takımın arkasında olacağız.selvin türkmen ve diğer perilerimizin sonun kadar arkasındayız.hepsine başarılar diliyorum.ayrıca takımda emeği geçen herkesi takdir ediyorum.inşallah bu sene mutlu sona ulaşacağız hep birlikte.

celebi

Alıntı yapılan: "ibocan_55"Sevgili dostlar;

Biz onu yaşım itibariyle bir kardeş olarak görüyorum.ve onlara güvendiğimizi iletmenizi isterim. bizler istanbuldayız fakat samsundaki kardeşlerimiz bu hafta olacağı gibi her hafta desteğe devam edeceğini belirtmek isterim.

HaSaNCaN

Cumartesi günü basket maçı var saatını bilmiyorum ama tüm Samsunspor taraftarlarının YaşarDoğu Spor Salonunun akması lazım.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "ibocan_55"Sevgili Özkan;

Güzel sözlerin için kulübümüz adına teşekkür ederim... Samsun Beyaz Ev'in sahibi olan Hüseyin Tayıncı kulüp başkanımız... Kendisinin fedakarlıklarını en yakından bilenlerden biriyim... Başkanımız ve şirketin diğer ortakları olan ağabeyleri ve kardeşi inanın bu kulüp için yatıp kalkıyolar.. Ancak şu düzeltmeyi de yapmak zorundayım... Samsun Basketbol Kulübü 11 asil 11 yedek üyeden oluşmakta. Yönetim içinde yer alan arkadaşlarımız kulüp için imkanları ölçüsünde katkıda bulunmakta... Başkanımızı taktir ederken onların da hakkını yemeyelim... Ne dersin?

Beyaz evin sahibi mi abicim ben başkanı orada görmüştüm 5 ark orada yemek yedim ben ve ark samsunspor atkısı vardı hesap kalın geldi paramız yetmedi:D ama tabi sonra tamamladık iyi biri o başkan allah razı olsun ögrendigimiz iyi oldu :wink:

ozkan17

Alıntı yapılan: "ibocan_55"Sevgili Özkan;

valla bole sevgı dolu bı klubun taraftrı gonul verenı olmakdan gurur onur duyuyom yaaa.yokdur bızım gıbısı yaa..NE MUTLU SAMSUNSPORLUYUM DIYENE YEMİN EDERİM Kİ YA!!!

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: "ibocan_55"Arkadaşlar;

Samsun'a gönül veren herkesi cumartesi günü Yaşar Doğu Spor Salonu'na bekliyoruz... Bu maç bizim için çok önemli... Son dakikada transfer ettiğimiz iki oyuncu Deniz Boz ve Tuğba Kılınç ilk kez Samsun'da maça çıkacaklar... Bana, 'Seyirci nasıl' diye sordular... Onlara, 'Cumartesi günü tıklım tıklım dolu tribünlere oynamaya hazır olun' dedim... Lütfen arkadaşlar beni mahçup etmeyin... Tribünde boş yer bırakmayın...

ibocan abi ben gördüğüm tanıdığım herkesi çağırdım inşallah maçı alcaz

hakan55

samsunspor taraftarı olrak orda olacagız bu renklere gonul verdık bu renkler ıcın elımızden gelenı yaparız c.tesi gunu tıklım tıklım olcak rahat olun

ibocan_55

Arkadaşlar;

Bu maç için yaptığımız bir organizasyon var... Bunu burada sizinle paylaşmak istedim... Samsunspor 1970'lı yıllarda erkek takımıyla Basketbol Birinci Ligi'nde başarıyla mücadele etti... O kadroda forma giyip bugün hayatta olan ve Samsun'da yaşayan eski basketbolcu ağabeylerimizi maça davet ettik... Onları müsabaka öncesi sahaya isim isim davet edeceğiz... Sizlerle buluşturacağız... Umarım onlardan alkışlarınızı esirgemezsiniz...

ibocan_55

Dostlar;

Pankartlarla ilgili bazı talepler var... Bu konuyu çok fazla sorun etmeyin... Saat 12.00'den itibaren salonda olacağım... Pankartların asılması konusunda bir sorun olmaz...

CurvaSudSamsunspor

ne demek ibocanabicim alkışlar feda olsun onlara