TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

ahmet55

bu hafta tüm takımlar bize çalıştı.bu maçı kesinlikle almalıyız.aksi takdirde avantaj yitirmiş oluruz.alırsak bu maçı önümüzdeki 3 hafta çok rahat maçlar cıkarırız ve ilk ikide oluruz diye düşünüyorum.HAYDİ SAMSUNUM GÖSTER GÜCÜNÜ.

cem 55

haydi samsunum al su macı sevindir bizleri herkeste bi heyecan var forumda hareketlilik var herkes inanmıs durumda bu mac pazartesi diye gelemedik peşinden ama sen alıstır bizleri pesinden mardindeyiz elazıgdayız malatyadayız bu sene.hersey sensin samsunsporum

edmontdante

Adamlar Serkan AYKUT sakat diye bayram yapıyorlar.Her şeye rağmen hala bir karizmamız var.Şampiyonluk iddiasıyla lige başlayan Karşıyaka sadece Serkan AYKUT sakat diye bayram yapıyor.

Vakit yaklaştıkca maçı alacağımıza inancım artıyor.Aslında önce beraberlik düşünüyordum ama defansımız zaman zaman yaptığı  büyük hataları yapmaz ve forvetlerimizde uyurgezer olmazsa  maçı alacağımızı düşünüyorum.

Karşıyaka maçından sonra içeride BOLU-ELAZIĞ-Gaziantep BB ile oynuyoruz.Süper bir hava yakalayabiliriz.Zira bu takımlar güç olarak bizim altımızdalar.

.

celebi

arkadaşlar Serkan Aykutun bazı siteler ilk onbir de yer alacağını belirtiyor bu ne kadar doğru bilen var mı?artısında Serkan olmasada Allahın izniyle bu maçı alacğız hissi kuvvetli. eğer yenersek 5 basamka veya 6 basamak yukarıdayız averaja göre tabiiki de.bu karşılaşma diğer maçların sonuçlarına göre daha da değer kazanmış durumda yücel hoca ve futbolcularımız bunu bişlincinde olmaları gerekir. eğer alırsak antep belediye maçından sonra seriyi de devam ettirip liderliğe yükselmiş olurus kısmetse.

gökhanksk

serkanın oynamamasına tabiyki sevinecez adam geçen hafta 4 gol attı sonuçda..Ve daha önce gol kralı olmuş biri..Maça gelince 70 bin kişilik attaürkde olacak maç..dolayısıyla ne zevk var nede heyecan..üstelik saha ile tribünler arasında şöyle diyim bi samsun 19 mayıs stadı kadar mesafe var..

erkan55

KRAL OYNUYOR
Samsunspor'un gol makinası Serkan Aykut'un Karşıyaka maçında oynayacağı bildirildi.

Kaburgası çatlak olan ve son 4 idmana çıkmayan Kırmızı-Biyazlı takımın gol silahı Serkan Aykut'un Karşıyaka maçında takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Mehmet Özden, Serkan'ın tedavisinin sürdüğünü belirterek,"Kendisi ile yaptığımız görüşmede oynayabileceğini söyledi. Bizim açımızdan da oynamaması için sakıncalı bir durum yok" dedi. Serkan Aykut ise,"Hafif ağırılarım var. Ancak önemli değil. Bu zor maçta takımımı yalnız bırakmayacağım" diye konuştu

heyytttttt kral oynuyor

maviay55

ooo kral da oynuo tam kadroyuz sanırsam..rakipler puan kaybetti almamız gereken bi maç kazanırsak ilk 6 dayız  :P hadi samsunsporum kafkaf lar izlesin kral-celil coşsun

mehmet yılmaz

Always ile şimdi görüştüm. Aşağı yukarı bir saatlik yolları kalmış.
Mekansızlar Grubu 1 otobüsle İzmir yollarında, hoş ilk defa olan birşey de değil bu... Daha önce de SBÇ, Şirinler daha öncesinde 1965 Genç Samsunsporlular çok gitti İzmir'e.

Tribün anlamında güzel görüntüler olacağını düşünüyoruz, inşallah üç puanı alıp gelirler.

Serkan Aykut'un oynayacak olması bile bize psikolojik bir avantaj sağlar diye düşünüyorum.

Akşam D Smart bulunan bir yere sığıntı olacağız artık!

Tribün_ali

Dernegimize bol tezavratlar ah ulan gidemdik maca

Sempatik Bengülü

valla akşam güzel bir karşılaşma olacağına inanıyorum.D smart'ta aldık yani güzel bir karşılaşma izlicez bengülülerle.inşallah kazanırız inşallah bu haftayıda 3 puanla kapatırız

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"Hayatımda Samsunspor a bu kadar güven duydugum bir maç olmadı.Kesin yenecez diyorum caner in golu var.

***Allah utandırmasın far filan yemeyelim.Ama güveniyorum Samsunsporumuza...

inşallah

berusa55

serkanımızın oynayacak olması çok önemli. çok sevindim. insalah sorunsuz bir mac geçirir ve gollerini sıralamaya devam eder... haydi SAMSUNUM. zirve bizi bekliyor...

Sadece Samsunspor

yaw serkanın oynaması iyi ama bence riske edilmemeli sakat olduğu bölgeye bir daber daha alırsa geçen seneki gibi olur 1 yıl daha oynayamaz(allah korusun) - maç ise mecbur dışarı çıkacağım dsmrt olan bi yere -

samsunmania

Şimdi maç için yola çıkıyorum.Çok heyecanlıyım. İş yerinden de 5 arkadaşı götürüyorum. İnşallah bu gece bizim gecemiz olur. Samsuna ve taraftarımıza selamlar...

ozkan17

bende su and cıkıyorum evden maca gtmek ıcın aydından gelyıorux 3 kısı hayırlısıyla bı alsak su macı pöfff beaaa :D