TFF 1.Lig, 6.Hafta l Karşıyaka 3-2 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 September 2007, 20:32:08

« önceki - sonraki »

jean

King Of The North

KALESİNİ GOLE KAPADI
Kırmızı-Beyazlı ekibin genç kalecisi Ercüment Kafkasyalı, Karşıyaka maçında kalesinin gole kapalı..
30 Eylül 2007 Pazar 14:20
Kırmızı-Beyazlı ekibin genç kalecisi Ercüment Kafkasyalı, Karşıyaka maçında kalesinin gole kapalı olduğunu söyledi

KRİTİK BİR MAÇ
Samsunspor'un genç kalecisi Ercüment Kafkasyalı, yarın akşam oynayacakları Karşıyaka karşılaşmasında kalesinin gole kapalı olduğunu söyledi. Çok kritik müsabakalar oynadıklarını dile getiren Kırmızı-Beyazlı ekibin genç kalecisi, "Son iki haftada aldığımız güzel sonuçlar takım üzerinde pozitif bir hava yarattı" diye konuştu.

ÜÇ PUAN BİZİM OLACAK
Takım içinde herşeyin mükemmel gittiğini hiç bir sorunlarının olmadığını dile getiren genç oyuncu, "Karşıyaka maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan alınacak güzel bir sonuç bizi ligde zirveye bir adım daha yaklaştıracak. Takım arkadaşlarımızla birlikte bunun bilincindeyiz. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

King Of The North

KRAL SERKAN'DA GİTTİ
Teknik Direktör Yücel İldiz, sakatlığının devam etmesine rağmen golcü futbolcu Serkan Aykut'u da ..
30 Eylül 2007 Pazar 14:23
Teknik Direktör Yücel İldiz, sakatlığının devam etmesine rağmen golcü futbolcu Serkan Aykut'u da İzmir kadrosuna dahil etti

Samsunspor'un en formda oyuncusu olarak göze çarpan golcü futbolcu Serkan Aykut, sakatlığına rağmen İzmir deplasmanına götürüldü. Yarın akşam oynanacak Karşıyaka maçı öncesi tedavisine yoğun bir şekilde devam edilen usta golcünün bu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı maç saatindeki kontrolünde belli olacak.

King Of The North

YÖNETİM TAM KADRO İZLEYECEK
Kırmızı-Beyazlı yönetim, yarın ki Karşıyaka karşılaşmasını tam kadro olarak izleyecek.
30 Eylül 2007 Pazar 14:22
Samsunspor yönetim kurulu, yarın akşam İzmir deplasmanında oynanacak Karşıyaka maçını tam kadro izleyecek. Başkan Sezgin Gümüş her şartta takımlarının yanında olmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Karşıyaka karşılaşması bizim için çok önemli. Yönetim olarak futbolcu ve teknik heyetimizin yanında olup moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefliyoruz. Umarım yarın oynayacağımız zorlu puan mücadelesinden gülerek ayrılan taraf oluruz" diye konuştu.

Lazoli

Alıntı yapılan: "jean"bu tur maclari alamiyoz bence yenilecez

ordu icinde yenilecez diyodun samet aldik ama :wink:

bence alicaz

Gurbetci Bülent

Maclar süper bitti tam istedigimiz gibi.
Eger K.yakayi yenersek 2.Lige düstügümüzden beri taaaaaaa 40 mac sonra ilk defa ilk 6 ya gitecegiz.
Yani 41nci mac 41 kere masallah diyelim nazarlardan sakinalim.
Buarada aslan Giresunspor nasil koydu MALatyaya

edmontdante

Karşıyaka kadrosuna bakıyorum tanıdık  Serkan BEKİROĞLU,İnanç,Olcan,Zafer UYSAL,Özgür KARAKAYA tanıdık isimler.Zafer UYSAL yanılmıyorsan geçen sezon UŞAK'taydı.Artık futbolun son döneminde zaten çok etkili bir oyuncu değildi.Özgür KARAKAYA geçen sezon Kocaeli'deydi.İnanç etkili bir kanat oyuncusu.Serkan BEKİROĞLU'nun sakatlandığı Karşıyaka forumlarında belirtiliyor.

Tanımadık isimler  çoğunlukta ama Karşıyaka zaman zaman iyi gençler çıkarıyor.

Karşıyaka'nın bize rakip olamayacağını düşünüyorum ama bunu söylerken bizim takımın eksilerini gözardı etmemek lazım.Her ne kadar kadro ve isim olarak ağır bastığımızı düşünsemde  bizim takımın sağı solu belli olmuyor.Bir bakıyorsunuz 10.dakikada havlu atıyor.Bazen hücumcularımızın sahada varlıklarıyla yoklukları belli olmuyor.

Tüm bu nedenlerle öncelikle beraberlik ihtimali ağır basıyor ama 2 takımdan biri galip gelecekse normal şartlar altında SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

Ortak taraftar forumlarında Karşıyakalı taraftarlar sürekli olrak Serkan Aykut'u soruyorlar. Hafta sonu il dışındaydım ve orada da herkes Serkan ile Celil'i soruyor; konuşuyor.

Serkan Aykut kafileye dahil edildi. Ordu maçından sonra hiç idman yapmadı ve sürekli dinlendirildi. Durumu gerçekten de maç saatinde belli olacak. İnşallah oynar!

Ayrıca Samsunspor'a tesislerini açan İzmirspor ve Altay kulüplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bugün oynanan maçlardan sonra alacağımız bir galibiyetle 4. ya da 5. sıraya yükselme şansımız doğdu. Karşıyaka sağı solu belli olmayan bir takım. Gününde olursa işimiz hayli zor. Olcan-Şeyhmuz ikilisine dikkat etmek gerekiyor. Atatürk'te olması taraftar desteği baskısı açısından bizim lehimize diye düşünüyorum.

Öyle ya da böyle gol atacağımızı düşünüyorum; Celil-Caner-Serkan, hakikaten çok iyi bir üçlü! Defansif performansımız sonucu belirler.

Orada olacak olan taraftarımızın maç sonunda orada, bizim de ekran başında galibiyet sevinci yaşamamız temennisiyle...

King Of The North

King Of The North

Bence de alacaz maçı,adamlar Serkan Aykut adından bile tırsıyolar.
1 galibiyetle 6 sıra birden yükseleceğiz.

Sol Açık

Ya bu forumda benden başka İzmirde yaşayan yok mu???

Yarın maçtayım, getirebilirsem, Samsunlu olmasa da birkaç arkadaşımı daha getirmeye çalışacağım...

Haydi Samsunspor, yıllar sonra tribünde olacağım, mahçup etme...  :lol:

King Of The North

http://www.ksk1912.org/1912haberdetay.asp?id=5984
arkadaşlar linkteki haberi okuyun,Serkan Aykut'un sakat olması adamlarda bayram havası estirmiş,ne büyük topçuymuş be Serkan Aykut.

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "battal55"http://www.ksk1912.org/1912haberdetay.asp?id=5984
arkadaşlar linkteki haberi okuyun,Serkan Aykut'un sakat olması adamlarda bayram havası estirmiş,ne büyük topçuymuş be Serkan Aykut.

Adamların kendilerine göre aslı olmayan bir haberi yazıp sevinmeleri düşündürücü. Bu kafayla karşıyaka'ya 1.lig bile fazla bence.

Adamın biri yalan atmış! Kendi bile inanmış  :lol:

kerem55

adın yeter kral
adın yeter imparator
adın yeter samsunspor...

serkan&celil dosta güven, düşmana korku veriyor.

2-1 kazanırız.

veis

erciyes antalya malatya kartalın puan kaybettikleri bir haftada süperlige çıkmak isteyen futbolcularımıza büyük iş düşüyor bu maç samsunspor için çok önemli kazanmakdan başka düşünceleri olmamalı artık alınan 1 puanlara üzülmeliler.