TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

maviay55

lige ii bi başlangıc yapmamız lazım moral ve motivasyon önemli..şehrimizin ugradıgı sel felaketi nedeniyle inş bi sorun olmaz moral acımızdan  :?
istanbulla geçen sene deplasmanda 0-0 kalmıstık saç baş yolmustuk..bu sefer kazanacagız..genc bi kadro istanbul,tecrübeli oyuncuları yok gibi..

celil le kral oynıcak mı kesin bilgisi olan var mı??maça gidecek arkadaslar yüreğimiz sizlerle bi de benim için destekleyin takımımızı bu sene Allahın izniyle yepyeni bi Samsunspor gelio  :P
maça gidemeyen gurbetteki arkadaşlar;maç saatinde forumumuzda buluşalım :wink:

berusa55

jean

bende gıdıyom da berabere bıtecek gıbıme gelıyor

beşnumara

Alıntı yapılan: "samsunkopat"İstanbulspor görünen o ki Oftaş'ın seyrettiği politikayı seyredecek. İleriye dönük gelecek vaat eden genç ve hırslı oyuncuları kaynaştırarak önce lige ısınacak ardından da süper ligi kovalayacak. Ama bu sene lig atlamak amacıyla sezona başlamadıkları kesin. Takımlarının başına bence çok uzun süre takımın başında kalmayacak bir isim eski beşiktaşlı Ulvi'yi getirmişler.

İlk bakışta bizim taraf biraz daha ağır basıyor. Fakat bizim de en büyük dezavantajımız oyuncularımızın ve teknik ekibiizin çok geç toparlanması. Bu nedenle henüz lige hazır bir takım değiliz. Ne hoca oyuncularını çok fazla tanıyordur; ne de oyuncular teknik direktörlerinin nasıl bir futbol oynatmak istediğini tam anlamıyla kavramışlar. Çok fazla hazırlık maçı da yapmadık Yüzel Hocayla.

Yine de kalitemizle, zor da olsa maçı kazanırız diye düşünüyorum. skor 1-2 veya 0-2. Gollerin biri Kemal Akbaba'dan diğeri de orta alan'dan bir sürpriz isimden çıkar diye tahmin ediyorum.

Yeri gelmişken takımın olası(ideal) onbirinden konuşmak ve üzerine transfer yorumları yapmak sezonun ilk maçı öncesinde yerinde olacaktır.

-------------ercüment--------------
feridun-kenan-emre b.-sinan d.(Can)
????(bence zafer)-marciel-ömür-celil
-------------serkan----------------
-------------kemal-----------------

şeklinde ir diziliş bekliyorum. Sağ taraf için herhangi bir isim aklıma gelmiyor. Eğer 4-4-1-1 düzeninde oynarsak sağ taraf için Zafer'in şansı azalır gibi. Ama 4-4-2 gibi bir düzende Zafer o noktada yer bulabilir. Hem deplasmanda oynuyor olmamız hem de sezonun ilk maçı olması nedenleriyle hocanın 4-5-1 yakın bir düzenle takımı sahaya süreceğini düşünüyorum. Bu kadroya bakınca da her şeyden önce bir sağ açık ihtiyacımız olduğu ve mümkünse orta alana kreatif bir oyuncu alınmasının iyi olacağı söylenebilir. Sol bek için ve forvet için de iyi alternatifler çıkarsa bu bölgeler içinde takviyelerin ilerleyen dönemde faydasını görürüz.
az önce celille msnde görüştüm bu hafta oynayacakmısın dedim haftaya oynayacağını söledi anlaşılan bu hafta 11de yok

ender

ben bir mac oncesi puan yada puanlar diye demec verilince korkuyorum o mactan.biz demekki 1 puana razi gidiyoruz psikoloji o.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "ender"ben bir mac oncesi puan yada puanlar diye demec verilince korkuyorum o mactan.biz demekki 1 puana razi gidiyoruz psikoloji o.

hayir abi futbolcular yonetim ve teknik direktorumuz 3 puan icin gitmek isteddikleri soylediler  :wink:

salihcakir

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"az önce celille msnde görüştüm bu hafta oynayacakmısın dedim haftaya oynayacağını söledi anlaşılan bu hafta 11de yok

o zaman sol taraf için iki alternatif oluşabilir. birinci can sol bek sinan sol açık. yada sinan sol bek fatih sol açık. sinan'ı muhakkak 11 de görürüz düşüncesindeyim. kendisini çok yeterli bulmuyorum ama bakalım. yarın eğer sol açık olarak fatih'i görürsek ondan da güzel işler bekleyebiliriz. iyi bir sprinter kendisi. teknik kapasitesi de fena sayılmaz.
yarınki onbiri gerçekten merak ediyorum. en bilinmeyen ve tahmini zor mevkimiz ortasahamız.

Gurbetci Bülent

Macin sonucu arkadaslar

Istanbulspor : 0
Samsunspor   : 1

Gol: Serkan Aykut

Insallah da öyle olur

celebi

BİZX DAHA FARKLI OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİZ AMA 1-0 OLSUN YENELİM FARKETMEZ.

Kadir ÇELEBİ

ZAMAN GECMİYORRRRRRRRRRR HASRET BİTMİYORRR MACTA BULUSALIMM.....

celebi

Sadece Samsunspor

ARKADASLAR BEN TV DEN SEYREDECEGIM HEY ISTANBUL GURUBU GOSTERI KENDINIZI MACTA ALALIM SU MACI HERKES GORSUN SAMSUNSPOR U VE SAMSUNSPOR TARAFATARI BEKLE BIZI SUPERLIG 3 BUYUKLERIN KORKULU RUYASI SAMSUNSPORUM BENIM

BU MACI ALACAZ BASKA, YOLU YOK

OOOOOOOOO SAMPIYON SAMSUNSPOR OLEYYYYY     :)

celebi

erkan55

haber gazetesinde marcielin kadroya alinmadigi yaziyor o zaman orta sahda kim oyniyacak

Amsterdamli

Benim muhtemel onbirim soyle

--------------------Ercument------------------

Feridun------Kenan---------Emre------------Can

Fatih---------Omur----------Zafer--------Sinan

--------------Kemal---------Serkan Aykut------

Serkan Aykut ilk onbirde sahaya cikabilecek durumda degilse Fatih forvete kayabilir ve sag kanada Serkan Eyupoglu,Sefa veya Samet gecebilir.