Lig A 33. Hafta l MALatya 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan veis, 05 May 2007, 08:12:32

« önceki - sonraki »

MeL_55

Malatya'da olay!

İnönü Stad'ında oynanan ve 0-0 sonuçlanan Malatyaspor-Samsunspor maçının ardından, taraftarlarla polis arasında çatışma yaşandı. Olaylar sırasında 6 kişi atılan taşlan nedeniyle hafif şekilde yaralandı Maçın bitiminin ardından, stad etrafında toplanan yaklaşık bin taraftar, külüp başkanı Haşim Karadağ'ı istifaya davet ederek, sloğan atmaya başladılar. Bu sırada bazı taraftarların taş atması nedeniyle polis taraftarlara müdehale etti.

Taraftarları dağıtmaya çalışan polis, zaman zaman cop kullandı. Gruplar halinde şehir merkezine yönelen taraftarlar,bir tarafdan polise taş atmaya,bir tarafdan da kaçmaya başladılar.Bu sırada bir grup taraftarda,çevre yoluna çıkarak,yolu trafige kapattı.Atılan taşlar Vali Halil İbrahim Daşöz'ün makam araçına isabet edipce,şöför makam araçını kaçırdı. Polis ve taraftarlar arasındaki çatışma şehir merkezinde de devam etti.

Olayları çıkaran 11 kişinin gözaltına alandığı öğrenildi. Öte yandan bazı basın mensuplarıda atılan taşlar sonucu hafif şekilde yaralandı. Samsunspor'lu futbolcular, olaylar nedeniyle Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilerek havaalanına götürüldü. Malatyaspor'lu taraftarlar, şehir merkezinin değişik yerlerinde bir araya gelerek, yönetimi istifaya çağıran sloğanlar atmaya devam ediyor. Malatyaspor, Samsunspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk ihtimalini yitirmesi üzerine başlayan olaylar nedeniyle, polis şehir merkezinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

12.05.2007  

Kaynak : DHA

berusa55

Sempatik Bengülü

ilahi adalet işte.samsunsporum adama böyle yapar işte.helal olsun samsunum sana yenemedin şu malları ama yenilmedinde.helal olsun size

berusa55

10 kisi galibiyeti kacırdık arkadaslar.90 dk  bilgisayar önümde tv karsımda macı aktardım burdan elimden geldiğince.ve MALatyanın kudurusuna sahit olduk ilahi adalet bunlara play-off'dan cıkmayı da nasip etme yarabbim!

alWays

Şerefsizlerin tanımı MALatya olsa gerek bu arada o.ç şenol galiba seni tanımlicak kelimeleri Türk Dil Kurumu daha bulamadı...

berusa55

bulmus bulmus tür dil kurumu...senin dediğin gibi:o.ç.

King Of The North

Keşke İBB de yenseydi şu Telekomu o zaman tam süper olurdu.Bu kudurmuş köpekler umarım Körfezden elleri boş döner,Play-Of maçları eğer Ankara'da olursa ölümüne anti-MALatya diyorum başka da birşey demiyorum.İnşallah play-ofa kalırlar da görürler şerefsizler.

ozkan17

arkadaslar şu macın goruntulerını nolur youtubeye verın daa bekleyemıyom pazartesıyı:((
i...lerın kudurmalarını özlellıkle şenol un artıslıklerını gormek ıstıyom zuhahahaha
PLAYOFF OYNAMADIN ŞAMPIYON OLMADIN AMA ŞU ''MAL''atyaYI S..DUNYA HELAL OLSUN SANA SAMSUNSPORUM...

mehmet yılmaz

Maçı dönüşümlü olarak seyrettiğimizi için kesin bir kanaate sahip değiliz ama yine de çoğunlukla bizim maçı gösterdi ve takım olarak oldukça rahat, kendinden emin bir görüntü çizdik. iç sahada bir sıkıntı var kesin; çünkü mesela Akın kendinden emin, rahat bir haldeydi. Bir tek hata yaptı. Kenan-Tufan ikilisi çok iyi kapadılar ortayı, Adnan da önliberoya yakın oynadı ve göbekten geçemeyen Malatya uzaktan beyhude şutlar çıkarmak zorunda kaldı. Ben şu son süreçte Barış'ı ve neden kesik yediğini bir türlü anlayamadığım Serdar Özkan'ı çok beğendim. Kenan'ı ayrıca söylemeye gerek yoktur sanırım.

Epey boş alan bulduk, iyi top çevirdik ve kontrolü bırakmadık. Galip gelememiz lazımdı.

Burhan çok kalitesiz bir forvet. Gazi Belediyespor'da oynaması bile tartışlabilirken Samsunspor'da olması vahim bir durum. Bunu sadece gol kaçırmasından değil kötü niyetinden doalyı söyledim. Kafa şutu tam bir rezaletti zaten ama adamı geçmişsin niye atarsın kendini be adam?

Malatyaspor herşeye rağmen şehir takımıdır diyordum ama linç kültürü, başarı için çirkeflik gibi unsurlara sahip çıkıyorlar. Maç sonunda sahaya girenlerin çoğu taraftar değil, gazeteci ve görevli süsü verilmiş fanatiklerdi. Galip gelsek kimbilir neler yapmaya çalışacaklardı? Geçen sene patıkları onca çamura rağmen ligden düşmüşlerdi; bu sene de inşallah çıkamazlar. Ta ki efendilikle de kazanılabileceğini öğrenene kadar.

Maç boyunca yedek kulübemizi taşlayıp, küfürler etmişler ve maç sonu da saldıracak taraftarımız olmadığı için futbolcularımıza saldırdılar. Geçen seneki maçta yerel bir Samsunlu gazetecinin de dişini kırmışlardı. Ancak başta Sercan ve Ömer olmak üzere bu densizlere gereken cevabı vermişler. Bu tür şeyler yazmaktn dolayı çok mutlu değilim ama herkesin sabrı ve hoşgörüsü de bir yere kadar.

Turkoman

SAMSUNUM OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAMSUNUM OOOOOOOOOOOOOOOOO

MALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOYMALATYAYA KOY MALATYAYA KOY

HELAL SANA SAMSUNSPORUM SONUNDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜN: KUDUR MALATYA KUDUR. CIKAMIICAN. SENEYEDE SAMSUNDA B:KU YICEN  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

edmontdante

Pek tarzım değil ama bu "MAL MISIN MALATYALI MISIN" cümlesi hoşuma gidiyor.Bugünkü sonuç  çoğu şeyi unutturdu bize.

berusa55

cocuklar gereken cvbı verdiler kendilerıne saldırmaya kalkanlara...kimsenin burnu kanamadı.sen var ya san o,ç, MALatya,seneye burdasın sen burda...SAMSUN'da

yönetici

Beyler bu maçlığına idare edelim çünkü gerçekten pislikle işi halledebileceğini sananlar var karşımızda ama bundan sonra Samsunspor'luya yakışır biçimde mesaj atalım..

timofte

Rahatladım, o kadar söyleyeyim..

jean

bu takimi seviyorum butun sezon uzdu son macta sevindirdi demistim yenemesekte yenilmeyelim istedigim oldu insallah malatya ckamaz

hocalari konusup duruyordu intikam diye al sana intikam baslik gibi