Lig A 33. Hafta l MALatya 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan veis, 05 May 2007, 08:12:32

« önceki - sonraki »

körfez55

berusa kardeş allah razı olsun ayrıca ordu 3_1 almış maçı

berusa55

arkadaslar topcularımza saha icinde tekmeyle saldırmıslar göruntulere bakıyorum ama bizim cocuklar iyi cvp vermis allahsiz malatya allahsizlar kansizler sizi seneye buraya getirecek allahıma kurban olurum insallah çıkamayacaksınız insallah

berusa55

MALATYA SEN BİR O. ÇOCUGUSUN BUNU BİR KEZ DAHA GÖRDUK...

mctlçy

şerefsizler çıldırdı beter olun ibneler nolduu kodukmuuu g.t oğlanalrıı

berusa55

MALatyada ayılanlar bayilanlar polis si..mis bunları!!!

berusa55

kusura bakmayın agzımı bozdum ama olay MALatya olayı..her sey caiz!serfsizler yaa!!

Lusage

Alıntı yapılan: "berusa55"kusura bakmayın agzımı bozdum ama olay MALatya olayı..her sey caiz!serfsizler yaa!!

Yüce ALLAH (c.c.) onları illaki karşımıza çıkaracak. O zaman hak ettikleri cezayı çekecekler. Sağlam adam dönmeyecek oraya....

berusa55

amin lusage amin...serefsizler insanlıktan nasibi olmayan adamlar ya...allahım iyi ki bize SAMSUN'LU olmayı nasip ettin binlerce sükür sana...

körfez55

ulan kolaymı SAMSUNSPORLA aşık atmak..adamı böyle yaparız işteee..size süper lig haram allahın MALLARII...

maviay55

BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAAMIZI VERSİİN!!

Aslanlarım bee banko MALatya beş çeker diodu idda bayiinde milletin yüzünü kızarttın ya bana karşı değmeyin keyfime banko 02 dedim hadi ordan çektiler bana alın size!!!

seneye süperligdeyiz Allahım sen bu takıma yardım et..

**** malatya inş son hafta şike çevirip çıkamaz biz vurduk pompayı sıra körfezde.. :P

körfez55

çok haklısın kardeş ALLAH ıma binlerce şükür SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM..ya malatyalı olsaydık yada diyarbakırlı amannnnnn!!!

Lusage

Samsun Otobüsüne Saldırı

Samsunspor Kulübü'ne ait otobüsün, kafilenin konakladığı otelin yanında park halindeyken camının kırıldığı, bir kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; Samsunspor kafilesinin konakladığı, Çevreyolu Adliye Kavşağı Akpınar tarafındaki otelin yanında park halinde olan otobüsün camı, Cumartesi gecesi 22.15 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı. Olay yerine giden polis ekibince 21 yaşındaki S.A. adlı şahsın şüpheli olarak yakalandığı, ancak bu şahsın suçlamayı kabul etmediği bildirildi.

Kritik bir maç öncesi konuk takımı daha da motive edeceği değerlendirilen bu saldırıyla ilgili polisin araştırmayı sürdürdüğü öğrenildi.

Malların gazetesinden bir haber. Kırın oğlum kırın altı üstü 1 cam. Ama o 1 cam'a biz burada çok ... alıcaz....

berusa55

kırın yavrum kırın ama siz de buraya gelecek ne yurek ne döt var!!!burası KARADENİZ...BUNU ONLAR DA COK İYİ BİLİYOR.PLAY-OFFTAN DA CIKAMAZSANİZ VAY HALİNİZE SENEYE samsun'da

MeL_55

arkadaslar samsunspor okadar güzel oynadi ki okadar rahat oynadi ki malatyalari sinirden ölürdüler ama serdar burhan mustafa o golleri kacirmasaydik simdi 3-0 yenmistik ...savunma tek kelimeyle mükemmeldi kenan tufan ömer baris helal olsun size fener bile gelse atamazdi vallah size helal olsun bu sevinci yasatginiz icin helal

Lusage

Bu Play-Off lar nerede oynanacak acaba. Samsunda olsa ne de güzel olur ama... :D