Lig A 33. Hafta l MALatya 0-0 SAMSUNSPOR

Başlatan veis, 05 May 2007, 08:12:32

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

yanarım yanarım evde uydu var macı vermez diye dışarı cıktım izlemedim şuan kafayı yemek üzereyim evimde oturup ne güzel mac izleyecektim off ulan offfffffffff acaba özetini ne zaman verirler seni s... farz oldu malatyaa

berusa55

MALatyayı s..mek her zaman farzdır her zaman

körfez55

kim saldırmış bizim futbolcularımıza.?? onları s..cez merak etmeyin haftaya kocaeli mALtaya maçına gitcem..

cem and naz55

Alıntı yapılan: "MeL_55"arkadaslar samsunspor okadar güzel oynadi ki okadar rahat oynadi ki malatyalari sinirden ölürdüler ama serdar burhan mustafa o golleri kacirmasaydik simdi 3-0 yenmistik ...savunma tek kelimeyle mükemmeldi kenan tufan ömer baris helal olsun size fener bile gelse atamazdi vallah size helal olsun bu sevinci yasatginiz icin helal
inanılmaz goller kaçırdık inanın malatya oyunu 10 kişi kaldığımızda bile yıkamadı kalemize galibiyeti kaçıran taraf biz olduk adamlar 8 hafta sonra kendi sahalarında puan kaybettiler ilk 2 de bitirme şansını kaybettiler bunu yapanda SAMSUNSPOR oldu ayaklarınıza sağlık

MeL_55

AlıntıMalatya'dan şok beraberlik

Turkcell Süper Lig'e çıkma doğrultusunda Samsunspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkan Malatya aldığı beraberlikle taraftarlarını üzdü.

Baskılı bir oyun ortaya koyan Malatyaspor kendisine galibiyeti getirecek golü 90 dakika boyunca bulamadı.Bu sonuçla beraber puanını 61'e çıkaran Malatyaspor umutlarını son haftaya bıraktı. Maçtan sonra Malatyalı taraftarlar Samsunsporlu futbolculara tepki gösterdi.

MALATYASPOR:0     SAMSUNSPOR:0

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Timur Direkler, Volkan Narinç

MALATYASPOR:
Şenol, Alper, Mehmet, Serkan, Engin  (Eray dk. 90 ?), Johansson, Hakan Bayraktar, Ulaç  (Senkerik dk. 46 ), Serdar Samatyalı, Atilla  (İlhan dk. 65 ), Taner Demirbaş

SAMSUNSPOR: Akın, Tufan, Kenan, Adnan, Barış, Sefa, Mustafa, Sinan  (Serkan dk. 68 ), Serdar  (Hakan Vural dk. 90 ?), Ömer, Burhan  (Sercan dk. 82 )

KIRMIZI KART: Sefa (dk. 63) (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Alper (Malatyaspor), Sefa, Burhan (Samsunspor)

Sadece Samsunspor

alın size intikam o.ç ları  - daha nah çıkarsınız süper lige piçler - oftaş çıktı - ason 3 takım küme düştü - MAL atya play-off da görcez sizi biraz zor çıkarsınız süperlige - hele siz bi lig a da kalın - gelecek sene fark atacaz fark -

SAMSUNSPOR
[/b]

samsunmania

Ah Samsunum şu futbolu niye daha önce oynamadın. Şu an biz de bayrakları balkonlarımıza asmış şampiyonluk şarkıları söylüyorduk.Forvetmiz gol atabilseydi durumumuz böyle olmazdı.Bir dahaki sene işallah SÜPERLİGE.

samsunmania

Şunu da ekleyeyim.Malatya direkt çıkamaz.Play off da da neyin ne olacağı belli olmaz.Eeeee. İlahi adalet. Bizim taraftarımıza geçen yıl yapılanlar, ilk devre yaptıkları çirkeflikler elleri ayaklarına dolandı. Seneye bakalım ne olur ne biter. İşallah onları yenerek lige çıkarız.

Turkoman

malatya ile ilgili hislerine katılmakla birlikte forum seviyesinin muhafazası için silmek zorundayım. Admin notu

cocuklari kutluyorum hepsinin alnindan öpüyorum helal size beeee ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh icim okadar rahatki. walla sampiyonluga degismem bu keyfi ohhhhhhhhhhhhhh

hasselbaink

maçı kahvede izledim. o ortama bir gol yakışırıdı ama bu sene ne çektiysek golsüzlükten çektik. burhan sen ne kazma bir adamsın ve sen kenan, büyüksün kaptan! çok soğukkanlı top oynadık, onlar stresten bittiler. arap ismaile kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. İstanbul Belediye yense daha iyi olacaktı. maç sonrası pisliklerini tüm Türkiye gördü. en son birbirlerine girmişler reziller... daha beter olsunlar, mahvolsunlar inşallah.

fatih55

Fatih55 isimli üyemizin şifresinin malatyalı bir zavallı tarafından ele geçirildiğini ve buraya bazı uygunsuz şeyler yazıldığını tespit ettik. ilgili kişinin ip numarasından kimlik bilgilerine ulaşıp, durumu adalete intikal ettireceğiz. büyük samsunspor taraftarı ettiği küfürleri aynen kendisine iade eder, akraba-i taallukatına selamlarını gönderir. ADMİN NOTU

Lusage

Tam yazarken halledilmiş mesele :) Kötü koymuşuz çocukcağızlara ki kuyruk acılarını buradan çıkarmaya çalışıyorlar. Bekleriz anam Bekleriz. :) vah vah çok acıdım ya futbolcularımız az daha mı vursalardı bunlara :D :D

SöĞütLüBaHçELiLeR : Hocam o işler her türlü hallolur ;) Stad da yapamayacağımız aşikar olursa Samsun'a gelirken hallederiz. Demokraside çareler tükenmezmiş :D

hasselbaink

Alıntı yapılan: "admin"ilgili kişinin ip numarasından kimlik bilgilerine ulaşıp, durumu adalete intikal ettireceğiz.

sevgili admin adaletten önce ip kontrolü ardından arkadaşın kimlik bilgilerini bize versen. kimlik fotoğrafında küçük bir değişiklik yapardık. bu kişinin sercan'ın maç sonunda tekmeyi bastığı kuş beyinli olduğunu düşünüyorum.

mehmet yılmaz

berusa55

a.kodumun cocukları...seneye soracaz size!malatyaya sövmek caizdir.benim bile sitede agzım bozulda ama cidden caiz.sansurleyerek de olsa caiz...arkadaslar play-off maçlarında su serfszlerın rakiplerini desteklemeye gidelim zallhi billahi gidelim.