22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

piyanist

Alıntı yapılan: "kral samsunlu"bu işte yusuf ziyadan başkasının parmağı olmaz baktı ki birileri aday olacak bu da onun işine gelmedi allah hepimize sabır versin allah yusuf ziyadan kurtasın ne diyelim

Eywallah kardeşim ve amin diyelim.Aynen dediğin gibi oldu.Ne kadar ismini telefonda söylemedim dediysem de aslında söylemiştim.Yıllardır başarısızlığımızın arkasında birilerinin parmağı var derken şimdi bu dediklerim daha da kuvvtleniyor.çok seviniodum bu ruhsuzlardan kurtulçaz diye ama adamlarla 1 ay daha beraberiz Allah hepimize sabır ve akıl sağlığı versin 22 mayıstada kurtulalım artık yeter 5 senede bu zulüm dimi ama

berusa55

Galip Öztürk gelebilir mi, gelirse ne olur, neler değişir?,,,
adlı konu baslığına önemli bir haber ekledim arkadaslar.dikkatinizden kacma ihtimaline karsilik haber verim dedim.samsunsporumuzun baskanlik makami ve gelecegi hakkinda önemli bir acıklama geldi sayin fatih öztürk bey'den!

Lusage

Sülük gibi yapıştılar. Ama eninde sonunda kurtulacağız sizden.

oğuzhan55

Kusura bakmayında ben artık anladım bu zihniyetten kesinlikle ama kesinlikle bir b.k olmaz.Oyunmu oynuyoruz ne b.k yiyoruz anlamadım.Birileri almış eline dümeni denizin sonu gelinceye kadar kullanıyor.Bir ara denizin ortasında adayı görüp oraya çıkmaya karar veriyorlar.Tam adaya inecekken bakıyorlarki geminin dümeni ellerinden gidecek birileri gemiyi sahiplenecek dümeni tekrar başka yöne çeviriyorlar.Ama ben eminim bu son manevralar.Bitti artık bitti oyun bitti.Bu manevranız çok ani oldu ve bu dalgalar sizi yutacak.Malesef ama malesef bu koskocaman denizi kendi ellerinizle küçülttünüz.Artık gidecek yeriniz kalmadı.Bari bırakın dümen artık başkalarının ellerinde hareket etsin.

KaleArkası

AlıntıNuri Asan Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Öztürk, alınan olağanüstü kongre kararı sonrasında ilk oturumu bugün yapılması planlanan kongreyi sezon sonuna kadar erteleme kararı aldıklarını söyledi.

Divan Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda, lig devam ederken yapılacak bir kongrenin takıma zarar vereceği görüşünün öne çıktığını ifade eden Öztürk, ''Divan kurulunun bu önerisi Yönetim Kurulu toplantısında tartışıldı ve sonuç olarak Divan Kurulu'nun teklifi üzerine olağanüstü kongre tarihi 4 hafta daha uzatılmıştır'' dedi.

Hangi divan kurulu.Kişinin işine gelmeyince kararı kendi veren tek adam mı oluyor Divan kurulu.Olağan üstü kongre kararı alırken bunu düşünmedinizmi.Yada liglerin Mayısta biteceğini bilmiyormuydunuz.Burası babanızın çiftliği değil beyler.Aklınızı başınıza alınız.Burası dalga geçilecek yer hiç de değil.Bizimde bu yalana inandığımımızımı sandınız.Yeter artık iyice rezilliği ele aldınız sokağa çıkacak haliniz kaldımı acaba.Şimdi neyin peşindesiniz.

Bizde diyorduk Ersöz adaylığını neden hala açıklamadı diye meğersem bizimkilerin oyunu olacağını Ersöz çok önceden kestirmiş bile.Ersözü yalandan yere eleştirdik birde.Madem öyle neden adaylığını açıklamadı diye.Meğersem bizim memurların ne halt yiyeceğini aylar önceden kestirmiş.

Yazık koskoca Samsunspor'u kendi oyuncağınız yaptınız.Ama umrunuzda değil dimi nasıl olsa gerekli makamlara geldiniz,reklamını yaptınız,Ankarayada gideceksiniz şimdi.Yatacak yeriniz yok yatacak.Bu taraftar size hakkını helal etmeyecek,Kimseyi üzmeye hakkınız yok yeter artık defolun bir an önce mahzar ve ekibi.Gerçi seni başkandan sayan yok ya

Siz hala SAMSUNSPORLULULAŞTIRIMADIKLARIMIZDANSINIZ.Bir an önce defolun gidin rahat bırakın bizleri.Oyunlarınız çıktı ortaya

:evil:  :evil:  :evil:

tunç güvenoðlu

KALEARKASI bence tam tersi eger ersöz başkanlıgı açıklayıp bunlar kongre yi erteleselerdi işte o zaman komplo teorileri olurdu .
ersöz ortaya çıkmamıs hatta burda aday oldugunu soyledımı duydunuz mu dıye kürsat berrak beyanda bulundu.
ersöze bu kadar bel bağlamayın derim.

Kürsat Berrak

TUNC GUVENOGLU ARKADASA BIR SORUM OLACAK SN BASKANI TANIYORMUSUN BENIMLE YAZISMALARINDAN TANIMADIGINI VE SUREKLI SAYGINI BELIRTIYORSUN GAYEN NE SN BASKANLA BIR DERDINMI VAR NE ISTIYORSUN KARDESIM INSANLARIN KIME UMUT BAGLAYACAGINA KAHYAMISIN KIMLERIN SAMSUNU YONETTIGINI GORUYORSUNUZ SN BASKANI TAKDIR ETMEN GEREKIRKEN NEDIR BU TAVIRLARIN.GORDUNUZ KIMLERIN NE MAL OLDUGU ORTAYA CIKIYOR IKI GUN ONCE DESTEK VERIYORDUN DUN BASKA YERLERE SELAM GONDERIYORSUN ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN SERDAR OLUMUNE SN BASKANI DESTEKLIYORUM BANADA KAHYAMISIN UNUTMA BUYUK ADAMLAR BUYUK DUSUNUR ONLARLA ARAMIZDAKI FARK BU ANLA VE SINDIR HERKESE SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN SERDAR

tunç güvenoðlu

serdar ben ibrahim ersözü tanımıyorum senide tanımıyorum bir büyüğüm olduğu için ve aynı siyasi görüsleri benimsediğimiz için saygı duyuyorum ama bilesinki ben bütün büyüklerime saygı duyuyorum sadece ibrahim beye degil.benim yazılarımı okumadıgın belli beni ne bu yönetim ilgilendiriyor ne de onlarla göbek bağım var senın selam gonderdın dedın adam benım ılkokuldan arkadasım ve ben sana sunuda ıfade ettım ersoz bey artık cıksın adayım desın bu kokusmus yonetım den bır hayır gelmez dedım ama hıc bır sınyal alamadım senden buda bende hayal kırıklıgı yarattı.ve takdir et dedgın seyı de ben hala ortada goremedım allah askına neyı takdır edeyım serdar bey sadece ıbrahım beyın ıstıfa etmedım demesını onu dıyorssan tamam takdır edıyorum ama baska ne var ortada somut olarak.birde anla ve sindir gibi kelimeler de hoş değil.birbirimizi kırmaya gerek yok
allah hepimizin yolunu açık etsin .saygıalrımla

Kürsat Berrak

Sn.Güvenoglu,Mevlana Celaleddin Rumi diyorki"Sen cok bilgili olabirsin ama senin bilgili olman yetmez cunki bilgin karsindakinin anlama kabiliyeti ile sinirlidir."Sizi bizde tanimiyoruz,Samsunspor vesilesi ile tanistik, sahsinizada sizin ölcünüzde hic önyargili yaklasmadik.Ortada Sn.Baskanin adi gecincemi aday olacagi anlasilacak?Fikirlere ve stratejilere saygi duymak gerekir kanatindeyiz.Biz senin bize göre hos olmayan bir cok yazina cevap bile vermedik.Saygi görmen icin saygili olman gerekir.Selamlar Serdar

tunç güvenoðlu

serdar bey aramızda bir polimik olustu ve bunu artık bıtırmek ıstıyorum sonucta eger ikimizde bu takımın çıkarsız menfaatını istiyorsak aramızda problem olmaz ve benım yazılarımda sızlere karsı en ufak hakaret ve kufur yok ve olmazda ama eleştri olacaktır ve olmalıdır benim yazılarımda sadece bunlar vardır .bakınız serdar bey burada eleştiri olacaktır ve bubada saygı ile yaklaşmalısınız. saygı gormek ıstıyoran saygılı olman gerek demıssin benim bu sitede ve arkadaş oldugum kişilerden biri desin tunç saygısız bir insandır ben burdan herkesten özür dilerim .ama bilesinki seninde bana bir özür borcun var .saygılarımla

veis

neyin tartışmasını yapıyorsunuzki kimse daha aday olmadıki.aslında 4 veya 5 ady olsaydıda biz hangisi iyi diye tartışsaydık.daha iyi olmazmıydı.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"

Bu forumda epeydir başkan diye yazılıyor bu ne başkanı ögrenebilir miyim?

herhalde onur air yönetim kurulu başkanlığı kastediliyordur. öyle hitap edenler ibrahim beyi tanıyanlar gibi görünüyor.
bu forumda iki başkan tanırız biz. biri menteşoğlu başkan, diğeri ismail başkan. ha, aday olunur, Samsunspor'a başkan olunur, Samsunspor'u hak ettiği yerlere getirirler üçüncü başkanı da söyleriz.

55cem55

arkadaşlar almanyadan 1 kişi samsunspor başkanlığına gelmek istiyormuş 2.5 milyon dolarlık bir bütçeyle menejerlerlede arası iyi birisiymiş denilene göre can çobanoğlu ile arkadaşlığı varmış samsunspor menejerliğine getirecekmiş..ilginç bi istihbarat gerçeklik payı ne kadardır zaman gösterir..

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "55cem55"arkadaşlar almanyadan 1 kişi samsunspor başkanlığına gelmek istiyormuş 2.5 milyon dolarlık bir bütçeyle menejerlerlede arası iyi birisiymiş denilene göre can çobanoğlu ile arkadaşlığı varmış samsunspor menejerliğine getirecekmiş..ilginç bi istihbarat gerçeklik payı ne kadardır zaman gösterir..

Sevgili Cem bir kac gun once cok yakindan tanidigimiz birisi aday olacak demistin, o is ne oldu?

55cem55

o kişi halen sessizliğini koruyor ve 25 kişilik bir ekiple çalışmalar yaptığını duydum ama anlamış değilim hep gizliden gizliye bişeyler yapıyorlar gun yüzüne çıkmıyorlar nedense