LİG A 26.Hafta SAMSUNSPOR 1-2 Akçaabat Sebatspor

Başlatan KaleArkası, 17 March 2007, 16:10:13

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Oh be, umidimi hic tuketmemistim. Helal Sana Feridun. Oyuncu degisikligi varmi ikinci yarida sevgili Cem?

berusa55

valal gol hadi samsun moralimizi duzelttlin

cem 55

burhan bos kale auta atıyo 2. gol 100 de 100 golu kacırıyoruz

körfez55

çok iyiymişiz çok pozisyonumuz varmış alıcaz bu maçı merak etmeyin diyolar..haydi samsunummm...

samsunmania

sakin olun atacağız gol zamanında geldi

cem 55

serdar ozkan karsı karsıya vuruyo kalecıden donuyo bos kale omer ates dısarı vuruyo off off cıldıracam 2 gelıyor 2

baha55

Alıntı yapılan: "Vural temiz"biz simdi 2ci golü beklerken 2ci golü yiyeceyiz bakin görün. isallah yanilirim

ya abi napıyon dua  niyetyine  gecer  faklan etme eylemee.. alalım  su  maçı.Allahım yardım ett

samsunum

berusa55

defans adamalrımız gol atıyor allahım yaaa

Sportmen

offffffffff...Maci su netten takip etmek kada zor birsey yok yaa...

baha55

cem 55

dakıka 62 sebat golun sokunu ustunden atmıs oyunu dengelemeye calısıyomus o sok anında yuzde yuz 2 gol kacırmısız sımdı bızden bı oyuncu ters kafa vurmus top kale dırekıgımızden donmus

Vural temiz

Arkatas cok heyacanliyim hertarafim titriyor öyle zinirlerim bozukki yensek bile kendime gelemiyecehim, böyle takimlara insan enazindan 5 cekmesi gerekirken 65 dakikada braberlihi yakaliyor

Alıntı yapılan: "baha55"
Alıntı yapılan: "Vural temiz"biz simdi 2ci golü beklerken 2ci golü yiyeceyiz bakin görün. isallah yanilirim

ya abi napıyon dua  niyetyine  gecer  faklan etme eylemee.. alalım  su  maçı.Allahım yardım ett

cem 55

amsterdamlı gec cvp yazıyorum msjına ozur bizde su an için oyuncu degısıklıgı yok sebat 1 oyuncu degıstırmıs

samsunmania

Arkadaşlar bu takım malatyaya 3 gol attı ne 5 çekmesi ya şu maçı alalım da 2 1 olsun bizim olsun