LİG A 26.Hafta SAMSUNSPOR 1-2 Akçaabat Sebatspor

Başlatan KaleArkası, 17 March 2007, 16:10:13

« önceki - sonraki »

cem 55

telefondan bılgı aldıgım salıh kardesım ılk yarının son dakıkalarında cok ıyı oynadık ıkncı yarıdada baskı kurup bu macı 2-1 alırız dedı umutsuz olmayalım dedı arkadaslar umutsuzluga dusmek yok herkes ınansın dua etsın yenıcez bu macı moral bozmak yok

körfez55

takım çok iyiymiş..çok net pozisyonlar var.gökhan dışında iyimişiz.maçı kazanabilirmişiz fakat gökhanın çıkması lazım ve diğer golcülerimizi gol bulması şart..

berusa55

kaba sen bi si...ler samsunda haberin olsun!serefsizlik yapma!

Lusage

Yenecez Yenecezde bu kazmaylamı yenecez. Allahtan 3 haftadır maçlara gidemiyorum. Telekom maçında İstanbuldaydım İstanbul Maçında Samsunda Şimdi yine İstanbuldayım haftaya yine Samsunda olacağım Allahtan. Yoksa kalpten götürecek bu şerefsizler..

Mustafa Uğur koy Sefayı yeter ya. Kaçıracaksa o kaçırsın.....

baha55

millet  forumlarda diyoo  samsun  sattı  maçı...cıkamayacagını  biliyo  sebat düşmesin diye  sattı maçı  ,  samsunbunu hep  yapıyo falan diyolarr..yazıklar  olsun bizi millete güldürene, yazıklar olsun haram olsun o formayı  haketmeyene...artık bu maçı 3-1 ,  4-1  alsan ne olacak..almaaa kardesimm...illet ettin bizi  bıktırdın  futboldan midem bulandı yeter  artıkkk...ev arkadaslarım kız arkadalarıyla parka  gitti kahvaltı yapacaklar  ben maç var dedim gitmedimm kafamı ......

körfez55

sebatın pozisyonu bile yokmuş lan adam gibi bi golcümüz olsa kafaya oynardık şimdi..gökhan allah aşkına defol git.defffffffolllllllll.allahın kazmasııı

cem 55

ikincı yarıya cıkarken taraftar gokhan kabayı alkıslamıs hadi be aslanım at bı golde affettır kendını taraftar coskuluymus destegını bırakmamıs 2.yarı sımdı baslıyo hadı ıyı sanslar hayırlısı bakalım

samsunum

arkadaşlar bu takımdan bir şey olmaz
son sıradaki kişiye yeniliyor yazıklar olsun :twisted:

King Of The North

Gene Samsun maç sattı demeye başladılar bazı forumlarda.Bu kadar da küçük düşürülmeye hakkımız yok,adam gibi oynayın alın şu maçı.

baha55

malatya 4  atıyoo   bizde   yeniliyoruzzz..kabuss  gibi yaaaaaa..yeterr  yaaaaaaaa..sinir  krizleri geciricem yeterrrrrrrrrrr

körfez55

malatya 4 yaptı helal olsun adamlara..kim olursa olsun..bizimkilere bak bide.sizin topçu diye.....

red_white

******* bunlar arkadaş bu yönetimlede olmaz alayı *******

berusa55

berusa55

2.yarı da tık yok...soğuk suları hazırlayalım

baha55

beyler stadı arayın bişeyler yapın ..gool olsun bişeyler olsun  yada o stad  yıkılsınn..