LİG A 23.Hafta Altay 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan KaleArkası, 26 February 2007, 23:00:24

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "kou_Lü"bizde istanbuldan yaklaşık.1 saat sonrayola çıkacağız.dualarınızı eksik etmeyin...

kimlerle gidiyorsunuz bilmiyorum ama yolunuz açık olsun... Arkadaşlara selamlar. Mümkünse bol bol foto çekin. Merak ettiğimiz birşeyler olursa ararız.

körfez55

arkadaşlar var.ararsanız dakika ve skor veririz.:)

bluegreen55

28/11/1999  TSL Altay 2 - 1 Samsunspor
02/04/2000  TSL Samsunspor 1 - 0 Altay
24/11/2002  TSL Samsunspor 2 - 4 Altay
11/05/2003  TSL Altay 2 - 2 Samsunspor
04/01/2006  AKK Altay 1 - 2 Samsunspor
25/09/2006  T2A Samsunspor 0 - 2 Altay

olmuş
28/11/1999  TSL Altay 2 - 1 Samsunspor
11/05/2003  TSL Altay 2 - 2 Samsunspor
04/01/2006  AKK Altay 1 - 2 Samsunspor
04/03/2007  T2A Altay 1 - 3 Samsunspor

diye bu istatistiğin devam etmesi lazım..

KaleArkası

Alıntı yapılan: "kou_Lü"bizde istanbuldan yaklaşık.1 saat sonrayola çıkacağız.dualarınızı eksik etmeyin...

Yolunuz açık olsun.Güle güle gidin 3 puanla gelin.Allah yolunuzu açık etsin

bodensee55

altay 1 samsun 1

King Of The North

Bu maç sanki bizim son şansımızmış gibi geliyor bana,Altay'a yenildiğimiz takdirde işimiz biter zaten içerde maç kazanamıyoruz.30 puan almışız 17 puanı deplasman 13 puanı içerde.Golcüler çalışırsa alırız kazmalık yaparlarsa yeniliriz.Ah Caner hala iyileşemedin mi.

cem and naz55

rüyamda 2-1 kazanmışız öyle gördüm ah samsun ah rüyalarımada girmeye başladın artık

körfez55

şuan izmirdeyizz.hava gayet güzel.birazdan stada gidip diğer arkadaşlarımızla buluşacağız.güzel bir maç olacağına inanıyorum.ve de kazanacağımıza...maç esnasında bize ulaşırsanız sizlere maç hakkında bilgi veririz.görüşmek üzeree..

baha55

arkadaslar inşallah  maçı alacazz..inşallahh altayı yencez..inşallah  malatyada yener.bence  bu maçda 1 puanda  iyi olur..yenilmezsek de güzel olur.ama Allah korusun yenilirsek çok kötü olurr.haftaya burda telekomu evire cevire yenecezz bu seferr..yeterki altaydan puan alalımm.

hasselbaink

Beyler statta arkadaşı olanlar arada bir telefondan bilgi alırsa iyi olur. Maç heyecanı başladı şimdiden.

Haydi Samsunspor'um...

baha55

arkadaslar  maçı burdan takip edecek  olanlar toplanalım :)  burda  pozitif enerjimmizi takıma yansıtalım..hissederler belkii..telefondan takip edecek arkadaslar vardır umarımmm.

yönetici

İzmir'den gelen ilk haberlere göre 300 civarında taraftarımız olduğunu belirtti arkadaşlar, ayrıca geçen haftaki onbirden farklı olarak yalnızca SAMET'le başladığımız gelen diğer bilgi..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "baha55"arkadaslar  maçı burdan takip edecek  olanlar toplanalım :)  burda  pozitif enerjimmizi takıma yansıtalım..hissederler belkii..telefondan takip edecek arkadaslar vardır umarımmm.

ben burdayim arkadasim bu arada ist>1 mal>1

mehmet yılmaz

Alsancak Stadında 300 kadar Samsunsporlu ile 500 kadar Altaylı var imiş.

Takım tertibimiz

Akın
Tufan
Evren
Ömer
Feridun
Adnan
Serdar
Erol
Samet
Serkan D.
Sinan Ö.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "admin_"İzmir'den gelen ilk haberlere göre 300 civarında taraftarımız olduğunu belirtti arkadaşlar, ayrıca geçen haftaki onbirden farklı olarak yalnızca SAMET'le başladığımız gelen diğer bilgi..

Bu habere cok sevindim, ilerleyen haftalarda diger genclerimizide ilk onbirde gorururuz insallah.