LİG A 23.Hafta Altay 2-0 SAMSUNSPOR

Başlatan KaleArkası, 26 February 2007, 23:00:24

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"ilk defa beraberligi sevinecegim mac atsakta bari 1-1 bitse.
Altaya karsi maglubiyet hic iyi olmaz 6 puanlik mac.
Arkadaslar Serkan aykutla canerden haberi olan varmi daha nekADAR YOKLAR

Bu adamlar sezonu kapatmis...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"ilk defa beraberligi sevinecegim mac atsakta bari 1-1 bitse.
Altaya karsi maglubiyet hic iyi olmaz 6 puanlik mac.
Arkadaslar Serkan aykutla canerden haberi olan varmi daha nekADAR YOKLAR

caner sezom sonuna kadar yok serkan aykut gelsede bise olmaz bu saatden sonra - arrtik burhandan ve gokhan gol beklioruz

mehmet yılmaz

Altay evinde iyi oynayan bir takım... Maç bitmeden ümidi kesmemek lazım; ancak muhtemel bir mağlubiyet ciddi sorunlar oluşturabilir. Yine de demoralize olmamak lazım.

Bekleyip görelim...

Gurbetci Bülent

CEVAP ICIN TESEKKÜRLER ARKADASLAR.
DESENE ISIMIZ SÜPERLIG SANSIMIZ GÖKHANLA BURHANA KALDI.
Neyse allah yardimcimiz olsun 2 . yarinin ilk 10 dakikasinda gol bulursak 3 puan bizim eminm.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"CEVAP ICIN TESEKKÜRLER ARKADASLAR.
DESENE ISIMIZ SÜPERLIG SANSIMIZ GÖKHANLA BURHANA KALDI.
Neyse allah yardimcimiz olsun 2 . yarinin ilk 10 dakikasinda gol bulursak 3 puan bizim eminm.

insallah

berusa55

gökhan cezalı burhan kadroda yok!kim atacak golü bizde bakalım?

baha55

bu maç her maçtan cok önemlii
bu maçın berabere bitmesi lazım ben telekom maçına kefilimmm

Gurbetci Bülent

izmirde sradta olanlar bilgi verebilirmi acaba, takim golden sonra nasilmis oyunun gigisati neyi gösteriyor.

Amsterdamli

Futbolcularimiz galiba bu maci baskan yardimciligina getirilen Engin Uzun'a hediye ediyorlar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "berusa55"gökhan cezalı burhan kadroda yok!kim atacak golü bizde bakalım?

adnan atabilir erol atabilir ama mustafa cicek oyuna girerse iyi olur gorusundeyim ben

bu arada usak spor 2-0 yenikken 3-2 yapti maci helal olsun adamlara

cagdasahmet

Insallah Kocaeli maci gibi olur--

Gurbetci Bülent

Ilk yari bitti malesef 1-0.
Biz zafer diye birini aldik galatasarayin alt yapisindan ve adami 6 aylik kiralik olarak aldik adam ortada yok hemde genc yetenekmis.
EEEE lig bitiyor adam oynamadan geri gidecek galatsaraya anlamiyorum ben bu isi.
55dk kadar atacagiz 1-1.

berusa55

valla bu maca kada 1 adnandan ses cıktı gol konusunda...gollerimizi atan kaba ve burhanın yokluğu bu macta ortaya cıktı..berebere bıtsın yoksa fark acılacak

Sadece Samsunspor

yok ya bu bole gitmez arkadaslar ya yeni yonetim icin kongre yapiyoruz yine ayni adamlar yonetime geliyor hemde engin uzunla birlikte yeter bu kadar dayandiimiz ya adam gibi gercekten samsunspor u seven bu futboldan anlayan kisiler gelsin yonetime

cem and naz55

ben inanıyorum puan yada puanlar alacağız