Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

piyanist

Canikli Kardeşim tabiki sorumlu olanlara.Topçularda kendi kafalarına göre haklılar bir yandan.

Bu arada ajanspordaki canikli senmisin?Eğer sensen oradaki yorumlarını büyük dikkatle okuyorum Malatyaspor yönetici için iyi demişsin Helal Sana

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Müzisyen_Onur"

Bu arada ajanspordaki canikli senmisin?Eğer sensen oradaki yorumlarını büyük dikkatle okuyorum Malatyaspor yönetici için iyi demişsin Helal Sana

hepimiz Canikliyiz  :wink:

piyanist

Alıntı yapılan: "canikli"

hepimiz Canikliyiz  :wink:

Canikli kardeş Şimdi Sen misin değilmisin bence sensin laf aramızda kalsın merak etme :D  :D

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Müzisyen_Onur"
Canikli kardeş Şimdi Sen misin değilmisin bence sensin laf aramızda kalsın merak etme :D  :D

şimdi biraderim sen Caniklinin orada yazdıklarının altına imzanı atar mısın? Evet.. Tüm Samsunsporlular atar! O halde hepimiz Canikliyiz.  :roll:

Malatyanın yöneticisi sallamış bir şeyler biz de cevabını verdik işte. ama suç onda değil onu konuşturanlarda. Neyse...

Mevzu Samsunsporsa gerisi laf-ı güzaf...

piyanist

Alıntı yapılan: "canikli"şimdi biraderim sen Caniklinin orada yazdıklarının altına imzanı atar mısın? Evet.. Tüm Samsunsporlular atar! O halde hepimiz Canikliyiz.  :roll:

Malatyanın yöneticisi sallamış bir şeyler biz de cevabını verdik işte. ama suç onda değil onu konuşturanlarda. Neyse...

Mevzu Samsunsporsa gerisi laf-ı güzaf...

Teşekkür ediyorum o zaman sana canikli abi-kardeş.Cevabın çok güzeldi ama gerçekten takdir ettim.Oradada buradada Her Zaman imzamıda atarım kellemide koyarım.Her Zaman Samsunspor

Saygılarımla...

maviay55

veis

ahmet dursunda bende katılıyorum iyi bir golcü.ama halen orta sahada ve forvette yırtıcı isimler duymadık yönetimden

Tamer55

bence ara transfer yapan takımların büyük çoğunluğu hedeflerine ulaşamıyor onun için bu sezondan  bir şey beklemiyorum ara taransfere kalan futbolcularun çoğu sorunlu oluyor hiç verim alınamıyor

piyanist

Allah korusunda Transfer yapılmas ise Caner de İyileşmes ise Allah koruzun düşeriz ya maç başına 1,1 puan düşüyo arkadaşlar.Valla Bende Umut kesmek istemiyorum ama bunlarda bi icraat yok gibi.Hem tamerin dediği gibi devre arasında alan topcuların çoğu verimli olamıyor.Allah sonumuzu hayır etsin.a.q.yerinde daha ne kadar kötü günler görecez bilmiyom

kadir55ist

selam
takımlar sezon başında iyi kurulması gerek fakat hatanın neresinden dönersek kardır.
takım kurulurken 25 haftada şampiyonuz diyenler kayboldu demekki artık ilk 6 diyenler kaldı onun için en az 3-4 takviye şart diye düşünüyorum.
evet dere geçerken at değiştirilmezmiş ama biz derenin derinliğini fazla anlayamadık gibi.
doğru iyi topçular devre arsında bulmak zor, bize gerekli olan zaten süper lige çıkana kadar 5 aylık topçu gerekli he takıma iyi olursa süper lige çıkarsak değerlendirilir takımda da kalabilir.
bizim transfer komitesi herhalde bunca ay boş gezmemiştir sorunluların en sorunsuzunu ve ofansiflerinden bulmuşlardır.
zaten bayağı bir süre daha var ,takımı erken toplayıp artık bu yolun dönüşü olmadığını anlatırlarsa erkenden anlarlarsa bizide daha fazla üzmezler...

ngonge

boşuna tartışmayalım bence. gene gökhan kaba gibi 3.sınıf adamlar alınacak.

umarım bu yazımı yönetim bana yedirir ama hiiç zannetmiyorum.

RenTinRen

Alıntı yapılan: "canikli"1- başkan "paramız yok" diye sızlanıyor. benim de param yok, acaba Samsunspor'a başkan mı olsam? kardeşim yoksa bırakın gidin yada olması için çabalayın.
2- İlhan'ın adını geçmesi yazan kişiler için utanç verisic birşey. adam futbolu bırakmış gitmiş. geçende de biri D.Bükreşli niculescu falan diyordu. Beyler bu forumu okuyan yabancı birilerine güldürmeyin Samsunspor taraftarını.
3- taraftar temsilcisi bir arkadaşımız, ercüment coşkundere'ye bir rapor sunulacağını söylemişti. rapor ne durumda ve ercüment bunu gerçekten dikkate alır mı?
4- takıma direkt girecek 5-6 sağlam adam almamız lazım. Aha da size Canikli aibinizden/kardeşinizden transfer dosyası.
a) D.Bakırspor maddi krizde bu takımdan iki hücumcu Burhan Eşer ve Mohammed Ali Kurtuluş parayı bastırılıp alınmalı. M.Ali iki yıl önce Sivas'ı tek başına taşımıştı. Burhan da stil olarak F.Bahçeli Tuncay'ı andırıyor. Okan Yılmaz gibi sorunlu bir oyuncu lazım değil bize.
b) Azerbaycan milli takımının ve Bakü FK'nin orta saha oyuncusu Ceyhun Sultanov alınmalı. Levent Eriş röportajında "neden olmasın" demişti. Azeri olduğu için dil ve kültür sorunu olmaz.
c) Sağ ve sol kanatlar aksıyor. Bu nedenle bizde iyi bir grafik çizen ve şu an Şeker'de kadro dışı olan Tamer alınabilir.
d) Avrupa'dan Türk oyuncu alınmasına karşı değilim. Ama bir İbrahim Aydemir bir eski Erkan kalitesinde olacaksa aman kalsın. Transfer komitesi epeydir gezip tozuyor. Bulsunlar artık birşeyler.
e) çok zor bir ihtimal ama Zico'nun gözden çıkardığı Serkan Balcı ile Beşiktaş'ta oynayamayan Ali Güneş gibi isimlere teklif götürülebilir. Ayırca G.Saray'da fırsat bulamayan Uğur Uçar ve Aydın da bize uygun topçular.

Ben taraftar olarak bu kadarını düşünebiliyorsam, yönetim de yapsın artık birşeyler.
Yoksa Bursaspor'lu Hatce Recep gibi başkan olacağım bu takıma.

Çok ciddiyim ha...
Canikli başkan, Samsunspor şampiyon tezahüratlarına alıştırın dilinizi.

1-  :lol: ol valla hiç degilse samsunsporlusun
2-  :lol: katılıyorum
3- adam hiç dikkate almaz... öylesine demiştir
4- şıklar halinde inceleyelim
a- para bastırmaz yönetim  :(
b- Azerbeycan milli takımının oyuncusu hmmm gelmez bence bize  :wink:
c- şekerde kadro dışı kalmış al samsuna abi yapya ya bi kere çıkışta futbolcu alalım
d- yetenekli gelmez samsuna aransın belki 100 de 1 ihtimalde olsa iyi futbolcu çıkabilir
e- ugur uçar ve aydın konusunda çok iyi söylemişsin serkan balcı ile ali güneş gelmez bize 1.lig kuluplerindende isteyen olur  :wink:

Alıntı yapılan: "berusa55"İKİNCİ LİG'DE OYNAMAYIZ

Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, Almanya'da değişik kulüplerde forma giyen Serkan Çalış, Tevfik Köse, Serhat Kıskaç, Ahmet Kurur ve Barış Özden ile yaptıkları görüşmelerden, "Bize Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden 8 kulüpten teklif var. Şu an için İkinci Lig'de oynamayı düşünmüyoruz. Samsunspor Süper Lig'e çıktığında masaya tekrar oturur, konuşuruz" cevabını aldı.

bende olsam bende gelmem...

neyse sonuç olarak bu sene transferlerden ümitlenmeyin derim 6. olursak kârdır

bodensee55

alin size transfer ortami ericey yane lorant bio kac topcu kovmus......zafer, timucin, bouazizi ..hepside iyi adam is yapar ...yoneticler alin size ...topcular gerekli is bilen is bitiren

King Of The North

2.yarı ne olacak takıma sihir mi gelecek.Arkadaşlar kimse elindeki değerli topçusunu devre arası satmaz,satan adan faydasız ya da sorunlu adamı satar onlar da bize gelince daha da bozulur zaten.O yüzden ben bu yıldan ümidi kesmiş durumdayım ligde kalma adına yapılması gerekenler yapılsın.Samsunsporumuz mazisini arar olmuş korkarım önümüz sene de bu ligde oynayarak üst üste 2 yıl 2.ligde oynama hakkını ilk kez kullanmış olacağız.Şehir sahipsiz,başkan,yönetim ve futbolcular inançsız.Sadece taraftar istiyor sanırım Süper Ligi gerisi vakit doldurup başka işler peşinde dolanıyorlar.Samsunsporluyum diyorum ama artık gururluyum diyemiyorum çünkü bize gurur yaşatacak başımızı dik gezdirecek hiçbir sportif başarı yok ne kendimiz üzerim bu saattten sonra ne de etrafımdakileri.

jean

yapilacak transferlerle cikamasak bile gelecek senenin guclu kadrosunu kurmami zlazim