27 Mayıs 2001 Fb maçında şike iddiası

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 November 2006, 13:47:08

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Şike iddiası  

Fenerbahçe'nin 2000-2001 sezonunun son haftasında oynadığı Samsun maçında şike yapıldığı iddia edildi.  

2000-2001 sezonu...
Federasyona başvuran bir kişinin bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edilirken, bu iddialardan bilgisi olan birkaç yönetim kurulu üyesinin, ispatın yapılması halinde Fenerbahçe camiasını karşısına almadan olayı nasıl inceleyebileceklerini tartıştıkları belirtildi.

Kulübe değil, yapanlara
Kimliği (şimdilik) belirsiz şahsın iddialarının ispatlanması durumunda nasıl bir yol izleneceği ve Fenerbahçe'ye verilecek cezanın neler olabileceği konusunda çeşitli görüşler ortaya atılırken, kulübün kendisinden çok, yapan ya da yaptıranlara ceza verilmesi düşüncesi ağırlık kazandı. Hatırlanacağı gibi o sezonun son maçında Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Samsunspor'u 3-1 yenmiş ve şampiyonluğa ulaşmıştı.

piyanist

Şimdi Peki Ya Kaybolan Puanlarımızın Hesabını Kim Verecek.Allah Belanızı Versin.Yeter Yaaa bizi bu Sene Küme Düşürdüler Biz Düşmedik

Hadi O Zaman Federasyon Erkeksen Feneri Ligden Düşür.Juventus Nasıl Düştü.Düşür Sende Deniziliyi Feneri.Ama Yok Gidin karnınızı Doyurun.Sinirden Ellerim Titriyor.

Tuğberk Kardeşim Bide O ******* Fener Bayrağını Kaldırırmısın Ordan Sinirlerim Bozuluyo İyice

RenTinRen

:D aman 1 gün sonra unuturuz gider fb-samsun maçına kadarda gitmeleri gerek yok 1 sene önceki maçları incelesinler şikenin babasını bulurlar ama neyse işlerine gelmio belli

5 sene sonra gazetelerde manşet

SAMSUNSPOR MAÇLARINDA ŞİKE OLAYI
samsunspor 2005-2006 sezonunda haksız yere küme düşürüldü   :D

piyanist

Federasyona Dava Açalım Mı?Yada Fenere Ne Bilim Ben Bi Yerlere Açalım işte ya

Bu Meseler Niye 5 Sene Sonra Çıkıyo Bende Anlamadım.Yapanın Yanına Kar Kalması içinmi?

Neydi o Maç Be.Maçtan Önce Fenerlilerle Kavga Etmiştik.Bende Cop Yemiştim.Adamlar Tuvalet Taşlarını Söküp Attılar.Hakanı Hastaneye Kaldırmışlardı.Maç Başladı Dk 25 Ali Akdeniz Ceza Sahasının Dışından Bi vurdu 1-0 Bizde bulunduğumuz Kale Arkasından öbür Kaleye Bağırıyorduk.Ve Cimbom Ve Fener Diye.İyide Karşılık Alıyorduk.o Maçın hazırlığına Bir Gün önceden Başlamıştık.Ben Bafradan Maça 2 Gün önce Gelmiştim.Cuma Akşamı çiftliği Kapattık Trafiğe.Emniyetin Önüne Gittik bağırdık Emniyet Feneri Bize Teslim Et Diye. Fener Yenmişti.Şehir klubünde Şampiyonluk Eğlencesi Yapacaklardı.İstihbarat Sağlam Yerden gelmişti.Yapamadılar O Gün Eğlenceyi.Hiç Yaptırırmıyız Y.Ziya Amcam Stadı Olduğu Gibi Şehir klübünüde Vermişti.Ama Ertesi Sene Müslim Canın Attığı Golle 1-0 Yenmiştik.Offf Offf İnşallah Yine görecez O Günleri.

Tribün_ali

şimdi hiçbirşey olmaz aradan kac yıl gecmiş nerde bunu takip edecek güçlü basın zaten basın ist yalakları ne diyelim yapanlar utansın inşalah yapanlar cezasını bulurlar

ozkan17

AllydeenleaR

haberi görünce hiç şaşırmadım nası olsa alıştık her sene yapılan şikeye

piyanist

Alıntı yapılan: "AllydeenleaR"haberi görünce hiç şaşırmadım nası olsa alıştık her sene yapılan şikeye

Benim Anlamadığım Niçin 5.5 Sene Sonra Çıkıyo bunlar Piyasaya.

hasselbaink

neyi niçin yorumladığınızı anlamadım. beyler, şike tek taraflı olmaz. basın burada fener kadar bizi de suçluyor. siz de tutmuş, cezasız kalmasın bilmemne diyorsunuz. Ne şikesi kardeşim?

Ununu elemiş, eleğini asmış bir Samsunspor gayet iyi mücadele etti o gün. 1-0 da öne geçtik ve barebaerlikte bile fener şampiyon oluyordu. kaldı ki bizim için kimin şampiyon olacağı önmli değildi. önemli olan onurlu bir top oynamktı.

Bakın burası önemli - Zaten bilet fiyatları çok yüksekti ve bizim yönetim -niye şike yapsınki? alacağı hasılatı aldı. ( Yanlış hatırlamıyorsam, maraton 25, kapalı 50 idi. ) Bizim biletler ise 2 lira falandı. ( Yani, bir devrelik hasılat neredeyse bir maçta toplanmıştı.) -

haberi fanatik yazmış desem ciddiyetini anlarsınız herhalde. m.ali erbil ne kadar ciddi bir adamsa fanatik de o kadar ciddidir.

piyanist

Alıntı yapılan: "canikli"neyi niçin yorumladığınızı anlamadım. beyler, şike tek taraflı olmaz..

Aslında Bu Konular Hassas hemde çok Hassas.Yanlış Yorum Yada Yanlış Anlaşılmalar Olabilir.Geçen Sezon V.Manisa-Samsunspor Karşılaşmasını Hatırlıyoruz Galiba.hakem Rezaleti Vardı.Kayserispor Maçı Yada.Benim Demek İstediğim Bu Tür şike Olmuştur Yani Hakem Satın Alınmıştır.Samsunspor Onuru Ve Grurundan Samsunspordur.Yönetimin (Mr.Y.Ziya Yılmaz Ve Arkadaşları) O Gün Tribünleri Fenerbahçeye Vermesi Yanlıştı.İsterse Fener Uzay Takımı Olsun Beni ilgilendirmez.Çünkü bu Stad Bizimdir Bu Şehir Bizimdir.Zaten O Gün Tepkimizde ondan olmuştur (Maçtan Önceki Olaylar)Ben Kesinlikle Samsunspora inanıyorum Kesinlikle şike Şaibe yapmaz.Çünkü Formasında Atatürkü Taşır.Eğer Öyle Bir Şey olduysa,Y.Ziya Yılmaz Zamanında onlarıda cezalandırmak Bu Şehrin boynunun borcu olsun.Çok Kötü Şeyler Olur.Çünkü ONURLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ.Bunu Tüm Samsunspor taraftarları Bilir.Biz Kümeye Düşdük.Ama ŞEREFSİZ DENİZLİSPOR Gibi SÜper Ligde Kalacağıma ONURLU BİR SAMSUNSPOR Olarak Kümeye Düşerim Bin Kat Daha İyi.Bu Konular Çok Hassas Kesinlikle Birbirimizi Anlamadan Yorum Yapmayalım.

Saygılarımla

körfez55

ya arkadaşlar şikenin yapıldığını herkes biliyo yada tahmin ediyo..geçen senede bizi düşürdüler..yani şaşırmadık.

jean

acildigi gibi kapanir bu konu turkiuyede sike oldugunu sanki kimse bilmiyor boyle gider bu

cuneytavar55

BU konuyu yaklaşık 2 hafta önce KLASTV de dile getirmiştik.Kemal taş ile birlikte.isterseniz sizi o yıllara götüreyim hatta maçtan 1 hafta öncesine.
KANAL S de yayınlanan spor55in konuğu rahmetli eski hakem yılmaz özkaraduman günlerden yanılmıyorsam pazartesi programda  bu karşılaşma konuşuluyor.O sırada sehirde stadın tamamının fenere verileceği konusu konuşuluyor.
Bende programa telefonla katılarak bu durumun kabullenemez bir durum olduğunu bunu yapanların SAMSUNSPORUN altında EZİLECEĞİNİ maraton tribünün stadın namusu olduğunu vs vs vs belirtikten sonra atilla reklam alacağını belirterek telefonla görüşmemi noktaladı.
REKLAM ARASINDA atillayı TEKRAR ARADIM ve konuşmamın bitmediğini söyledim.
Bana verdiği CEVAP İLGİNÇTİ:cüneyt BU İŞİ FAZLA KURCALAMAYIN ankaradan az önce telefon geldi.stadın HEMEN HEMEN  tamamının fenere verildiğini söyledi.
Maç içinde ve sonunda yaşananları anlatmama gerek yok.
AYRICA y.ziya yılmaz yaptığı açıklamada bu maçtan 200 milyar gelir geleceğini belirtsede SAMSUNSPORUN O MAÇTAN ALDIĞI SADECE 100 MİLYAR.
KAYIPLARI İSE BENCE BU kulübü taraftarlık bazında en az 10 yıl geriye götürdü.o maçtan sonra SAMSUNSPOR taraftar cemiyeti kapandı.
DÜşünün arkadaşlar bu cemiyetin kapalıda kombineleri var ve y.ziya yönetimi bu yerlere fenerlileri oturttu.
Ne söyliyim ogün o maç SAMSUNSPOR KULÜBÜNÜN VE TARAFTARININ EN KARA GÜNÜ İDİ.
BUNU GERÇEKLEŞİTİREN İSE Yusuf ziya yılmaz yönetimi.
                       saygılarımla

cüneyt avar
                 SAMSUNSPOR TARAFTAR TEMS.
                 SAMSUNSPOR TARAFTARLAR BİRL.

Tribün_ali

O MACI HİÇ UNUTAMAM O ZAMAN 13 YAŞINDA ÖLÜMÜNE SAMUNSPORLU NE OLACAK BAŞIMIZDA ADAM GİBİ YÖNETİM OLSAYDI NE O STAD VERİLİRDİ NE BU DURUMLARA DÜŞERDİK

Serkan