27 Mayıs 2001 Fb maçında şike iddiası

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 November 2006, 13:47:08

« önceki - sonraki »

jean

o macta birsey olduguna ben inaniyorum bastan belliydi 1-0 one gecmemiz formalite icabiydi bence kazansak bile elimize birsey gecmicekti yinede baskanin stadin cogunu fb ye vermesi samsunspora hainlikti

hasselbaink

Alıntı yapılan: "jean"o macta birsey olduguna ben inaniyorum bastan belliydi 1-0 one gecmemiz formalite icabiydi bence kazansak bile elimize birsey gecmicekti yinede baskanin stadin cogunu fb ye vermesi samsunspora hainlikti

kardeşim biz o gün stattaydık sen maçın tamamını seyrettin mi de konuşuyorsun? bizimkiler Fenerden aşağı top oynamadılar  başkan zaten 25-40 milyondan fenerlilere bilet satarak alacağı parayı almış ayrıca niçin böyle birşeye lüzum görsün.

jean

Alıntıkardeşim biz o gün stattaydık sen maçın tamamını seyrettin mi de konuşuyorsun? bizimkiler Fenerden aşağı top oynamadılar  başkan zaten 25-40 milyondan fenerlilere bilet satarak alacağı parayı almış ayrıca niçin böyle birşeye lüzum görsün

ben o senesi daha burya yani fransaya gelmemistim aca sabah saat 10 da girdim yani macin tamamina baktim ilk dakikalarda dedigin gibi oldu iyi onadik ama bunlar proje isi atacan supohe uyandirmican ve yiecen gerce yinede almazdk o maci istesek

hasselbaink

Jean, lafı uzatmaya gerek yok; sen o maçı sattık mı diyorsun? Neye dayandırıyorsun bu tezini ve nedir anlatmaya çalıştığın? Evet ya da hayır!

timofte

2000-2001 sezonundaki son maçımız olan fb karşılaşmasının Lig Tv'de tekrarını izleyememiştim ama internete yüklenmiş olan maçın ilk yarısını indirip izledim. Maraton tribünün İstanbul takımı destekçilerine verilmesi nedeniyle maç öncesinde yaşanan büyük boyutlu olaylar tekrar yayınında yoktu. İlk yarıdan dikkate değer bulduğum anları fotoğraf olarak koyuyorum..

Maraton tribüne yerleştirilen İstanbul takımı seyircileri..

Maçın başlamasıyla birlikte tahliye edilen, iki takım taraftarları arasında olayların çıktığı bölüm.

Ali Akdeniz'in attığı golle öne geçmemizin ardından Samsunspor tribünleri.

Golümüzden sonra şeref tribünü. Başta yeni otogarın sarı lacivert renklere boyanması, ve bu maçta tribünlerin rakibe satılması olmak üzere birçok konuda hoşlanmadığım Y.Ziya Yılmaz'ı bu görüntü açısından yine de olumlu buldum. Her ne kadar maç öncesinde Samsunspor taraftarının kendisine gösterdiği büyük tepkinin bu duruşta etkisi olduğunu düşünsem de..

Attığımız golden sonra son olarak Teknik Direktör Yücel Uyar.

Samsunspor tribününe asılmış en anlamlı pankartlardan biri olarak bulduğum :
"Babamdan kalan tek mirassın Samsunspor" pankartı için de son olarak bu resmi ekliyorum..

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "timofte"

Samsunspor tribününe asılmış en anlamlı pankartlardan biri olarak bulduğum :
"Babamdan kalan tek mirassın Samsunspor"

Konuşulanları bir tarafa bırakacak olursak ve sadece Samsunspor'u konuşacak olursak bu son resimdeki pankart Samsunspor'u özetlemeye yeter diye düşünüyorum.Bu miras öyle bir miras ki sahipleri oldukça fazla ama bunun diğerlerinden öyle bir farkı varki Samsunspor mirasına samimiyetle sahip çıkmak isteyenler kendi adına çıkar elde etmek için değil yine Samsunspor'un kendi öz çıkarlarını düşündükleri için ona sahip çıkmaktalar.Amaç "kişisel rant değil ortak rant için çalışmak."