Tanju Çolak Hakkında

Başlatan HIRÇINLAR, 19 September 2006, 11:19:00

« önceki - sonraki »

HIRÇINLAR

hasan şengünün göreve gelmesiyle beraber tanju çolağın takıma yaptığı transferlerin zamanı aynı.
şengün görevdeyken oluşan transferleri tanju yaptı açıklamaları ne enteresandıki hasan hocanın adeta sonunu hazırladı.
bizim anlıyamadığımız ise madem transferleri tanju yaptı,neden levent erişi getirdiler.levent hocanın takım hakkında hasan şengünden fazla bir şey bilmediği gerçek.O zaman neden tanjuyu göreve getirmediler.Olan her zaman olduğu gibi SAMSUNSPORa oluyor.Tanjunun her kötü sonuçtan sonra yaptığı     açıklamalarını samimi bulmuyoruz.SAMSUNSPOR sayesinde gündemde olduğu gibi hem takım kötüye gidiyor,hemde SAMSUNSPOR için hiç bir adım atmıyor.

gyuksel55

tanju kendi takımıyla ilgilensin bıraksın samsunsporla uğraşmayı

supporter

Ben Tanju'nun konuşmasını dinledim, son derece heyecanlı ve samimi buldum kendisini. kişiliğini sevmeyenlerde var ama esasında camiayı heyecanlandıracak, hareketlendirecek bir isim. ama dere geçerken atı değiştirmek şu an uygun olmaz. Eriş hoca da sert mesajlar vermeye başladı. bir şekilde gereken yapılacak diye bekliyoruz.

bu böyle devam edemez.

Tribün_ali

bırakın şu samsunu satanı zamanında bizi şampiyonluktan etmiş büyüklerimin anlattıgı kadarıyla

KotuCocuk55

hakkaten yaa,bu adamı futbol camıası galatasaraylı tanju olarak biliyor,sohretler macında gs forması gıyıyor,orda kımse kendısını takmadığı için,şimdi samsunsporlu oldu,sen git kendi takımınla uğraş tanju efendi!

MeL_55

gitmesiyle tancu coook iyi yapti celil gibi PARA KAZANMAYA !! samsunspor oyuncularina para vermiyor !!!
elimizdeki ilhan tümer celil tancu..... böyle iyi oyunculari niye elimizde tutamiyorz ?? para vermiyorlar!!!  

simdi samsunspor bana senede 350,000$ verse
galatasaray sende 1,000,000$ verse

SEVE SEVE GIDERIM

bodensee55

kral tanju rahat ol eninde sonunda bu takim sana teslim edilcek..ve ligin tozunu dumanini attiracaz.....seni cekemeyen ölsün....basiretsiz bes para etmeyen adamlara guvenin ....

cem and naz55

Serkan

tanjumuu bırakın allaha aşkına sahtekarın en işi var  smasunsporda

bodensee55

ulan o sahtekar da digerleri cok mu iyi bi bok..onlar  bok herifin önde gidene ertugrul arica saban vs vs vs .....efsane bi gün geri dönecek

Tribün_ali

ne ya kardeşim bırakın şu tanjuyu yakın dostunuz mu ne ne savunuyosun adamı

bodensee55

yok yanlis avukatiyim ben

Tribün_ali

veis

tanju olsun yok olmaz emin olsun yok olmaz ya biri bu işi çözsün çok karmaşık durumdayız.kim olursa olsun böyle gitmez tanju eriş hocanın lafları çok yanlış diyor eriş hoca ben öyle bişey demedim diyor pembe dizi olduk artık kim ne söylese inanır olduk.dobi hasan bu takımın başına geldiyse tanjuda gelsin.

Tamer55

hasan şengül olduysa tanju da gelsin benim tahmini futbolcularda onu istiyor