Tanju Çolak Hakkında

Başlatan HIRÇINLAR, 19 September 2006, 11:19:00

« önceki - sonraki »

bodensee55

eminim mi tanju kabuklu olsaydoi ya da tanjov olsaydi ..hepiniz ona sahip cikardiniz.,..sanki turkiye temiz temiz insanlardan kurulyumus ki ..krala sahtekar diyorsunuz ulan daum kokainci....sesiniz ona niyor cikmiyor cok basit o kabuklu ondan......

O.YILMAZ

Tanju bu takımın efsane oyuncularından birisi. Neden satıcı veya sahtekar gözüyle baktığınızı anlamış değilim. Ya ben birşey bilmiyorum ya da siz benden fazla biliyorum.

Tanjunun bu takımı satıpta gitti die birşey yok. Gönderildi...

Ben onun düşüncelerinin çoğunu doğru bulan insanlardan biriyim.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "O.YILMAZ"Tanju bu takımın efsane oyuncularından birisi. Neden satıcı veya sahtekar gözüyle baktığınızı anlamış değilim. Ya ben birşey bilmiyorum ya da siz benden fazla biliyorum.

Tanjunun bu takımı satıpta gitti die birşey yok. Gönderildi...

Ben onun düşüncelerinin çoğunu doğru bulan insanlardan biriyim.

tanju colak samsunsporun belkıde tarihinde tek olacak şampiyonlugun galatasaray a gitmesine neden olmuştur.zaten hemen akabinde de savaşla birlikte galatasaraya transfer olmuştur.
hiç bir ortamda ben samsunluyum samsunsporluyum dememiş sadece samsun da oldugu yada samsunluların oldugu ortamda samsunlu oldugu soyleyen bırıdır.

Tribün_ali

samunu satanı bizde satarız

HIRÇINLAR

bu takım tanjuya kalmamalı

HIRÇINLAR

Alıntı yapılan: "HIRÇINLAR"bu takım tanjuya kalmamalı

HIRÇINLAR

HIRÇINLAR

her zaman her yerde en büyük SAMSUNSPOR[/img][/url]

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "bodensee55"Dostum o sahtekar da digerleri cok mu iyi bi bok..onlar  bok herifin önde gidene ertugrul arica saban vs vs vs .....efsane bi gün geri dönecek

Tanju hakkındaki düşüncelerin sana aittir diyecek bişey yok.Ama diğer kötü diye tabir ettiğin teknik direktörlerin içinde Şaban Yıldırım'ın da adını vermiş olman Samsunspor taraftarına kulüpten ayrılırken tek söz etmeyen "Taraftar tepkisinde haklıdır" diyen bir kişiye hakaret olarak sayılır.Çünkü herkes bilirki Şaban hoca takımda başarılı olmasa bile diğerleri gibi giderken taraftara suç bulmamış onları haksız göstermemiştir.samsunspor.biz siteside kendisine teşekkür amaçlı bir yazı yayınlamıştır.Göstermiş olduğu kişilikten dolayı  Şaban Yıldırım'a tekrar teşekkürler.

Forvetim

Kendisine çok kaliteli bir futbolcu olduğu için sempati duymak istiyorum ama, bizi tarihimizde elde edeceğimiz tek Şampiyonluktan ve Anadolu kulüpleri içinde Şampiyon olmuş tek takım olmak sıfatından yoksun bıraktığı için de maalesef sevmiyorum. Ligi son haftalara kadar lider götürüp te son 2-3 haftada gs ye bırakıp milyonları kahretmenin bedelini inşallah Allah katında öder. Ben hakkım varsa helal etmiyorum.

Amsterdamli

Beyler bende genel anlamda sizler gibi dusunuyorun. Tanju Samsunsporu sampiyon yapabilecekken Galatasaraya gitmistir. Sonraki yillar hic Samsunspor ile ilgilenmemistir bile. Ancak su varki daha Samsunsporda oynarken ben hastasiydim hatta Istanbula gittikten sonra bile ozamanlar cocuk ruhu ile onu bir idolum olarak goruyordum. Tanjuya karsi yinede asiri bir kin duyamiyorum bu nedenlerden dolayi. Teleligde mesela onun sayesinde Samsunspor dakikalarca ve genis bir sekilde ele aliniyordu. Tanjuya kizsakta bu onun sayesinde oluyordu. Tabi sonra bir Trabzonlu olarak Trabzonsporun durumuna uzuluyorum dedigi zamanda yine cilgina donuyordum.

Iste Tanjuya karsi boyle karmasik duygular icerisindeyim. Ancak ben sizlerden sunu ogrenmek istiyorum. Tanju bu takimda herhangi bir gorev ustlenecek olsa ve ciddi bir katkisi olup basari getirebilecekse bunu kabul etmezmisiniz?

Diyelimki futbolcu olarak degilde yonetici, baskan, menejer, futbolcu subesi sorumlusu veya antrenor olarak bu takimi Superligde zirveye oynatmayi basarabilecek. Buna karsi olurmusunuz? Ozaman yinemi istemezsiniz?

Biliyorum aranizda kim Tanjumu bunu yapacak diyenleri duyabiliyorum ancak bunu bende onceden kestiremiyorum o yuzden kesin bir tavir takinmak dogru olurmu?

Futbol camiasinin icini disini bilen, bu camiada dostlari olan birisi bunlari Samsunspor lehine kullanamazmi!

Forvetim

Amsterdamlı kardeşim yazında paylaştığım ve katıldığım yönler var, aslında geçmişini affettirmenin ve herşeyini borçlu olduğu Samsuna ve Samsunspora vefa ödemenin bir yolu da bu olsa gerek. Ne hocalar gördük bi de Tanju olsun bakalım diyesi geliyor insanın, neden olmasın? belki gerçek anlamda faydalı olur, o da kendince borçlu hissediyor ki bu borcunu hiç birşey beklemeden birşeyler yaparak ödemek istiyor. Bence şans verilmeli eğer Eriş hoca başarısız olursa. Belki bu taraftara kendini yeniden sevdirir. Belki eski Samsun ruhunun tekrar canlanmasında başrol oynar, belli mi olur. Nihayetinde o da Müslüman Türk evladı ve çok iyi bir futbolcu, yunanistandan gelmedi ya buraya. Benim o nu affedemediğim yönü, bizi çok yaklaştığımız bir noktadan birden bire geri atmasıydı, olduk dediğimiz Şampiyonluğu rüyada görmemize sebep oldu ondandır. Bizi oralara kendi getirdi ve yine kendi geri götürdü. O kadar emek heba oldu. Aradan çok uzun yıllar geçti ama zaman mekan belli olmuyor işte milyonların o nu affedeceği tarih de geliyordur belki ne dersiniz.

bodensee55

burda bi kac kisinin tanju satti bizi sampiyon olamadik hikaysei artik iyicene boku cokdi ,.,,bunu kisiye mal etmek cok basit.... oyle bi sey yok....samsunsporun arkasi saglam olmadi icin sampiyon olamamisdir...mentesoglu hafif kaldigi icin sampiyon olamamisdir....-guc olmadigi icin....gucumuz o kadar dir...hep ayni hikayeyi okumayin kacinci baski....adam sanki sey tek sorumlu....ozaman ali tanriyar ...dolap çevirmisdir  hasbi agaya o da vermisdir...olay bundan ibnaret dir.......krala bok atmayin...pesine kosun ..yalvarin...o bizi firlatir yukariya sampiyonluga oynariz..hem kral kesik deeel digerleri gibi

Buradaki mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için düzenlenmiştir.
Bodensee açıkça hakaret ettiği için 5 gün no-post.

Forum yönetimi.

hasselbaink

Tanju Çolak megalomandır. Yakından tanıyanlar bilirler. Gelişmeye kapalı, fazla düşünmeden iş yapan bir adamdır. Vakt-i zamanında kendini Samsunsporun üzerinde görmüştür. İstanbul'a gitmek hakkıydı belki ama her gidişin bir adabı olur. Ayrıca ben onun takımı satmasında ,bilmemneyinde değilim. Tanju iyi bir golcüydü o kadar başka da bu takıma sağlayacağı bir fayda olduğuna inanmıyorum.

İstanbul'daki gazetecilere sorun Tanju'yu; neden bu aralar Samsunspor saplantısı var! Çünkü ne GS'li Tanju olabildi ne de FB'li. Bu camialar reddediyor onu ve o da yüz bulamadığı sevgililerinden ötürü bir zamanlar terk ettiği ilk aşkına kur yapıyor. Arada bir Trabzon'a pas atıyor vs.

Ben onu efsane kadronun 10 numası Tanju olarak hatırlamaya çalışıyorum -ki imzamda da o kadro var. Bu saatten sonra da Samsunspor'a vizyon katacağına falan inanmıyorum.

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"tanju colak samsunsporun belkıde tarihinde tek olacak şampiyonlugun galatasaray a gitmesine neden olmuştur.zaten hemen akabinde de savaşla birlikte galatasaraya transfer olmuştur.
hiç bir ortamda ben samsunluyum samsunsporluyum dememiş sadece samsun da oldugu yada samsunluların oldugu ortamda samsunlu oldugu soyleyen bırıdır.

Uzaklara gitmeye gerek yok. 20 Eylül 2006 Çarşamba Halk Gazetesi