Celil Sağır'la yollar ayrıldı ..

Başlatan samsunkral, 04 July 2006, 15:55:34

« önceki - sonraki »

samsunkral

Samsunspor Başkanı Mahsar Başoğlu yaptığı açıklamada Celil Sağır ile transfer konusunda anlaşamadıklarını ve bu futbolcu ili karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin fesh edildiğini belirtti.

jean

gitmesine cok uzuldum birazda sevindim her sene ayni hikaye her sene problem yaratiyor gecen sene kampa gelmedi digerleri 1 ay kostu baskan secildigi gun antremana cikti takim dustu sonrada yuzde 50 kapasite ile oynadim diyor der tabi kamp yok koslma yok sanki herkese para veriyorlar buna verlmiyorlar gitsin artik bu kadar naz yeter samsunsporu cok arar serkan kadar olamadi

Shane_Falco

her neyse sanırım artık celil bizim için futbolcu anlamında bitti kendisini hepimiz çok seviyoruz buna şüphe yok ama artık önümüze bakmalıyız kendisini bi gün samsunsporda teknik direktör görmek dilegiylee yolu açık olsun ne diyelim hepimiz üzüldükk

cem and naz55

celil haklı olabilir haklıdır ama bence şu anda şu durumda gitmesi kendisine yakışmadı neyse emekleri için teşekkür ederiz KİMSE SAMSUNSPOR DAN BÜYÜK DEĞİL

bengülü

defol git hersene aynı şeyi yapıyor demekki celil gerçek bir samsunlu ve samsunsporlu olamamış yazıklar olsun celil 3 kuruş için adam kendini küçük düşürürmü celil demek samsunspor süperligde olsaydı gitmezdin yazıklar olsun taraftar senin için sokağa dökülüyor sen hala para derdine düşmüşün ben burda serkan  aykut demekki delikanlı adammış helal olsun sana serkan işte gerçek samsunlu ve samsunsporlu budur ilhan tümer musa ve celil sizi unutmayacağız

bengülü

celil malatyasporda celil malatyasporla anlaşmaya vardı önümzdeki günlerde celil resmi imzayı atıcakmış kaynak :ajanssporda

mehmet yılmaz

Son yorumu okuyana kadar Celil'in gitme isteğinin son derece normal ve anlaşılabilir olduğunu düşünüyordum. Neticede kalmak da gitmek de insanların kendine kalmıştır.

Şayet gidecekse hizmetleri için teşekkür etmek gerekirdi.

Ancaaak!..

Eğer Celil gerçekten de Malatyaspor'a giderse çok büyük bir ayıp etmiş olur. Tamam, Süper Ligde oynama arzusunu bir yere kadar mazur görebilirdik lakin Lig A'da ve bilhassa da Malatyaspor'da oynayacak olması herşeyden evvel beni yaralamıştır.

Şöyle bir örnek verelim; nişanlınız sizden ayrılmak istiyor; olabilir bu... Ama sizden ayrılıp gidip sizin hasmınıza ya da sizden daha olumsuz birine varıyor...

Demek ki gitmekten çok nereye gittiğin de önemliymiş.

Fikrimi halen koruyorum; Celil elbette gidebilir ama gittiği yer bizce çok önemli!

Ha, bu durum onu hain falan da yapmamalı; o da ayrı bir mevzu.

AllydeenleaR

eğer malatyaya gittiyse buraya hiç gelmesin
samsunspora başkan olacakmış
bu zaman kadar samsunspor dan aldığı paralar haram zıkkım olsun  :x  :x  :x

AllydeenleaR

celili savunanlar bana açıklayabilir mi en büyük samsunlu olduğu iddaa edilen celilin bizim düşmanımız malatyaspor a gitmesini ???

bengülü

Alıntı yapılan: "allydeenlear"eğer malatyaya gittiyse buraya hiç gelmesin
samsunspora başkan olacakmış
bu zaman kadar samsunspor dan aldığı paralar haram zıkkım olsun
allah belasını versin kürtlerin(nasıl olsa celil de artık kürt)  :x  :x  :x

şu anda ben şoktayım kardeşim gideceksen süper lige git sana kimse kızmaz ama malatyaspora gidersen sen bittin artık celil samsuna gelme derhal sahil yolundaki cafenide kapat git yazıklar olsun bana gönderdiğin formayıda celil yazılı yeri sökeceğim yazıklar olsun

kadir55ist

selam
gidebilir ama bizi üzen bir rakibe gidemez.
malatya maçından sonra yüreğimiz yandı samsunumuz ligden düştü taraftarımız canını zor kurtardı sen samsunu para için bırak ve malatya ya ha
yazıklar olsun ...

MeL_55

bengülü

ben celile tepki email attım sizde atın işte email adresi celilsagir@hotmail.com haydi samsunsporlu arkadaşlar tepkimizi gösterelim

MeL_55

AllydeenleaR

bende yazdım ama yaptığı çok büyük ayıp sanki o hiç buraya gelmeyecek belkide ertuğrul gibi ailesini burda bırakıp sadece kendi gidecek Bizi üzen malatyaspor gibi pis bir takımla gelmesi
isterse amatör lige gitsin ama diyarbakır malatyaya gitmesin