Celil Sağır'la yollar ayrıldı ..

Başlatan samsunkral, 04 July 2006, 15:55:34

« önceki - sonraki »

sezer-55

Gidenler gider kalan sağlar bizimdir.Celil nereye giderse gitsin gittikten sonra malatyaspora gitmiş yahutta başka bir takıma gitmiş hiç fark etmiyor Allah yolunu açık etsin.Bize bu saatten sonra genç futbolcular lazım yaşı 34 olan futbolcular bu saatten sonra samsunspora hiçbir şey vermez.Benim kişisel görüşüm celile samsunspora yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek.Bize genç celiller lazım.samsun ve samsunspor için hayırlı olsun.

Amsterdamli

Sadece genc oyunculardan kurulu hicbir takim basarili olamaz. O genclere abilik yapacak, gerektigi yerde sirtinda tasiyacak, hatasini duzeltecek, tecrube kazandiracak ve en onemlisi SAMSUNSPOR RUHUNU asiliyacak adamlarda lagzim.

Bunu Celil´den en iyi kim yapabilirdi.

Daha ortada Malatya ile resmi bir anlasma yok, hemen Celil´e bukadar yuklenmenin anlami ne??

Sonra haber dogru cikmazsa pisman olmayacakmisiniz bir Samsunsporluya bu sekilde davrandiginiz icin? Senelerdir Samsunspor kendi degerlerine sahip cikmiyor diye laflar cikiyor. Malesef bu laflar dogru laflar. En guzel ornegini su an sitede Celil´í bir cirpida silenler veriyor. Bu sekilde Samsunspor nasil mazisi olan bir kulup haline gelecek sorarim size. Biri gelir biri gider mantigi ile hicbir yere varamayiz.

Bu insanlar futbolu biraktiktan sonrada bize hizmet edecek kisiler veya baska memleketlere gittikleri zaman Samsunspor´u temsil edecek kisiler.

Sunu soyleyeyim sayet Celil Malatyaspora giderse bende bunu kesinlikle kabul edemem. Gidecekse kendine yakisacak bir 1. lig kulubune gitmelidir ve kalitesini gostermelidirki bizde onunlan gurur duyabilelim.

Celil seneye bu takima baskan olup beni gonderenlerden hesap soracagim demis. Sunu unutmayalim, Samsunspor sahipsiz diye ortaliklara dustugumuz bu zamanlarda sahip cikanlara ve ileride sahip cikacaklara ama su an sartlardan dolayi bunu gerceklestiremeyen insanlari kaybetme yoluna basvurmayalim.

sezgin

celil sevdiğim futbolcu ama son 2 sezondur sezon başlarken hep problem zaten bizi bu futbolcular mafetti bir celil gider bir celil gider ama SAMSUN SPORU bulamazlar

sezer-55

Geçen sezondan beri para olayını kafasından hiç eksik etmeyen,Samsunspor kulübüyle yapmış olduğu görüşmede(15 dakika)maddi anlamda anlaşamayan ve zaten samsunsporu kafasından silen bir futbolcu ne kadar olurda samsunspordaki gençlere abilik yapabilir?Bende celilin futbolunu çok severim ama şu andaki samsunsporun durumu belli diğer takımların verdiği paranın yarısına samsunsporda kalmalıydı diye düşünüyorum samsunsporluluk ruhu bu mu?kaptan gemiyi terk etti diye üzülmüyorum.Herşeyin samsun ve samsunsporumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

FAKİRLİK ANLAŞILIRSA EN BÜYÜK SEVGİ BİLE PENCEREDEN KAÇAR.   Geothe

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Sadece genc oyunculardan kurulu hicbir takim basarili olamaz. O genclere abilik yapacak, gerektigi yerde sirtinda tasiyacak, hatasini duzeltecek, tecrube kazandiracak ve en onemlisi SAMSUNSPOR RUHUNU asiliyacak adamlarda lagzim.

Bunu Celil´den en iyi kim yapabilirdi.

Daha ortada Malatya ile resmi bir anlasma yok, hemen Celil´e bukadar yuklenmenin anlami ne??

Sonra haber dogru cikmazsa pisman olmayacakmisiniz bir Samsunsporluya bu sekilde davrandiginiz icin? Senelerdir Samsunspor kendi degerlerine sahip cikmiyor diye laflar cikiyor. Malesef bu laflar dogru laflar. En guzel ornegini su an sitede Celil´í bir cirpida silenler veriyor. Bu sekilde Samsunspor nasil mazisi olan bir kulup haline gelecek sorarim size. Biri gelir biri gider mantigi ile hicbir yere varamayiz.

Bu insanlar futbolu biraktiktan sonrada bize hizmet edecek kisiler veya baska memleketlere gittikleri zaman Samsunspor´u temsil edecek kisiler.

Sunu soyleyeyim sayet Celil Malatyaspora giderse bende bunu kesinlikle kabul edemem. Gidecekse kendine yakisacak bir 1. lig kulubune gitmelidir ve kalitesini gostermelidirki bizde onunlan gurur duyabilelim.

Celil seneye bu takima baskan olup beni gonderenlerden hesap soracagim demis. Sunu unutmayalim, Samsunspor sahipsiz diye ortaliklara dustugumuz bu zamanlarda sahip cikanlara ve ileride sahip cikacaklara ama su an sartlardan dolayi bunu gerceklestiremeyen insanlari kaybetme yoluna basvurmayalim.

biz celilin gitmesine kızmıyoruz düşmanımız malatya ya gitmesine kızıyoruz

berusa55

eger celil sen malatyaya gidiyorsan..!utanmaz adam!

sezer-55

bırakın bu boş muhabbetleri ya.Gördük ne kadar samsunsporlu olduğunu.

berusa55

ne samsunsporlusu ? gercek samsunsporlu serkandır!celil sen malatyaya haaa!yazıklar olsun sana!geldiğin de sana da hosgeldin yaramaz adam!malatya gel MALatya!!

supporter

AlıntıSenelerdir Samsunspor kendi degerlerine sahip cikmiyor diye laflar cikiyor. Malesef bu laflar dogru laflar. En guzel ornegini su an sitede Celil´í bir cirpida silenler veriyor. Bu sekilde Samsunspor nasil mazisi olan bir kulup haline gelecek sorarim size.

Bence de perde arkasında neler olduğunu tam olarak bilmeden Celil'e bu derece yüklenmek yanlış olur. Elbette gittiği takım Malatyaspor olursa bu ona yakışmayacaktır.

Ama Celil'in gitmesini yöneticiler de istemiş olabilir. Celil'e olan kulüp borcu 500 milyarı geçmişti diye biliyorum. Yöneticiler hem geçenlerde yaptığı açıklamalar, hem yaşının ilerlemiş olması nedeniyle bu borcu da aradan çıkarmak isteyebilirler.

Değerlerimizi bu kadar kolay harcamayalım. Hele de gittiği takımın neresi olduğunu daha görmeden...

MeL_55

İkinci Lig (A) Kategorisi'nde mücadale edecek Samsunspor'da tecrübeli oyuncu Celil Sağır'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi..

Sözleşmesinin feshedilmesi nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Celil Sağır, kulüp ile yollarını ayırmasında birçok neden bulunduğunu, bundan sonra kendisine en iyi teklifi götüren kulüpte futbol oynamaya devam edeceğini söyledi.

Sağır, 14 yıllık futbol hayatında Samsunspor'a manevi anlamda da katkı da bulunduğu ifade ederek, ''Bu kulüpte futbol bilgisi olmayan bir çok kişi var. Kulübü ticari yönden kullanan insanlar var'' diye konuştu.

COK ÜZÜCÜ BIR HABER  :cry:

berusa55

görüyoruz kardesim herkes görüyor kimin samsunsporlu olduğunu!
hem de malatyaya gidiyormus ! eger dogruysa yazıklar olsun!!!

ngonge

ben de celil in samsunsporluluğundan şüphe etmiyorum. zaten yönetimle sorunları olduğunu dile getirmişti, gene hemen hemen aynı yönetim seçilince gitmesi çok normal. yolu açık olsun, inşallah iyi bir takımda kariyerinde devam eder ve bizi gururlandırır.

AllydeenleaR

bence celil in savunulacak tarafı yok samsunspordan ayrılabilir hatta ben gönderildiğini düşünüyorum ama malatyayla anlaşması samsunspora yapılmış büyük bir ihanettir.Sanki hiçbir süperlig takımı celili istemiyor ve üstüne malatya ya gidiyor
haberler doğru mu bilmiyorum ama bütün gazeteler internet siteleri celil in malatyayla anlaştığını yazıyor

dr_ahmet

Celil'in yönetimle ilgili fikirlerine katılıyorum. Yıllardır kuruttular takımı da taraftarı da lakin Malatyaspor'a giderse onu affedemem. Zaten Malatyayla önümüzdeki sezon Samsunda bir hesabımız var... Ulan olacak iş değil ya sen samsunda oyna malatyaya karşı malatyada canını zor kurtar, bir sonraki sene malatyada oyna samsunda canını kurtarama:) Yazık oldu celilime...

34 SS 1965

dun celılle msn de konusma fırsatı oldu ve gercekten celıle de hak vermek bız taraftralara yakıs aslında yaoacağı bısey yok ve konusmaları sızlerede sunuyorum

Ik hou van jou:
selam abı
Ik hou van jou:
abı malatya olayı
Ik hou van jou:
gercek mı
celil:
malatya
celil:
yok
celil:
varda ben 1.lig istyrm
Ik hou van jou:
ok abı zaten senın gıı bı ınsan ıkıncı lıge tranfer oloacksa yazık olur
Ik hou van jou:
sende haklısn
Ik hou van jou:
onca olnlardan dolayı takımda durmamk senın de hakkın
celil:
ne yapalım
celil:
işte hayat bu
Ik hou van jou:
hayat bu abı ıstediğin takım da oynamak seın en doğal hakkın abı
Ik hou van jou:
ama tartaftarı da dusunmek sızın elınızde
Ik hou van jou:
adnan trabzona gıttı
celil:
55 gıyecem nereye gıdersem
Ik hou van jou:
sızlere de bu yakısır abı
Ik hou van jou:
fenerdeykende grurrumuzdun
Ik hou van jou:
serkan abı de gs deyken 55 kadar guzel bı goruntu yooktu
Ik hou van jou:
adnan olayı cıddı oldu mu pekı abı gıttımı
celil:
evet
celil:
herzaman kardeş
Ik hou van jou:
saol abı
celil:
sizlerde hakkınızı helal edın
Ik hou van jou:
helal olsun ama abı bız taraftarları hıc bır zaman unutmayın abı
celil:
asla
Ik hou van jou:
bırgun domnup tekrar geleceğinız yer tekrar samsun olsun abı
celil:
eyvallah
Ik hou van jou:
senın ss programında yaptığın acıklama da bı lafın vardı bırgun baskan geleceğım
Ik hou van jou:
ınanıyorum kı abı
Ik hou van jou:
eğer gerceklesırse bu haylın cok ısler yapacağına bız taraftarlar ınanıyoruz
celil:
evet
Ik hou van jou:
bız heryerdeyız abı sonuna kadar destkcınız ama keske takımda kalsaydın daha ıyı olurdu bu takımın sıze ıhtıyacı var bu sen cıkamazsak super lıge sonumuz cok kotu oabılır bız erzurum gıbı bı vanspor gıbı olmak en buyuk korkumuz abı
celil:
o zaman o çok b ilenlere soracaz hesabımızı hep birlıkte optum
Ik hou van jou:
oldu abı
Ik hou van jou:
muhabetın ıcın saol
Ik hou van jou:
onun acık olsun abı
Ik hou van jou:
hersey gonlunce olsun doğru kararların la bızı kendıne kusturme abı
Ik hou van jou:
yolun acıık olsun