Adnan kaldi ve Aydin Yildirim Samsunspor'da

Başlatan cagdasahmet, 22 June 2006, 22:28:40

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

Samsun Erciyesli Aydın'ı aldı
İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisinde mücadele edecek Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Kayseri Erciyesspor'lu Aydın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve bazı yöneticilerin katıldığı imza töreninde Gaziantep Belediyespor'da kiralık oynayan Kayseri Erciyessporlu savunma oyuncusu Aydın Yıldırım'ı bir yılı opsiyonlu 2 yıllığına renklerine bağladı.

Aydın, Samsunspor'da oynamaktan büyük mutluluk duyacağını belirtirken, kulüp yöneticileri ise transfer çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

kaynak : superspor.com

ayrica Adnan'la da anlasma saglanmis

MeL_55

cok iyi oldu iyi tranferler yapigyoruz

AllydeenleaR

transfer güzel ama alınan adamlar biraz kaliteli olmalı aydını tanımıyorum ama sözü geçen bazı adamlar takıma yarar sağlamaz
serdar özkan tigana oynattı beğenmedi ve cılız
inşallah takımın iskeleti bozulmadan şampiyon oluruz 2.lig de

jean

adnan kalacak diye haber yok ama nerden aldiniz

tuzlalı

FOTOMAÇ Trabzanspor Sayfası

Adnan işi yattı

Uzun süredir Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Samsunsporlu Adnan Güngör, kulübünde kaldı. Genç futbolcunun yakın çevresine, "Samsunspor'u İkinci Lig'e biz düşürdük. Yeniden Süper Lig'e taşımak da boynumuzun borcu" dediği bildirildi.

köprülü

adnan SAMSUNSPOR için çok iyi bir futbolcu kalmasından büyük bir mennuniyet duydum.ikinci liğde daha önce altı kez şampiyon olarak süper liğe çıkan SAMSUNSPOR bu senede şampiyon olacaktır kimsenin endişesi olmasın bu konuda.adnanın kalması işimizi daha da kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum.

oğuzhan55

Yönetimde transfer konusunda kıpırdanmalar başladı.Bu gerçekten sevindirici bir durum.Devamı yeni yönetimle inşallah gelir.Adnan'ın da takımda kalması çok iyi oldu.

jean

vizeyi alamais trabruma gitmek icin vize lazim nede olsa turkiyeden cikacakti kaldigi iyi oldu hizli adamlar lazim 2.ligde bize takim guzel liglmeri bekliyoz artik bakalim

deli 55

adnan eğer kalırsa harika olur.adnan bu takımda yüreğiyle oynayan bir kaç topçumuzdan biri zaten.inşAllah takımımız için hayırlısı neyse o olur

salihcakir

adnan önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin en önemli orta saha oyuncularından birisi olarak adledilecektir. maç esnasında çok fazla mücadele etmesi ve dolayısıyla yıpranmasından ötürü teknik kapasitesini tam anlamıyla sahaya yansıtamıyor olsa da; teknik anlamda idmanlarda gösterdiği performansta etkileyiciydi. bence Suat olma yolunda ilerlemeye devam edecektir.

merkez

taraftara ağlayarak koşan adnan,samsunspor ruhunu üst seviyede hisseden adnan,samsunsporlu adnan takımını bırakıp gitmedi...
ben geleceğimi düşünmek zorundayım demedi başkaları gibi...
işin özü takımını bu zor yolda yalnız bırakmadı...
helal sana adnan,sen adammışsın...

bengülü

adnanın takımda kalmasına çok sevindim gerçekten bizim için bir yıldız ve savaşan futbolcu ADNAN GÜNGÖR

ngonge

bence acele etmemeliyiz. daha somut bir şey yok. adnan kalırsa çok sevinirim ama giderse de üzülmem. o elinden geleni yaptı bizim için.

King Of The North

Adnan kalmış galiba Trabzon 1 milyon doları çok bulmuş şerefsizler ölmüş eşşek alıyorlar sanki.Adnan'ın kalması süper oldu bizi kimse tutamaz artık.

cem and naz55

hocamızın ts den çok istediği tayfun corayı kayseriye vermişler biz adnan karşılığında tayfun cora+1milyon dolar istemiştik tayfun corayı kayserispor a verdikleri için adnanın samsunspor da kalması bu olay dan sonra kesinleşti..