Adnan kaldi ve Aydin Yildirim Samsunspor'da

Başlatan cagdasahmet, 22 June 2006, 22:28:40

« önceki - sonraki »

jean

ulanserefsizler 1 gram bile milliyetcilik kalmamis bu rumlarda kendi bolgenin takimi oyuncu nistiyor senden sen git kayseriye ver ilk yaridada mehmet yilmazi vereceklerdi soz veriler vermediler 5 sene once ordu ile giresun ayni gruptaydi 2? liugde oiyuncu sozu verdiler gittiler vanspora oyuncu verdiler adamlarin ikiside kume dustu kanlari bozuk bunlarin

55samsunlu55

Haklısın Jean. Devre arasında da Emrah ve M.Yılmaz'ı o kadar istedik, birini malatyaya, birini denizliye verdiler. tayfun corayı biz istediğimiz halde kayseriye veriyorlar, bir de utanmadan adnan'ı istiyorlar. Bütün bunların üzerine Adnan Trabzon'a gitseydi gerçekten akıttığı göz yaşlarından da şüphe ederdim.

köprülü

jean trabzonlulara hem rum diyorsun hem miliyetçilik kalmamış diyorsun hem de bölgemizin takımı oldugu için yakınlık bekliyorsun.Cihan imparatoru Fatih Sultan Mehmet trabzonu fethederken torunlarının buraya buraya Trabzon diye hitap edebilecegini bilseydi trabzonun adını degiştirirdi herhalde.trabzona gidersen trabzonluların samsuna ve SAMSUNSPORA karadenizin takımı oldugu için yakınlık gösrerdiklerini görürsün.beşiktaş maçında trabzondaydım dijitürk salonuna gitim SAMSUNSPOR-BJK maçını seyretmek istediğimi söyleyince burası trabzon burada trabzonspor dışında takım tutulmaz dediler beni dövmeye kalktılar samsunlu ve SAMSUNSPORLU oldugumu söyledim kimliğimi gösterdim inandılar bizde samsunsporu seyretmek için burdayız karadenizin takımıdır liğden düşmez inşallah dediler hatta gökhan topu eliyle önüne alıp gol attığında bjk ye ve hakeme sövdüler. istanbul takımı tutmadığım için benden para almadılar hatta 45 yaşında bir adam bana döner bile ısmarladı sonra SAMSUNSPOR hakkında uzun uzun konuştuk Hasbi Menteşoglu dönemindeki SAMSUNPORUN ne zaman gelecegini sordular Hasbi Ağayı bile tanıyorlar.İsmail Uyanıkın geri gelmesi gerektiğini söylediler samsunu kurtarır dediler bende kurtaracak birisi olsaydı takım bu halde olmazdı dedim.ayrıca sözlüm trabzonun beşikdüzü ilçesinden. ben rum diyarı trabzondan değil türk diyarı ve miliyetçi trabzondan kız aldım oraya rum diye hitap etmeniz agırıma gidiyor içinizde trabzonlu akrabası olan çoktur çünkü samsunda trabzonlu çok haliyle kız alıp vermeler kaçınılmaz oluyor. babam beşikdüzüne kız istemeye gidince karadenizin başkentine kız vermekten onur duyarız dediler.evet belki ts yöneticileri bir yamuk yapmış olabilir bunu tüm trabzona mal etmeyin trabzonda karadenizin bir şehridir rumlarla bir ilgisi yok. şimdiye kadar trabzonluların agzından samsun ve SAMSUNSPOR hakkında hiç kötü söz duymadım SAMSUNSPORUN resmi internet sitesinde bile trabzonlu ziyaretçiler çok. samsunlu ve SAMSUNSPORLUYUM karadenizin tüm takımlarına da yakınlığım vardır

jean

kimileri karadeniz miliyetci o yuzden samsun trabzoin rize farketmez de bu futbolda hic imanlari yok bu kitapsizlarin bunuda inkar etmesin kimse

AllydeenleaR

takvim gazetesi

Adnan Trabzon'da

Bordo-Mavililer, prensipte anlaştığı 26 yaşındaki savunmacının bonservisini Samsunspor'dan aldı..

Resmi sözleşmeyi yarın yapacak
Trabzonspor daha önce anlaşmaya vardığı Adnan Güngör için Samsunspor'u da ikna etti. Samsunlu yöneticilerle önceki gece bir araya gelen Bordo- Mavili yöneticiler, 650 bin dolara 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Adnan'ın yarın imza atması bekleniyor.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "allydeenlear"takvim gazetesi

Adnan Trabzon'da

Bordo-Mavililer, prensipte anlaştığı 26 yaşındaki savunmacının bonservisini Samsunspor'dan aldı..

Trabzonspor daha önce anlaşmaya vardığı Adnan Güngör için Samsunspor'u da ikna etti. Samsunlu yöneticilerle önceki gece bir araya gelen Bordo- Mavili yöneticiler, 650 bin dolara 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Adnan'ın yarın imza atması bekleniyor.
bu habere inanmıyorum sadece yalan haber yapan takvim gazetesinde var öyle bir şey olsa sitelere ve bizim yerel gazeteye düşerdi

MeL_55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"
Alıntı yapılan: "allydeenlear"takvim gazetesi

Adnan Trabzon'da

bu habere inanmıyorum sadece yalan haber yapan takvim gazetesinde var öyle bir şey olsa sitelere ve bizim yerel gazeteye düşerdi

yalan yav trabzonspor da bahs edilmeyen konu adnan diye bir transfer yapacagiz diye sölemediler  abim trabzonspor lu da oondan biliyom