Samsunspor Marketler Zinciri

Başlatan politan_55, 27 May 2006, 19:44:12

« önceki - sonraki »

politan_55

BURDAN SESLENIYORUM.İSTER YURTDIŞINDA OLSUN İSTERSE YURTİÇİNDE OLSUN.SAMSUNLU VE SAMSUNSPORLU OLAN TÜM ZENGİN,BÜROKRAT.İŞADAMLARI,MİLLETVEKİLLERİ(SEÇİM YAKLAŞIYOR VERİLEN SÖZLERİNİZİ UNUTMADIK.BİZİMDE CEVABIMIZ ACI OLUR)DERNEKLER,SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI.EMNİYET MÜDÜRLERİMİZ.KISACA SAMSUNLU OLUPDA YARDIM ETMEK İSTEYENLER.HEPSİ BİR ARAYA TOPLANIP BU İŞLER İÇİN GENİŞ ÇAPLI KONSEY KURSUNLAR.

politan_55

ADMİN BU KONUNUN LÜTFEN AMA LÜTFEN ÜSTÜNE DÜŞELİM.SENDEN RİCAM HATTA SİTEMİZDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZDAN RİCAM=YURTİÇİ VEYA YURTDIŞINDAKI TÜM İŞ ADAMLARIMIZIN AÇIK İŞ ADRESLERİNİ,FAKS NUMARALARINI VE ÖZELLİKLE E-MAİL ADRESLERİNİ TEK SATIR HALİNDE TOPLAMANI İSTİYORUM SENDEN.ADMİN.CEVABINI BEKLİYORUM.

kadir55ist

selam,
evet arkadaşlar devir şahlanma devridir. elimizden ne geliyorsa samsunumuz için harcamalıyız.
tüm samsunsluları ayaklandırmalıyız.

jean

kampanya baslasin bizde elimizden geleni yapmaya calisacaz mecbur olarak

politan_55

selam arkadaşlar.sirinler_1965 doğru diyor.naci pınar artık zincirleri toplamış bir araya gidiyor.nasıl oldu?mesela samsunspor yönetimine girdi.oradanda isim yaptı doğal olarak ve bugün samsunda tanınmış bir sima oldu.eğer bizler bu projeleri bir an önce sisteme koymalıyız.ama kimse kolunu kıpırdatmıyor.ADMİN
KARDEŞ SEN BU SİTENİN DÜŞÜNCELERİNE neden paylaşmıyorsunki enazından sitemizdeki arkadaşlarımızı bu projeler için teşvik edecek yazılar yazmalisin ki samsunsporlular bilgilendirilmelidir.olmazsa gidin valiya,belediye başkanlarına bu konuları siz aktarın.saygılarımla...FUTBOL VE KÜLÜPLER ARTIK ENDÜSTRİYEL VE KURUMLAŞMAYA GİTMEKTEDİR.ÖRNEK=CHELSEA TAKIMI.

yönetici

sevgili politan55, düşüncelerimi başka bir başlıkta paylaştım sanırım kaçırmışsın. Bu gibi düşünce ve eylemlerin Samsunsporumuz için taşıdığı önemi biliyorum. Yalnız Samsun'da olmadığım için belediye başkanı ve vali ile doğrudan iletişim kurma gibi bir imkanımız yok.  Bununla birlikte taraftarlarımız bu gibi konularda harekete geçtiğinde duyurmak için gerekenleri diğer admin arkadaşlarla birlikte yapacağımızdan süpheniz olmasın. Samsunspor'un akar gelirlere sahip olması ve kurumsallaşması gerektiği konularında hemfikiriz.

politan_55

tamam admin kardeş.o zaman samsuna geldiğin zaman şu kanal s deki atilladan randevu alın ve kanal sde canlı olarak konuk olun.5-6 kişi ama akıllı insanlar olsun.canlı yayında bu projeleri tüm samsun kamuoyuna tekbir ses olarak deklare edin.artık zaman da daralıyor.ligler başlayacak derken sıkıntı olur.bu işler soğumadan halledin.gerekirse ulusal kanallarda bile konuyu açıklayalım.samsundaki tüm radyolarımıza bu projeler için radyodan sesli olarak vatandaşlarımıza aktaralım.biz buişden sonuç alacağız gibi.içime doğuyor.ama admin biraz süratle yapılması gerek....

supporter

politan kardeş madem fikir senden çıktı
bu dediklerini samsuna gelince sen yapsana daha güzel olur
hem tarif etmek başka bizzat yapmak başka..

lucapicola

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"naci pınar samsunspor a yönetici olmadan bir tane modern pazarda şubesi vardı şu an yöneticilik süresinde 8 tane şubesi var ve yakında 3 yeni şubesi ile hizmetinizde şaşırtıcı degil mi

Şube sayısının birden hızla artmasının sebebi ortaklığa gitmelerinden dolayıdır.Kendi sermaye yapıları çok zayıftı ama ortaklıkla beraber hızla büyüdüler.Samsunspor yönetimine ise şube sayısı 6 olduğunda girdi.Bu söylediklerim duyum değil bizzat biliyorum.Kendisini sevmem ayrıca ama doğrusu böyle.

lucapicola

Sadece alacakların geç tahsil edildiğini biliyorum ama futbolculardan önce veya sonra bunu bilemiyorum, dediğin gibiyse böyle bir harekete 5 sene boyunca göz yumulmamalıydı diye düşünüyorum.

akınyılmaz

HARBİDEN ÖYLE BİR ŞEY VARDIDA KİMSE NİYE 5 SENE BİR KELİME ETMEDİ...

supporter

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"HARBİDEN ÖYLE BİR ŞEY VARDIDA KİMSE NİYE 5 SENE BİR KELİME ETMEDİ...

pekii, ismail uyanık döneminde "öyle şeyler vardı da" neden 13 sene kimse bir kelime etmedi...

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "supporter"
Alıntı yapılan: "akınyılmaz"HARBİDEN ÖYLE BİR ŞEY VARDIDA KİMSE NİYE 5 SENE BİR KELİME ETMEDİ...

pekii, ismail uyanık döneminde "öyle şeyler vardı da" neden 13 sene kimse bir kelime etmedi...

NEDENİ BASİT ÇÜNKÜ 13 SENE İSMAİL UYANIK BAŞKANLIKTA KALDI . BAŞKANLIKTA OLDUGU SÜRECE KİM LAF EDEBİLİRKİ.
BU HER YERDE AYNIDIR SADECE SAMSUNSPORDA GEÇERLİ DEGİLDİR.

supporter

akın yılmaz ben tartışmayı uzatmak ya da farklı yerlere çekmek için söylemedim ama bana mantık hatası gibi geliyor. naci pınar da yönetici olduğu için kimse kelime etmedi o zaman. yoksa bana göre naci pınar yönetimdeki ender Samsunsporlu insanlardan biridir ve böyle bir yanlışı olduğuna kolay kolay inanmam.

Bana yıllarca tek başına didinen bir adama o zaman destek olmayanların şimdi suçlamada bulunması tuhaf geliyor hepsi bu. o zaman destekleyen para veren adamlar çıkıp konuşsa gam yemem. ama o zaman ya Samsunsporlu olmadığından ya da başka sebeplerle kafasını devekuşu gibi kuma gömenler şimdi konuşuyor.

Bir de hep ölmez-uyanık tartışıyoruz ama bir kişi daha var. borçlarda etkisi hiç azımsanmayacak olan yusuf ziya yılmaz. ve başka yönlerden de zararları oldu. geçen sene galip öztürk ün adaylığını "ona söz geçiremem" dediği için engellediği söylenen yılmaz ve partisi. belediye destekli ve söz dinleyen adnan ölmez geldi taraftarla didişip uyanıkla kamuoyu önünde tartışmaktan başka bir şey yapmadı. seçtiği federasyonun yaptıklarına haftalarca isyan etti ama nafile. takım düştü. bütün bunları olayları süzebilen insanlar umarım görür ve tüm sorumlulara vebalini ödetirler.

akınyılmaz

GERÇEKTEN DE ARTIK BU TARTIŞMASININ BİTMESİ GEREKİYOR.VE ARTIK NOKTAYI DA KOYALIM..
1- İSMAİL UYANIK 13 SENE BAŞKANLIK YAPTI
2- SAMSUNSPROR 13 SENE KAFAYA OYNAMASADA KÜME DÜŞMEDİ
3- İSMAİL BAŞKAN BU YÖNETIM GİBİ SESSİZ KALMADI
4- SAMSUNSPORUN HAKKINI KORUDU
5- TAHMİN EDİYORUM GİZLİ KAPALI KAPILAR ARDINDA HALADA KORUYOR.
6- ŞU GERÇEGİ ARTIK KABUL EDELİM BU BORÇ BATAGINA DA ONUN BAŞKAN OLDUGU YÖNETİMLER ZAMANINDA OLDU

7- ADNAN ÖLMEZ SİYASİ LERİN ÖNDEKİ GÖRÜNEN YÜZÜDÜR
8- ADNAN ÖLMEZ İŞ ADAMIDIR KENDİSİNE REKLAM VE İŞ TAKİBİNDE SAMSUNSPORU VİTRİN YAPMIŞTIR..( KİM YAPMADI Kİ)
9- NACİ PINAR ŞİRİNLER 1956 ELEŞTİRMİŞ Kİ BU KARDEŞİMİZDE İSMAİL BAŞKAN TARAFTARIDIR.
10-VE ARTIK AYNI ŞEYLERİ DE TEMCİT PILAVI GİBİ DURMADAN YAZMAYALIM...
11- İNŞALLAH DÜZGÜN BİR YÖNETİM GELİRDE SAMSUNSPORU VİTRİN AMACLI KULLANMAZLAR( GALİP ÖZTÜRK VİTRİN YAPMASINA GEREK YOKTUR MESALA)
12- İNŞALLAH BİZDE ÜSTÜMÜZE DÜŞEN BİR GÖREV OLURSA YERİNE GETİRECEZ.