Samsunspor Marketler Zinciri

Başlatan politan_55, 27 May 2006, 19:44:12

« önceki - sonraki »

south_london

supporter önemli bir noktaya değindi.bu borçların büyük kısmı yusuh ziyanın dönemi ve ondan sonraki dönemde olmuştur.eğer inanmayan varsa biraz arıştırır ve gerçekleri öğrenir.tabi gerçekleri öğrenmek isterse.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "55teXas55"supporter önemli bir noktaya değindi.bu borçların büyük kısmı yusuh ziyanın dönemi ve ondan sonraki dönemde olmuştur.eğer inanmayan varsa biraz arıştırır ve gerçekleri öğrenir.tabi gerçekleri öğrenmek isterse.

Sevgili Texas kardesim gercekleri hepimiz ogrenmek istiyoruz. Bilhassa ben gercekleri ogrenemedigim icin ne dusunecegimi bile kestiremiyorum bazen. Her kafadan bir ses cikiyor ama tastikli belgeli kimse birsey gosterip soyleyemiyor. Borclarin nekadar oldugunda bile insanlar anlasamazken ve degisik rakamlar cikarken biz isin disinda olan insanlar/taraftarlar olarak duruma hakim olmamiz imkansiz gibi birsey.

Benim acikcasi tuttugum kulubun durumunu bilememem cok zoruma gidiyor. Okadarki artik forumda bile yok suymus buymus, kimden ne kaynaklaniyor tartismalarina bile girmiyorum cunku kafam kaldirmiyor artik.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "55teXas55"supporter önemli bir noktaya değindi.bu borçların büyük kısmı yusuh ziyanın dönemi ve ondan sonraki dönemde olmuştur.eğer inanmayan varsa biraz arıştırır ve gerçekleri öğrenir.tabi gerçekleri öğrenmek isterse.

evet birisi çıkıpta şu dökümü verse ne ne zamandan ne borç geliyor.insanlar ,ismail başkana bu kadar yüklenmesinin sebebi ismail başkanın borçlar hakkında dogru dürüst bir açıklamam yapmamasıdır.
aslında ismail başkanın çıkıp kardeşim benim dönemimde bu kadar yusuf ziya dönemıne bu kadar borç teslim ettim sonra teslim alırkende bu kadar borçla teslim aldım adnan ölmeze devrederkende bu kadar borçla devrettim diye açıklama yapması gerekirdi.bu açıklamayı yapmadıgı sürece ismail başkanın ağzıyla kuş tutsa bu olay üstüne kalmaya devam edecek.

kadir55ist

selam
arkadaşlar biz hala aynı şeyleri tartışıyoruz.
ismailmiş yusufmuş adnanmış tamam bu borç havadan gelmedi demekki hepsinin bu işte tuzu var .
tamam şimdi neler yapılmalı onu tartışmalıyız. dönüyoruz dolaşıyoruz ismail başkana taqkılıyoruz yahu bu adam bize hizmet etmiş iyi veya kötü bari yeni gelecek yönetimi ismail başkanın altında ezdirmayelim. yeni yönetime tüm samsun şehri sahip çıkmalıdır yoksa şirinleri desteklemedi biz sevmiyoruz bize otobüs tuttu biz seviyoruz yok böyle birşey . bir tane samsunumuz var başka yok ama çok ismailler adnanlar gelir yeterki birlik olalım.
evet SAMSUNSPOR BİR SEVDADIR UNUTMAYALIM...

politan_55

SEVGİLİ.SUPPORTER BU İŞLER ÖYLE KOLAY DEĞİL.BEN DİYORUMKİ ÇIKSIN O KAFA ADAMLARI PİYASAYA İLK ÖNCE KENDİLERİNİ BASINA TANITACAKLAR.ONDAN SONRA HEP BERABER BU PROJELERI YAPMAK İÇİN PAMUK ELLERİMİZİ CEBİMİZE ATMALIYIZ.SAMSUNDAKİ YAZILI VE GÖRSEL MEDYADA HABER YAPILMALI.YANİ SAMSUNDAKİ VATANDAŞLARIMIZI KAMPANYAYA KATILMALARINI SAĞLAMALIYIZ.BEN SADECE ÖNERİ SUNDUM AMA SEN ANLAYAMADIN GALİBA.BUİŞLERİN SENİBENİ YOK ARKADAŞ.ARTIK SEN DEĞİL BİZ YAPARIZ DENMELİDİR.ADMİNEDE TEHESSÜF EDERİM...