Malatya'ya organizasyon !

Başlatan King Of The North, 29 April 2006, 22:20:59

« önceki - sonraki »

King Of The North

Süper ligin en hayati maçını oynayacağız ve bu maçta takımımızı yalnız bırakmamalıyız büyük illerden de organizasyon istiyoruz en az 1000 kişi Malatya'da Samsunsporumuzun yanında olmalıyız.
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!

bengülü

Alıntı yapılan: "battal55"Süper ligin en hayati maçını oynayacağız ve bu maçta takımımızı yalnız bırakmamalıyız büyük illerden de organizasyon istiyoruz en az 1000 kişi Malatya'da Samsunsporumuzun yanında olmalıyız.
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!

evet bencede malatyaya  akın etmeliyiz bu maça gitmesek bir daha hangi maça gidelim ya ölüm ya istiklal zafer bizim olucak tüm samsunlu iş adamlarını otobüs kampanyasına davet ediyorum HER ŞEY SAMSUNSPORUMUZ İÇİN

timofte

Allah'ın izniyle orada olacağız.

kartal55

i pne konya i pne ankaragücü
sizin yapamadıgınızı biz yaparız
merak etmesinler

ya bu kadar adilik olmaz ya
bunun seneside var s refsizler

malatya bu macı nasıl alacak acaba
çok merak ediyorum

samsunspor-1965

Alıntı yapılan: "kartal55"i pne konya i pne ankaragücü
merak etmesinler

çok merak ediyorum

arkadas sana bi yandan hak veriyorum cünki bu kadar olmaz ya samsuna gelince adam lar HAYATI gibi oynuyo ama diger takimlara geldimi hemen satiyolar BIZIM BIZDEN BASKA DOSTUMUZ YOK önümüzdeki iki mactan 3 puan cikarirsas ligde kaliriz diyelim malatyayi yendik diyarbakirda gelecek hafta yenildi adam lar son hafta bize karsi oynamaz ve bizde böylece sadece malatya deplasmanini düsünmemiz lazim ordan bi 3 puan bizi ligde birakacak ve denizli ankaraspor ve ankaragücü de bu iki hafta yenilsin ama onlara maclar satilir ya

kartal55

Alıntı yapılan: "samsunspor-1965"arkadas sana bi yandan hak veriyorum cünki bu kadar olmaz ya samsuna gelince adam lar HAYATI gibi oynuyo ama diger takimlara geldimi hemen satiyolar BIZIM BIZDEN BASKA DOSTUMUZ YOK önümüzdeki iki mactan 3 puan cikarirsas ligde kaliriz diyelim malatyayi yendik diyarbakirda gelecek hafta yenildi adam lar son hafta bize karsi oynamaz ve bizde böylece sadece malatya deplasmanini düsünmemiz lazim ordan bi 3 puan bizi ligde birakacak ve denizli ankaraspor ve ankaragücü de bu iki hafta yenilsin ama onlara maclar satilir ya

satan s refsizler var işte

abi ben böyle bir lig görmedim ya
insanları futboldan iyice sogutuyorlar

BEKLE MALATYA
hem sana hem konyaya hemde ankagücüne k oyucaz

kadir55ist

selam
bekle malatya sıra sana geldi
samsun geliyor samsun

south_london

yaman55

her yerdeyiz daaaa bizde gidecez malatyaya bekle malatya biz geliyoruz

cem and naz55

Alıntı yapılan: "kartal55"i pne konya i pne ankaragücü
merak etmesinler

çok merak ediyorum
evet kardeş şu bir gelçek anadolu bize itifak yapmış kümede kalalım seneye hepsiyle görüşeceğiz

55cem55

seney ligde kalırsak hesaplaşacak çoooooook takım var..bizim düşmemiz için federasyondan haber geliyor kulüplere onlarda ona göre davranıyor işte bu kadar gerçek..biz gol atıyoruz 5 dk sonra onlarda atıyor çünki haber çoktaaaan ulaştı...seneye uğraşacağımız takımlar listesi
-konyaspor,k.erciyesspor,ankaragücü,v.manisaspor ve ankaraspor
ama en başta serefsiz haluk un  federasyonuuu

cem and naz55

Alıntı yapılan: "55cem55"seney ligde kalırsak hesaplaşacak çoooooook takım var..bizim düşmemiz için federasyondan haber geliyor kulüplere onlarda ona göre davranıyor işte bu kadar gerçek..biz gol atıyoruz 5 dk sonra onlarda atıyor çünki haber çoktaaaan ulaştı...seneye uğraşacağımız takımlar listesi
-konyaspor,k.erciyesspor,ankaragücü,v.manisaspor ve ankaraspor
ama en başta yaramaz haluk un  federasyonuuu
bu listenin en başına rizesporu da koy

erhan55

beyler bırakalım seneye yapacaklarımızı da bu baslık altında haftaya ne yapacaz nasıl bır organızasyon yapacaz ondan bahsedelım.bu hafta takımı yanlız bırakmayalım.yıllar once efsane samsunun kaza yaptıgı maca gıder gıbı 3000-4000 kısı aynı yere malatyaya gıdelım ve takımı yanlız bırakmalım.bu hafta gıtmıcezde hangı maca gıdecez.herkes tanıdıgı tanımadıgı arasın otobus ayarlansın tutulsun.ıs adamlarını devreye sokalım.yeterkı malatyaya zafere gıdelım.

cem 55

erhan55 arkadasımız cok dogru soyluyo takımımıza bu hayatı macta sonuna kadar destek olmalıyız.bende bu hafta islerimi ayarlamaya calısıyorum  arkadasımla bırlıkte bı aksılık cıkmazsa buyuk ıhtımalle istanbuldan malatyaya gıdecez.istanbul-bursa grubundanda organızasyon olursa sıteden haber vermelerını rıca edıyorum birlıkte gıdebılırsek super olur.insallah malatyada cok guzel bı trıbun olusturacaz ve zafer sarkıları soyleyerek lıgde kalışımızı ilan edicez.

senol55

arkadaslar selam

ben samsunsporun ligde kalamayacagini düsünüyorum,cünkü samsunsporun ipini cekmisler.
samsunspor son 2 macini alsa bile denizlide kazanacak ve ayni yerimizde kalacaz.
malatya macini  alsak bile bir ise yaramicak.
ben aylardan beri yaziyorum samsunspor düsecek,ama herkes ligde kalacak diye yaziyor.
diyarbakir düstü haftaya sira bize gelcek
maalesef