Malatya'ya organizasyon !

Başlatan King Of The North, 29 April 2006, 22:20:59

« önceki - sonraki »

deli 55

bekle bizi malatya...samsun geliyor!!!

samet

biz çarşambalılar olarak hazırız...her koşulda malatyadayız ne olursa olsun...

Serkan

gidilecekse biri bana nerden gidilceni kaç para oldunu yazsın allah aşkına bende gelimm lütfennn

samsunspor-1965

bende cok gelmek isterdim ama malesef almanyada kaldigim icin maca gidemicem ama keske orda olabilsem

dr_ahmet

Alıntı yapılan: "senol55"arkadaslar selam

ben samsunsporun ligde kalamayacagini düsünüyorum,cünkü samsunsporun ipini cekmisler.
samsunspor son 2 macini alsa bile denizlide kazanacak ve ayni yerimizde kalacaz.
malatya macini  alsak bile bir ise yaramicak.
ben aylardan beri yaziyorum samsunspor düsecek,ama herkes ligde kalacak diye yaziyor.
diyarbakir düstü haftaya sira bize gelcek
maalesef

Kardeş böyle bir geçiş döneminde moral bozmayalım. Düşeriz veya düşmeyiz. Ne olacağını 2 hafta sonra hep birlikte göreceğiz. Önemli olan zor günlerde camianın ve şehrin dirilerek kaynaşabildiğini görmektir. Allahın izniylede düşmeyeceğiz.

34 SS 1965

gecen haftalarda malatyaya takımını desteklemeye gelen bı taraftar vardı ıstanbuldan gelmıs ustunde de gs poları vardı sımdı malatya gorsun gercek taraftarı samsun gelıyor

maviay55

malatyaya ankaradanda gitmek isteyenler olacaktır!!
samsunspor sevdalısı o kadar çok kii ankarada.. ama imkansız gibi dimi malatyaya burdan gitmek..hep birlikte..
cevaplar??? :roll:  :roll:

south_london

istanbul şirinler olarak 1 otobüs kendimiz yaptık.eyüp-tuzla-beykoz semtleri olara.bursaylada org yapılıcak.istanbul taraftarlar derneğide yaparsa 1 otobüs çok güzel olur.

King Of The North

Ankara'dan da organizasyon olsa çok iyi olur ama zor gibi gene de bilemiyoruz tabi.Öyle birşey olsa da olmasa da Malatyada takımımızın yanında olmalıyız.

akınyılmaz

bilet işini halletmeden kimse yollara düşmesin deplasmanda oynuyoruz sınırlı sayıda bilet olur oda olursa malatya bilet vermemek için her yolu dener çogu kişi dışarda kalır .

timofte

Bileti Malatya'ya gitmek isteyen taraftarların Samsun'dan halletmesi zor. Bu konuda yönetim kurulunun üzerine düşen bazı görevler var. Yer ayrılması için öncelikle resmi talepte bulunulmalı. Olay çıkmaması için kendi taraftarımızla  bir strateji belirlenmeli, icap ederse İçişleri Bakanlığı ve Malatya emniyeti nezdinde girişimde bulunulmalıdır. Orada tribünde taraftarın varlığı çok önemli. Bunu Denizli'de de gördük. Samsunspor taraftarının takıma olan katkısını, desteğini taraflı tarafsız herkes takdir ediyor. Taraftara gereken değer verilmelidir. Malatya'da olacağız. Samsunsporumuzu ucunda ne olursa olsun destekleyeceğiz.

forza_devil

bu  deplasmanda   hep beraber olmalıyız arkadaşlar 'ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK'    ALLAH'IN izniyle  malatyayı  yenecez   malatya yı   cehenneme   cevircez.   ''MALATYA YA  GELENE BİLET BEDAVA''

deli 55

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"gecen haftalarda malatyaya takımını desteklemeye gelen bı taraftar vardı ıstanbuldan gelmıs ustunde de gs poları vardı sımdı malatya gorsun gercek taraftarı samsun gelıyor
aynen babacan katılıorum.malatya görsün gerçek taraftarı.

34 SS 1965

hep beraber el bu maca ıstanbuldan güm güm gıdıyoruz gelıyoruz malatya duy sesımızı

King Of The North

Malatya maçı için Samsunspor Taraftarlar Derneği bir basın bildirisiyle tüm Samsun Camiasına çağrıda bulunarak artık herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtmiş ve gerekli otobüs tahsisi için başvurularda bulunulmuştur.Eğer bize yer ayrılırsa en fazla 600 taraftarımız maçı izleyebilecek.Gidemeyecek olan arkadaşlar www.ligtv.com.tr adresine girerek "bize ulaşın" bölümünden bu maçın Lig Tv'den canlı yayınlanması konusunda mesaj göndermeleri iyi olur.Bu konuda Lig Tv'ye baskı kuralım çünkü 600 taraftarın üstü alınmayacak stada.