Kaşkol göndereceğiz...

Başlatan istanbul grubu, 18 April 2006, 15:31:00

« önceki - sonraki »

istanbul grubu

ARKADAŞLAR HEPİNİZE İSTANBUL DERNEĞİ İLE İLGİLİ YAZILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ..ÖZELLİKLE SAYIN YUSUF ÇELEBİ'NİN YAZDIĞI YAZI ÇOK ANLAMLI VE ÇOK GÜZEL..YAZIYI OKUYAN BAŞKANIMIZ SN. ŞAFAK GEDİKOĞLU SAMSUN'DAKİ TARAFTAR GRUPLARINA YÜZLERCE KAŞKOL GÖNDERMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ..BURAYA TELEFON NUMARASI BIRAKIRSANIZ EĞER SİZİNLE İRTİBAT KURUP GÖNDERCEĞİZ..ÖZELLİKLE TARAFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE GÖRÜŞÜRSEK DAHA İYİ OLUR...HEPİNİZE SEVGİLER..

forza_devil

arkadaşım  ben söğütlübahçelilerden'im aslın da   ben  başka  konu  üstünde  duracagım istanbdaki bursadaki izmirdeki ankaradaki  veya   başka  bir  bölgede olan samsunlular samsunsporlularla  daha  yakın bir  şekilde  daha  organize bir şekilde  davranmalıyız.  her  zaman birlikde hareket etmeliyiz deplasmana bile beraber  gitmeliyiz.  bide senden rica etsem  bana da  atkı  yollarmısın

KotuCocuk55

tekrar tekrar tebrik ederim kardeşlerim,hayırlı uğurlu olsun hepimize!

Teklifiniz gerçekten bizleri çok heycanlandırdı,gerçekten çok önemli bir hamleye imza atıyorsunuz!

Tamamıyla üniverste öğrencierinden kurulu ve tam anlamıyla oluşumunu tamalayamayan gençlik kulubumüz üyelerine çok güzel bir hediye olur!

mümkünse ulaşırsınız sevinirim!

Samekad Gençlik Kulubu Başkanı
Anıl Yılmaz
İletişim:0505 720 02 25

34 SS 1965

selam yanlız bu sadece samsun ıcın yoksa dığer ılerıde kapsıyormu bızde tuzladan arkadas grubumuzu bu urunlerden dağıtabılırız not yerınızı tam olarak anlamadık uskudarın neresınde kalıyo safak abının sırketıne yakınmı

yirmiuc

istanbul grubu

dernek ünalan mahallesinde şafak beyin şirketine yakın sayılır ama göztepeye daha yakın..göztepenin üst tarafında..derneğe telefon açıp tarif alabilirsiniz..şimdilik önümüzdeki  maçlar dolayısıyla Samsun'a göndereceğiz..İstanbul'da maç olduğunda İstanbul taraftarına dağıtılacak..Şafak Beyin talimatı bu şekilde arkadaşlar uymak zorundayız..hepinize sevgiler..

samet

arkadaşım bize gönderirseniz seviniriz çarşambalılar olarak çok güzel bir gelişme bizde var ama 20 tane açığımız var durumunuz varsa ankargücü maçına yetişse seviniriz...05445695265...çarşambalılar...

34 SS 1965

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Tebrikler son günlerde gerçekten güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Taraftar grupları yerine samsundaki küçük çocuklara dağıtsanız daha hoş olurdu.

EVET ARKADASŞLAR SAMSUNDA KI KUCUK COCUKKLARA DAĞITILMASI DOĞRU BIDUSUNCE KUCUK YASLARDA COCUKLARI SAMSUNSPORA KAZANDIRMALI VE SAMSUNSPORLU YAPMALI YOKSA GELECEKTE ISTANBUL YALAKASI OLURLAR

bengülü

slm arkadaşlar sayın şafak gedikoğlu ve sayın yusuf çelebi bu çalışmalar nedeniyle sizlere tşk ediyorum bence çok iyi bir çalışma yapıyorsunuz bizler bursa grubu olarak çalışmalarınızda başarılar dilerim bursaya da bekleriz sizleri

maviay55

ben ankarada oturuyom..yazıda samsundaki taraftar gruplarına deniyo ama Ankarada bi kaşkol isteyen samsunsporlu daha var.ben!!
lütfen rica ediyorum bana da gönderin..samsunsporumu her yerde destekliyorum burdaki her maçına gidiyorum..başka hiçbi maça gitmiom..
kaşkol gönderirseniz çok mutlu olurum..
adres:19mayıs mah.19mayıs cad.gönülcük sokak no:4/4 incirli-keçiören-ANKARA

istanbul grubu

20 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ HAZIR OLAN 300 ADET KAŞKOL VE BERABERİNDE ŞAPKALAR BERELER TİŞÖRTLER KARGOYA VERİLİYOR..İNŞALLAH UĞURLU GETİRİRLER..
BU ARADA ŞİMDİLİK LİG BİTİMİNE KADAR SAMSUN DIŞINA ÜRÜN GÖNDERMİYORUZ AMA ANKARA'DAN MAVİAY55 ADRESİN ÇOK GÜZELL ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ..ONUN İÇİN SANA GÖNDERECEĞİZ AMA ADINI SOYADINI BİLMİYORUZ YAZARSAN HEMEN YARIN GÖNDERECEĞİZ..

maviay55

abi kanımızda var samsunsporluluk..cadde ve mahalle adresimiz bile samsunlu ve samsunsporlu olduğumuzu gösteriyo..
ismim ENGİN ÖZDEMİR
adresimi yazmıştım şimdiden teşekkürler allah razı olsun..

istanbul grubu

SEVGİLİ ENGİN KAŞKOLUN YARIN KARGOYA VERİLECEK

maviay55

teşekkürler abii..  
            samsunsporum için

kadir55ist

selam
çok güzel bir organizasyon istanbul grubuna ve emeği geçen samsunlulara teşekkürler.
en yakın zamanda derneğe gelmeye çalışacağız. inşallah seneye stadlarda istanbul grubu olarak şov yaparız...