Kaşkol göndereceğiz...

Başlatan istanbul grubu, 18 April 2006, 15:31:00

« önceki - sonraki »

salihcakir

bence de çok güzel bir düşünce..anadoludaki stadlarda maalesef istanbuldaki gibi bir renk cümbüşü oluşmuyor. kırmızı beyaz renklerin hakim olduğu bir tribün 19 mayıs stadındaki ev sahipliği imajını daha da güçlendirir..

forza_devil

kardeş  bize  yokmu  yaw   ayıp  oluyo  haaa   dernegimize de  göndersene benim  adıma samsun a   samsunspor taraftarlar dernegine    gönderirsen  sevinirim kardeşimj

55cem55

tebrikler tebrikler tebrikler başka bişey denemez bu organizasyona..hayatta yalnız olmadığımı anladım çevremde tek takım samsunsporu tutanı bulmak çok zor ben kendimi özel hissediyordum bu konuda ama sizleri böyle görünce ben samsunsporlu olarak sizin kadar fanatik olmadığımı anladım..burada samimi samsunsporluları görmek beni çok duygulandırıyor herşey samsunspor için

forza_devil

istanbullu kardeşlerime çok  teşekkür ediyorum  atkılar elimize  ulaştı  ben  tüm samsunlular  ve  taraftarlar dernegi  adına teşekkür  ederim.  statımız  daha da  şenlenecek  ayrıca SADIK ABİYE CANI  GÖNÜLDEN  TEŞEKKÜRLER

maviay55

atkı elime ulaşmadı benim..bana ayrıca gönderilceği söylendi ama ne oldu????????
samsuna ulaşmış ankaraya neden ulaşmadı acaba
organizasyonu yapan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim..

istanbul grubu

HEMEN İLGİLENİYORUZ..